Backup Jouw Outlook Gegevensbestand in 5 Eenvoudige Manieren

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/infographic.jpg

5 Eenvoudige Manieren om Outlook te Backup

Microsoft Outlook is een van de geweldige uitvindingen op het gebied van communicatie. Het heeft opmerkelijk nobele functies en een verbazingwekkende gebruikersinterface. Ongetwijfeld maken al deze aspecten Outlook tot de eerste keuze voor ons allemaal.

Meestal gebruiken we Outlook thuis of op kantoorcomputers om op het juiste spoor te blijven met e-mails, contacten, agenda enz. Al onze e-mails, contacten, agenda’s, notities en bijna alle andere informatie (persoonlijk of professioneel) zijn dus in Outlook .

Daarom moeten we een back-up van Outlook-gegevens maken. Om ervoor te zorgen dat we niet al deze belangrijke informatie verliezen in gevallen zoals vastlopen van de harde schijf, Outlook-fout, virusaanval enz. Maar, hoe een back-up van Outlook-gegevensbestanden te maken?

Over het algemeen maken gebruikers een back-up van Outlook door kopieën van hun persoonlijke mappen (.pst) te maken. Persoonlijke map is de plaats waar uw Outlook alle gegevens opslaat. Daarnaast zijn er vele andere technieken beschikbaar om een back-up van Outlook-gegevens te maken. En deze informatieve gids beschrijft 5 eenvoudige methoden om sneller een back-up van Outlook-gegevens te maken.

Backup Jouw Outlook Gegevensbestand in 5 Eenvoudige Manieren:

Doorloop de vijf verschillende methoden die hier worden genoemd om een back-up van Outlook-gegevens te maken. En implementeer de apt-versie voor uw Outlook-back-upstrategie.

1. Kopieer uw Outlook-Gegevensbestand

Outlook slaat alle informatie op in een enkel bestand genaamd PST, wat staat voor persoonlijke opslagtabel. Dit bestand bevat alle informatie van uw Outlook-profiel, zoals e-mails, contacten, agenda-items, notities en meer.

Om een back-up van het PST-bestand te maken, navigeert u naar de locatie waar uw Outlook-gegevensbestand PST aanwezig is. Kopieer vervolgens het PST-bestand handmatig naar de doellocatie (op naar de schijf waar u een back-up van Outlook-gegevens wilt maken).

De standaardlocaties van het PST-bestand in Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 en Windows 10 worden hieronder vermeld.

In XP- C:/Documents and Settings/%username%/Local Settings/Application Data/Microsoft/Outlook/

In Vista/7/8/8.1/10- C:/Users/%username%/AppData/Local/Microsoft/Outlook/

Het PST-bestand kan ook worden gevonden door Outlook te openen en volgen,

File -> Data File Management -> Data File -> Open Folder in eerdere Outlook-versies.

File -> Account Settings -> Account Settings… -> Data Files -> Open File Location in latere versies.

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/Click-on-Data-Files-2.png

2. Back-up Invoegtoepassing voor Persoonlijke Mappen

Als je het gevoel hebt dat de eerdere stappen vervelend zijn, zul je deze tweede techniek zeker leuk vinden. Ja, er zijn momenteel veel Outlook-invoegtoepassingen beschikbaar voor een aantal functies. Daaronder de Microsoft Outlook-invoegtoepassing Personal Folders Backup helpt u om enkele muisklikken op te slaan wanneer u een back-up van Outlook-gegevens maakt.

Deze invoegtoepassing voert eenvoudig een Outlook-back-up uit door regelmatig kopieën van het PST-bestand op de genoemde locatie te maken. U hoeft dus niet handmatig een back-up van het Outlook PST-bestand te maken.

U hoeft dus alleen nog maar te installeren Personal Folders Backup add-in op uw Outlook-profiel. komende,

  • Voer Outlook uit
  • Kiezen File, dan Backup
  • Klik op Options en selecteer het PST-bestand voor back-up
  • Vermeld hoe vaak u een back-up van het PST-bestand wilt maken
  • Geef de locatie op om het back-upbestand op te slaan
https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/Outlook-Personal-Folders-Backup.png

Bovenstaande stappen geldt voor Outlook 2000, 2002, 2003 en 2007. In Outlook 2010, start Outlook, gaat u naar Ribbon. Kiezen Add-ins -> Backup -> Options.

