Gebruikelijke Problemen met Outlook-Vergaderingen en Hoe ze te Repareren

Hoewel Outlook de meest gebruikte e-mailtoepassing is, is het niet verwonderlijk om te zien dat het ook degene is met veel problemen. E-mailproblemen met Outlook, agendaproblemen of eigenlijk alles met betrekking tot communicatie kunnen een aantal problemen voor de organisatie veroorzaken als ze niet onmiddellijk worden opgelost, vooral gezien het feit dat Outlook grotendeels wordt gebruikt in een professionele installatie. Hier, in deze ruimte, gaan we met name Outlook-agenda / vergaderkwesties bespreken en ook oplossingen bieden om deze op te lossen.

 1. BIJEENKOMSTEN NIET LADEN

Een van de meest voorkomende problemen die u kunt tegenkomen tijdens het maken van vergaderverzoeken, is dat de deelnemer niet wordt ingevuld. Dit zijn de meest cruciale fasen bij het maken van vergaderverzoeken, dus als de deelnemers niet worden geladen, kunt u het vergaderverzoek niet maken.

Om dit probleem op te lossen, kunt u het adresboek vernieuwen. Om dit te doen,

 1. Open Outlook > Bestand > Accountinstellingen
 2. Klik vervolgens op Adresboek downloaden
hoe Outlook Meeting problemen op te lossen downloaden Adresboek
Adresboek downloaden

Nu wordt een nieuw exemplaar van het globale adresboek gedownload. Zodra u dat hebt, zouden de deelnemers van uw vergadering zonder problemen moeten laden.

 1. BIJEENKOMSTEN DIE NIET IN DE VOORUITZICHTEN ZIEN

Als de vergaderingen niet worden weergegeven, controleert u eerst of u zich daadwerkelijk in de agendaweergave in Gebruikelijke problemen met Outlook-vergaderingen en Hoe ze te repareren. Selecteer het tweede pictogram dat eruitziet als een kalender om de kalenderweergave te openen. Vervolgens kunt u selecteren of u kalenderweergaven per dag, per week of per werkweek wilt weergeven boven aan het scherm, zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding. Idealiter zou dit u moeten helpen om de kalenders met alle evenementen te bekijken.

how-to-fix-outlook-meeting-issue-select-kalender
Selecteer kalender
 1. Kalenderweergave opnieuw instellen

Als het probleem zich blijft voordoen, kunt u de kalenderweergave opnieuw instellen door de onderstaande stappen te volgen.

 • Start Outlook en open de kalenderweergave
 • Klik vervolgens op het tabblad Weergave en selecteer Weergave opnieuw instellen
how-to-fix-outlook-meeting-issue-reset-view
Meeting Issue Reset View
 1. Voer Outlook.exe / cleanprofile uit
-How-to-fix-outlook-meeting-issue run-clean-profiel
Voer schoon profiel uit

Run Outlook.exe / cleanprofile is een opdracht die wordt gebruikt om ongeldige en corrupte profielsleutels te verwijderen en opnieuw op te bouwen. Om deze opdracht uit te voeren, klikt u op het menu Start en typt u in het vak Zoeken de volgende opdracht.

‘Outlook.exe / cleanprofile’

 1. NIET IN STAAT VERGADERING UITNODIGT

Nieuwere versies van Outlook hebben dit probleem meestal niet, omdat deze problemen zijn opgelost. Als u echter een relatief oudere versie gebruikt, kunt u dit probleem tegenkomen en hier zijn enkele oplossingen voor.

Probeer als eerste stap voor probleemoplossing het vergaderverzoek rechtstreeks te verzenden. Dit betekent dat u gewoon de adressen van de genodigde als ontvangers opneemt op het moment dat u het vergaderverzoek maakt. Het verdient de voorkeur om de functie Doorsturen / Uitnodigen te vermijden.

Na het proberen van de directe uitnodigingsmethode, als u nog steeds problemen ondervindt, werkt u de Outlook Meeting Tool bij. Om dit te doen,

 • Open Outlook en klik op het menu Bestand
 • Selecteer vervolgens Office-account en meld u aan bij uw account door op de knop Aanmelden te klikken
 • Klik vervolgens op de pijl onder Update-opties en selecteer Nu bijwerken
how-to-fix-outlook-meeting-issue update-outlook-2
Update Outlook

Natuurlijk kunt u ook uw Windows-systeem instellen om de Microsoft Outlook-update automatisch bij te werken. Als je deze hebt Gebruikelijke problemen met Outlook-vergaderingen en Hoe ze te repareren, hoef je niet het gedoe van het handmatig bijwerken van applicaties te doorlopen.

Volg de onderstaande stappen om Microsoft Outlook automatisch bij te werken.

 • Klik op Windows + X en selecteer Configuratiescherm
 • Ga naar Systeem en beveiliging > Windows Update > Instellingen wijzigen
 • Selecteer ‘Geef me de updates voor andere Microsoft-producten bij het bijwerken van Windows’ en sla de wijzigingen op

Nu kent u de meest voorkomende problemen met Outlook-agenda’s en hoe u deze kunt oplossen. Laten we vervolgens verder gaan met enkele andere veel voorkomende problemen die u kunt tegenkomen tijdens het gebruik van Outlook. Bijvoorbeeld PST-bestand corruptie en aanverwante problemen. PST-bestand corruptie is een van de meest voorkomende problemen waarmee gebruikers worden geconfronteerd en treedt meestal op vanwege problemen met de bestandsgrootte, onjuiste compressieprocedures, virusaanvallen, afsluiten van het systeem wanneer het PST-bestand wordt geopend, enz.

Reparatie Outlook PST Bestand

Normaal gesproken veroorzaakt dergelijke corruptie in PST-bestanden problemen in Outlook, zoals problemen bij het verzenden en ontvangen van e-mails, het vastlopen of vastlopen van Outlook, Outlook vertraagt ​​aanzienlijk en nog veel meer. Dergelijke problemen kunnen worden gerepareerd met behulp van een tool genaamd Yodot PST Repair software. Het herstelt het PST-bestand en helpt u verloren Outlook-gegevens zoals e-mails, agenda’s, contacten, enz. Te herstellen . U kunt ook verloren agenda-items herstellen met deze tool.

Deze PST-reparatietool staat hoog aangeschreven vanwege zijn simplistische ontwerp en gebruiksgemak. Nadat u de software voor PST-reparatie hebt gedownload, hoeft u slechts 3 klikken uit te voeren. De software zorgt voor de rest van het Gebruikelijke problemen met Outlook-vergaderingen en Hoe ze te reparerenen produceert een nieuw gezond PST-bestand. Nadat dat bestand in Outlook is geïmporteerd, kunt u toegang krijgen tot al uw Outlook-gegevens.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.