Fix Kan MOV-Bestanden Niet Worden Afgespeeld op Windows Media Player Uitgifte

Nou, Windows Media Player kan bijna alle reguliere soorten bestanden afspelen. Maar veel gebruikers weten nog steeds niet hoe ze MOV-videobestanden op Windows Media Player 12/11/10 kunnen bekijken. Ja, sommige formaten worden niet gespeeld op WMP en deze tutorial zorgt ervoor dat de problemen van de gebruiker met betrekking tot het .mov-formaat worden opgelost!

Waarom kan Windows Media Player MOV niet Afspelen?

Er zijn veel problemen die gebruikers meestal tegenkomen tijdens het spelen van MOV-bestanden op Windows Media Player. Hieronder staan enkele veel voorkomende redenen waardoor MOV-bestanden niet kunnen worden afgespeeld.

  • Onbeschikbaarheid van plug-ins die nodig zijn voor het afspelen van de bestanden
  • Windows Media Player is niet volledig geïnstalleerd of de softwarebron is beschadigd
  • Trappen en terminologieën genoemd voor het afspelen van MOV formaten worden niet goed gevolgd, vooral in het geval van CD’s
  • De codecs die nodig zijn om bestanden op Windows Media Player af te spelen, worden niet effectief geïnstalleerd

Hoe MOV te spelen met Windows Media Player?

Je zou kunnen krijgen teleurgesteld toen niet aan uw QuickTime MOV-bestand te openen in uw Windows Media Player of delen met vrienden, waarvan de computers draaien op het Windows-besturingssysteem. Om dit op te lossen, moet u deze onderstaande methoden volgen:

Methode #1: Downloaden K-Lite Codecs

Windows Media Player is standaard Windows-applicatie voor het afspelen van audio- en videobestanden, maar omdat het vooraf is geïnstalleerd met Windows, heeft het niet alle benodigde codecs om verschillende videoformaten zoals .mov, .3gp enz. Af te spelen. om dit probleem op te lossen, moet u K-Lite Codecs downloaden. Zorg er tijdens het installeren van het programma voor dat u alle onnodige hulpprogramma’s uit de bundel verwijdert.

Methode #2: Downloaden CCCP (Combined Community Codec Pack)

Een andere oplossing is om het Gecombineerde Community Codec Pack te downloaden, een codec pack dat speciaal is gebouwd voor het afspelen van verschillende videoformaten zoals .mkv of .mov etc. Het installeren van dit pakket lijkt fix kan MOV-bestanden niet worden afgespeeld op Windows Media Player uitgifte.

Methode #3: Gebruik VLC Player om .mov-bestanden af te spelen

De VLC-mediaspeler is een gratis en open-source software die de meeste multimediabestanden afspeelt en ondersteunt verschillende video- en audioformaten die de conventionele spelers missen. Download en installeer VLC-speler om te repareren kan geen MOV-bestanden op Windows Media Player spelen.

Methode #4: Met behulp van een standalone utility genaamd Media Player Classic

Media Player Classic is een compacte mediaspeler die het grootste deel van het multimedia-formaat gebruikt. Het neemt het lijkt van de oudere versie van Windows Media Player (WMP) maar biedt een verscheidenheid aan opties en functies die WMP mist. Download en installeer Media Player Classic om het probleem op te lossen.

Methode #5: Converteer QuickTime MOV-bestanden naar het Windows Media Player-vriendelijke formaat

Nog een optie om het bovengenoemde probleem op te lossen, is het converteren van de QuickTime MOV-bestanden naar het Windows Media Player-vriendelijke formaat, inclusief .avi, .asf, .mpeg, .mpg en .wmv. Om dit te doen, kunt u gebruik maken van professionele en gemakkelijk te gebruiken conversietools.

Dat is het! Je hebt met succes opgelost kan geen MOV-bestanden op Windows Media Player spelen. Maar als u nog steeds geen MOV-bestanden op WMP kunt afspelen, is uw MOV-bestand mogelijk beschadigd. Dus ook fix QuickTime MOV-bestanden, u moet betrouwbare videoherstelhulpmiddelen gebruiken. Yodot MOV File Repair is de voorgestelde oplossing, die beschikt over een eenvoudige en strakke interface en sneller videobestandsreparaties uitvoert, zodat u de taak met slechts een paar klikken binnen handbereik kunt voltooien.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.