3. Import en export

Import and Export een ingebouwde optie beschikbaar in Outlook om een back-up te maken van uw Outlook-gegevens en deze te verplaatsen. Dit is een eenvoudige methode die uw e-mailmappen naar elke gewenste locatie exporteert. Met de functie Importeren en Exporteren kunt u de volledige persoonlijke map of geselecteerde mappen exporteren naar de gewenste locatie.

Dus, hier is hoe de Export-optie te gebruiken om een back-up van Outlook-gegevens te maken.

Open Outlook, ga naar File menu en selecteer Import and Export.

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/Open-Microsoft-Outlook-application-go-to-File-menu.-Select-Open-Export-option-and-click-on-ImportExport-button-1.png

Selecteer vervolgens Export to a file keuze.

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/In-the-Import-and-Export-window-choose-Export-to-File-option-hit-Next-2.png

Kies voor Personal Folder File (.pst) en raak Next knop.

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/Select-Outlook-Data-File-.pst-and-go-Next-2.png

Selecteer een map om te exporteren om een back-up van Outlook-gegevens te maken. in staat stellen Include Subfolders als u een back-up van alle submappen in de persoonlijke map wilt maken.

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/In-order-to-save-Outlook-emails-on-your-local-hard-drive-2.png

Blader door een veilige locatie op uw harde schijf (of externe harde schijf) om de back-up op te slaan. Geef een naam voor het bestand en druk op Finish knop.

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/Browse-a-location-on-your-local-hard-drive-2.png

4. Verplaats Outlook-Gegevensbestand

Dit is dezelfde manier als het kopiëren van uw Outlook-gegevensbestand. Maar na back-up moet u het PST-bestand op de standaardlocatie hernoemen. Op deze manier kunt u de integriteit van uw Outlook-gegevens behouden en uw waardevolle informatie opslaan. Deze Outlook-back-up fungeert als een redder in nood in gevallen van Outlook-mislukking.

Om dit te doen,

Sluit Outlook-toepassing.

Ga naar de standaardlocatie van uw PST-bestand. Ofwel door het pad te volgen dat wordt vermeld in de 1e methode (gebaseerd op uw Windows OS-versie) of vanuit Outlook Account Settings.

Kopieer het PST-bestand naar een andere partitie en hernoem het PST-bestand op de oude (standaard) locatie.

Start Outlook opnieuw op en stuur het naar de nieuwe locatie wanneer de prompt verschijnt.

Werk de wizardregels bij met het nieuwe pad als u deze hebt aangepast.

Wanneer u de Outlook-gegevens moet herstellen,

  • Ga naar File menu in Outlook
  • Kiezen Open dan, Outlook Data File
  • Blader door het back-up Outlook-bestand en selecteer het

Als er een fout verschijnt, klikt u met de rechtermuisknop op het PST-bestand. kiezen Properties en schakel de Read-only kenmerk van het PST-bestand.

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/right-click-on-the-PST-file.jpg

5. Derde Partij Software

Een tool van derden voltooit uw werk op een gemakkelijkere en gemakkelijkere manier. Het beste past bij het maken van een back-up van uw Outlook-gegevensbestanden. Er is voldoende software van derden online beschikbaar; elk biedt veel om je werk te volbrengen.

En op basis van de beoordelingen en gebruikservaringen van verschillende gebruikers, stel ik voor Yodot Backup Outlook PST– software van derden voor het maken van back-ups van Outlook-gegevens. De tool heeft zoveel extra functies, samen met de basisfunctionaliteit van Outlook-back-up.

U kunt dus gebruik maken van deze efficiënte tool om een back-up van Outlook-gegevens te maken en deze op een goed getimede manier te beveiligen.

Conclusie:

Met deze vijf eenvoudige en snelle manieren, kunt u een volledige back-up van Outlook-gegevens maken en uw belangrijke Outlook-informatie zoals e-mails, agenda en nog veel meer beveiligen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *