Hoe Bestanden herstellen van een Pen Drive met behulp van CMD

U hebt dus per ongeluk bestanden van uw pen-drive verwijderd of per ongeluk geformatteerd. Of bestanden zijn tijdens het overbrengen verloren gegaan van de pen drive. Elke keer dat u bestanden van de flashdrive verliest, moet u veel uitgeven om uw belangrijke bestanden terug te krijgen. Dus, is het mogelijk om gegevens te herstellen van pen drive met behulp van Command Prompt?

Nou, het goede nieuws is, ja, je kunt bestanden herstellen van pen drive met behulp van CMD. Dit artikel vertelt hoe u dat kunt doen. Lees verder om te weten herstellen verwijderde bestanden van USB-stick met CMD –

 • Om verwijderde bestanden van pen drive te herstellen met behulp van CMD

Volg de onderstaande stappen om verwijderde pen drive-bestanden op te halen:

 • Open de console Run, typ cmd, en druk op Enter om de opdrachtprompt te krijgenow
 • Type chkdsk G: /f en druk op Enter; (Vervang G door de stationsletter van het apparaat waarvan bestanden zijn verwijderd / verloren)
 • Typ vervolgens Y en druk op Enter
 • Typ nu G en druk nogmaals op Enter (vervang G door de stationsletter van het apparaat waaruit bestanden zijn verwijderd / verloren)
 • Type G:\>attrib -h -r -s /s /d *.* en druk op Enter, (vervang G opnieuw door de stationsletter van het apparaat waaruit bestanden zijn verwijderd / verloren)

U kunt de verwijderde of verloren bestanden vinden in een nieuwe map op de pen drive. U kunt de bestandsextensie in de normale indeling wijzigen en de gevonden bestanden opnieuw gebruiken.

Naar herstel verwijderde bestanden van geïnfecteerde pen drive met behulp van CMD

Als uw pen-drive door een virus is geïnfecteerd en u moet bestanden ervan herstellen met de opdrachtprompt, doet u het volgende.

 • De eerste stap is het opschonen en verwijderen van het virus of malware van de flashdrive, geheugenkaart of harde schijf
 • Open daarna de Run-console en typ cmd, druk vervolgens op Enter
 • Typ dit nu in het opdrachtpromptvenster: attrib -h -r -s /s /d c:/*.* en druk op Enter; (Vervang c: door de stationsletter van het geïnfecteerde pen-station)
 • Stel dat de opdrachtregel er niet in slaagt bestanden van een met virus geïnfecteerde flashdrive te herstellen, dan kunt u deze tool gebruiken om bestanden van de pendrive te herstellen. Deze software zal veilig bestanden herstellen van een USB-stick die is geïnfecteerd met het snelkoppelingsvirus, of zelfs bestanden van de pen drive die ontoegankelijk zijn geworden, zijn geformatteerd, beschadigd, enzovoort.
 • Bestanden herstellen van geformatteerde pen drive met CMD

Gewoonlijk wordt CMD gebruikt om gegevens van opslagapparaten te formatteren. Het is echter geen haalbare optie als het gaat om het herstellen van geformatteerde gegevens van USB-drives. Om bestanden te herstellen van een USB-stick of een ander opslagmedium na het formaat, kunt u gebruik maken van de hierboven genoemde tool. Het haalt gemakkelijk uw belangrijke bestanden in een korte tijd op.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *