Hoe kan Ik een System Image-Backup Maken op Windows 10

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/06/System-Image-Backup-Windows-10.jpg

U moet weten dat gegevens op uw harde schijven niet eeuwig meegaan. Harde schijven staan bekend om slijtage gedurende een bepaalde periode. Het is daarom van cruciaal belang om een volledige back-up van alle gegevens te hebben voordat de harde schijf uitvalt.

Een van de manieren waarop u een back-up van al uw gegevens kunt maken, is met behulp van een systeemkopie. Een systeemkopie is de exacte replica van uw schijf. U kunt deze systeemkopie gebruiken om alle gegevens te herstellen in geval van een catastrofe. Als uw systeem uitvalt, kan het systeemimage uw computer in enkele ogenblikken herstellen naar de vorige instellingen.

Laten we ons nu verdiepen in het proces van een back-up op uw systeem.

Hoe kan Ik een System Image-Backup Maken op Windows 10?

  • Pers Windows +X. Er verschijnt een menu op het scherm. Klik in het menu op Control Panel.
  • Klik op System and Security.
  • Klik nu op Backup and Restore (Windows 7).
  • Klik op Create a system image op het linkerdeelvenster.
  • Er verschijnt een venster met de vraag “Waar wilt u de back-up opslaan?” Selecteer On a hard disk Selecteer met behulp van het vervolgkeuzemenu “Op een harde schijf” de opslag om de back-up op te slaan.
  • Klik nu Start backup

Het systeem gaat nu door met het maken van een volledige back-up van uw systeem, inclusief alle gegevens op de hoofdschijf, door het systeem gereserveerde partitie.

Nadat de back-up is voltooid, verschijnt een prompt om een systeemherstelschijf te maken voor toegang tot herstelopties als uw systeem niet kan opstarten.

In plaats van met de reparatieschijf te gaan, hebt u toegang tot herstelopties met een opstartbaar USB-station, inclusief installatiebestanden voor Windows 10.

Herstel gegevens met behulp van Yodot Hard Drive Recovery Software

Hoewel het wordt aanbevolen om te kiezen voor een systeemkopie om een back-up van uw gegevens te maken, zijn er momenten dat u gegevens verliest als gevolg van beschadigde harde schijf, virusindringing of tal van andere redenen.

Als u uw gegevens om welke reden dan ook bent kwijtgeraakt, kan Yodot Hard Drive Recovery Software alle verwijderde of verloren bestanden gemakkelijk herstellen. De data recovery tool werkt op alle soorten harde schijven (IDE, SCSI, SATA, SAS, USB, FireWire etc.)

Gegevens kunnen worden hersteld, zelfs vanaf verwijderde, geformatteerde of opnieuw geformatteerde schijven en partities. Als slechte sectoren op uw harde schijf gegevensverlies veroorzaakten, lost de software dit probleem op door een schijfkopie van de schijf te maken, deze slechte sectoren te omzeilen en vervolgens gegevens uit de afbeelding te herstellen.

De software voor gegevensherstel heeft sterke scanalgoritmen die ervoor zorgen dat alle hoeken en hoeken van uw harde schijf worden gescand op verloren of verwijderde gegevens.

Yodot Hard Drive Recovery-software staat ook toe gegevensherstel na fabrieksreset op Windows 10 systeem.

U kunt de herstelde bestanden scheiden op basis van de bestandsnaam, datum, grootte, bestandsextensie.

De gebruikersinterface is uiterst eenvoudig te gebruiken en maakt gegevensherstel in enkele minuten mogelijk. Download gewoon Yodot Hard Drive Recovery-software op uw systeem voor eenvoudig, snel gegevensherstel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *