Hoe Outlook-Problemen op te Lossen?

*** Problemen Outlook Oplossen Veroorzaakt Door Recente Office-Updates ***

Software-updates (softwarepatches) zijn de gratis stukjes software die u kunt downloaden voor een toepassing / programma dat op uw systeem is geïnstalleerd of voor het besturingssysteem dat op uw computer wordt uitgevoerd.

Doorgaans is een update bedoeld om functies van een toepassing te repareren die niet functioneren zoals geprojecteerd of als aanvulling op kleine softwareverbeteringen en compatibiliteit van een programma.

Deze updates voegen niet alleen nieuwe functies toe, maar repareren zelfs bugs in software en beschermen deze tegen beveiligingsrisico’s.

Over het algemeen zijn software-updates dus erg belangrijk, omdat ze een groot aandeel hebben in het oplossen van een probleem en het voorkomen van een mogelijk probleem (dat kan optreden) in een programma of besturingssysteem.

En onlangs heeft Microsoft ook enkele updates uitgebracht voor Office-gebruikers. Maar gebruikers van Microsoft Outlook 2016/2013/2010/2007 werden geconfronteerd met een paar verschillende problemen na het toepassen van die updates (uitgebracht in juni 2017). En Outlook-gebruikers vragen zich af hoe Outlook-problemen op te lossen veroorzaakt door recente Office-updates?

Dus hier is een lijst met belangrijke en veelvoorkomende problemen die door de recente update in Outlook zijn veroorzaakt, samen met de juiste oplossingen.

Microsoft Outlook-problemen na de recente update met oplossingen:

 – Los eenvoudig Outlook-problemen op die worden veroorzaakt door recente Office-updates

1.         Het probleem met Outlook-bijlagen

2007 en 2010 zijn de twee betrokken versies van Outlook, die problemen met ontvangen e-mailbijlagen vertonen als gevolg van de update. Een gebruiker kan deze glitch ervaren wanneer hij / zij probeert de e-mailbijlage te openen die is opgemaakt als Rich Text.

Oplossing: Om hiervan af te komen “is het programma dat wordt gebruikt om dit object te maken Outlook. Dat programma is niet op uw computer geïnstalleerd of reageert niet. Als u dit object wilt bewerken, installeert u Outlook of zorgt u ervoor dat alle dialoogvensters in Outlook worden gesloten ‘, sluit u eerst de actieve Outlook-toepassing en controleert u of andere dialoogvensters in Outlook worden geopend. Zo ja, beëindig ze dan ook.

2. Zoekprobleem – Outlook Search mislukt om volledige resultaten weer te geven

Wanneer de gebruiker iets in Outlook probeert te vinden, krijgt deze een van de volgende fouten: “er is iets misgegaan en uw zoekopdracht kan niet worden voltooid” of “zoekresultaten kunnen onvolledig zijn omdat items nog steeds worden geïndexeerd”.

En dit probleem verscheen bijna in alle Outlook-versies die op Windows 10-, Windows 8- en Windows 7-computers worden uitgevoerd.

Repareren: Om dit zoekprobleem op te lossen, moet u de Windows-zoekfunctie voor desktop-desktops voor Outlook uitschakelen of Outlook opnieuw indexeren.

Hoe Windows Desktop Search-functionaliteit voor Outlook uit te schakelen?

Open Control panel.

Zoeken en openen Indexing Options.

Kiezen Modify keuze.

Haal het vinkje weg Microsoft Outlook uit de lijst en druk op de OK knop.

Outlook opnieuw indexeren?

1: Ga naar Control panel.

2: Zoeken en openen Indexing Options.

3: Kiezen Advanced keuze.

4: Kiezen Rebuild en opt OK.

Wacht tot de voltooiing van de herindexering.

3. Fouten bij het openen van bijlagen

A. “Een of meer objecten in dit bestand zijn uitgeschakeld vanwege een fout met uw beleidsinstellingen”

Als ShowLevel1Attach is ingesteld om Outlook bijlagen van niveau 1 weer te geven, dan treedt deze fout op bij het openen van uw Outlook-bijlagen.

