Hoe Los Outlook Verpletterende Problemen Bij Gebruik met Office 365?

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/11/Outlook-Crash-with-Office-365.png

Als u een gewone Outlook-gebruiker bent, zult u naast de voordelen ervan ook bekend zijn met de nadelen en problemen van de toepassing. In dit artikel bespreken we enkele problemen die ervoor zorgen dat Outlook vastloopt en hoe u deze kunt oplossen.

Geval 1: Controleer of invoegtoepassingen problemen veroorzaken

Hoewel invoegtoepassingen de functionaliteit van Outlook verbeteren, blijken in sommige gevallen problemen te ontstaan. Volg de onderstaande stappen om te onderzoeken of dit het probleem is.

 • Sluit Outlook en open Run door te klikken op Windows + R (op Windows 10 of Windows 8). Als u Windows 7 gebruikt, klik dan op Start en typ Run in het zoekvak
 • In het dialoogvenster Uitvoeren typt Outlook /safe en klik Ok
 • Als u merkt dat Outlook werkt zonder te crashen, klik dan op Options > File menu > Add-ins
 • Kiezen COM Add-ins > Go
 • Wis alle invoegtoepassingen en klik Ok
 • Heropenen Outlook en als het probleem niet weer opdagen, schakelt u de invoegtoepassingen één tegelijk. Als het probleem opnieuw verschijnt, weet u welke invoegtoepassing problemen veroorzaakt

Geval 2: Herstel Microsoft Office

 • Klik op Windows + X en selecteer Control Panel van de lijst
 • Klik Uninstall a program
 • Klik met de rechtermuisknop op Microsoft Office en klik op Change > Online Repair

De fout wordt verholpen als deze is veroorzaakt door problemen met Microsoft Office. Als uw probleem hiermee niet is opgelost, gaat u verder met de volgende stap.

Geval 3: Voer de Outlook-diagnose en probleemoplosser uit

 1. Klik op de geautomatiseerde Outlook-tool om problemen op te lossen en voer het uit om gerelateerde Outlook-problemen op te lossen
 2. Als dat niet helpt, opent Microsoft Support & Recovery Assistant voor Office 365
 3. Selecteer een van de volgende opties
 • Outlook blijft hangen of bevriezen
 • Outlook crasht met een bericht ‘Microsoft Outlook werkt niet meer’

Deze tool biedt enkele opties om problemen met Outlook op te lossen, die u kunt gebruiken om problemen met Outlook vastlopen of vastlopen op te lossen.

Geval 4: Herstel bijbehorende PST-bestanden

Als geen van de methoden werkt en als uw Outlook nog steeds vastloopt of als Outlook niet werkt, is dit waarschijnlijk omdat het bijbehorende PST-bestand beschadigd of beschadigd is. Door dit PST-bestand te repareren, kunt u dergelijke fouten in Outlook automatisch oplossen.

Om het PST-bestand te repareren, is Yodot PST-reparatiesoftware de beste keuze. Het is ontworpen om alle soorten corruptie in PST-bestanden te repareren, zoals corruptie veroorzaakt door het opslaan van het PST-bestand op een netwerk, het onjuist comprimeren van het PST-bestand, onjuist gebruik van Outlook, een te groot PST-bestand of andere verschillende redenen.

Yodot PST Repair werkt zodanig dat uw oorspronkelijke bestand niet wordt gewijzigd, zodat de originaliteit van uw Outlook-gegevens behouden blijft, zelfs nadat het bestand is gerepareerd. Nadat het PST-bestand is gerepareerd, kan het worden geïmporteerd in Outlook en kunnen alle kenmerken zoals e-mails, contacten, agenda’s, enz. Worden hersteld. Als u op zoek bent naar Outlook-reparatiesoftware, is Yodot de perfecte keuze. Je hebt ook een proefversie, dus download deze en kijk hoe het werkt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.