Hoe AVI te converteren naar QuickTime MOV op Mac / Windows?

Videobestanden zijn er in verschillende formaten en soms moet u ze van het ene formaat naar het andere converteren om ze soepel speelbaar te maken op meerdere platforms. AVI, bijvoorbeeld een Windows-standaard multimedia-indeling, werkt beter op Windows in vergelijking met het MOV-formaat. En QuickTime MOV werkt beter op Mac dan AVI.

Zo hoe AVI te converteren naar QuickTime MOV op Mac / Windows?

Er zijn veel online hulpmiddelen voor videoconversie die AVI naar MOV kunnen converteren. U kunt de software downloaden op Windows of Mac-systeem en vervolgens converteer AVI naar QuickTime MOV op Mac / Windows. Hier zijn de stappen die meestal nodig zijn om de videobestanden te converteren:

  • U kunt het AVI-videobestand naar de AVI to MOV Video Converter slepen en neerzetten. Of u kunt op de knop Bestanden toevoegen klikken om het videobestand aan de software toe te voegen.
  • U kunt ook meer dan één bestand toevoegen voor conversie als u meerdere AVI-bestanden moet converteren
  • De volgende stap is het selecteren van het uitvoerformaat voor de video die MOV is. U moet het MOV-formaat selecteren om de geïmporteerde AVI-bestanden naar MOV te converteren.
  • Druk ten slotte op de knop Converteren om .avi naar .mov-indeling te converteren

Dat is het zo’n beetje. Op een zeer eenvoudige manier kunt u AVI-video naar het MOV-formaat converteren. Maar zorg ervoor dat u een betrouwbaar hulpmiddel voor het converteren van video’s gebruikt om het videobestand te converteren. Dit komt omdat het gebruik van een onbetrouwbaar hulpmiddel het AVI-bestand kan beschadigen en het nutteloos kan laten.

Helaas controleren veel gebruikers niet op de authenticiteit van de software en gebruiken deze eenvoudig om een videobestand te converteren. Als u er een van bent, en uw AVI-bestand is beschadigd geraakt na conversie, maak dan gebruik van AVI Reparatiesoftware om het beschadigde bestand veilig te herstellen. Dit is een alleen-lezen tool die geen schade toebrengt aan het originele bestand, het haalt eerder inhoud uit het bestand, repareert het en slaat de inhoud op in een nieuw gezond bestand. Het repareert zelfs kapotte, beschadigde, ontoegankelijke of niet-afspeelbare AVI-bestanden in slechts enkele minuten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.