Probleemoplossen: Wijzig deze e-mailindeling naar HTML of naar Tekst om deze fout te verhelpen. Probeer ook uw e-mailbijlagen op de harde schijf van de computer op te slaan en open ze vanaf die opgeslagen locatie; in plaats van rechtstreeks vanuit Outlook te openen.

B. “MAPI kon de informatieservice niet laden”

Wanneer u probeert toegang te krijgen tot de agenda, contactpersonen of taken in Outlook 2007, kan dit “De set mappen kan niet worden geopend. MAPI kon de informatieservice C: \ PROGRA ~ 2 \ COMMON ~ 1 \ Apple \ Internet Services \ APLZOD.dll niet laden. Zorg ervoor dat de service correct is geïnstalleerd en geconfigureerd ‘fout verschijnt op het scherm.

Resolutie: U moet het laden van niet-geregistreerde MAPI-services in Outlook stoppen om de bovenstaande fout op te lossen.

Notitie: Het register onjuist wijzigen leidt tot ernstige problemen. Maak dus een back-up van het register voordat u het wijzigt en probeer deze methode met de hulp van een technisch expert.

Stappen om niet-geregistreerde MAPI-services in Outlook uit te schakelen:

  • Ga naar Start menu, open Run venster, typ regedit en raak OK
  • Zoek en open HKCU\Software\Microsoft\Office\12.0\Outlook\Security\ subkey
  • In Edit menu, kies New, en opt DWORD Value
  • Geven AllowUnregisteredMapiServicesas naam voor DWORD, en raak Enter sleutel
  • Klik met de rechtermuisknop op gemaakt DWORD AllowUnregisteredMapiServices en opt Modify
  • Verzekeren dat Value datavak heeft 0 (vervangen door 0 als het is 1) en kies OK
  • Uitgang Registry Editor en start de systemExit opnieuw

C. “U mag alleen bijlagen van een betrouwbare bron openen”

Soms bleef de gebruiker vastzitten bij het openen van een waarschuwingsfout bij de e-mailbijlage, die zegt: “u moet alleen bijlagen openen van een betrouwbare bron”, zelfs wanneer de gebruiker de bijlage van de vertrouwde bron heeft gekregen.

tijdelijke oplossing:  Doorgaan met Open of Save opties worden alleen weergegeven in de wizard wanneer deze wordt verzonden door de vertrouwde bron.

En om te voorkomen dat deze fout zich in de toekomst voordoet, schakelt u Altijd vragen uit voordat u dit type bestandsoptie opent.

Notitie: Outlook-inbox wordt niet automatisch bijgewerkt probleem komt niet in de lijst met problemen die u kunt tegenkomen na het installeren van de recente Office-update. Als er een probleem is met uw Outlook of het gegevensbestand PST, kunt u geconfronteerd worden met een niet-bijgewerkt inboxprobleem.

Dus denk niet dat het de glitch is die verscheen na de update van Outlook; probeer in plaats daarvan uw profiel of PST-bestand te repareren om het te repareren.

Afgezien van de hierboven genoemde problemen zijn Outlook-gebruikers talloze andere problemen tegengekomen, zoals “Sommige mappen zijn niet langer zichtbaar in de lijst met mappen, maar u kunt items vinden die in de ontbrekende mappen zijn opgeslagen met behulp van de zoekopdracht”, “Mappen verdwijnen of gaan terug naar een vorige naam “,” Verbonden account verzendt of ontvangt geen e-mail “,” Bijlagen worden verwijderd wanneer e-mails in gewone tekst worden doorgestuurd “,” Outlook 2016 loopt vast wanneer u een voorbeeld van een Excel-bestand probeert te bekijken dat aan een e-mail is gekoppeld “,” Outlook loopt vast wanneer u klik op Bestand> Opties met foutmelding – Het bestand Mso98Win32Client.dll is niet compatibel met Microsoft Outlook. Installeer Outlook opnieuw ”etc.

Gelukkig heeft Microsoft deze problemen erkend die na de update zijn ontstaan en recent zijn opgelost. Dus als deze problemen zich blijven voordoen, zelfs nadat u bovenstaande oplossingen hebt geprobeerd, maakt u zich dan geen zorgen meer over het oplossen van Outlook-problemen veroorzaakt door recente Office-updates. Ga naar de officiële site van Microsoft en installeer de juiste Office Update.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *