Hoe te Repareren Fout: Er is Geen Media in de Gespecificeerde Apparaat

Fout:

“Er is geen media in de gespecificeerde apparaat”

Symptomen:

In het algemeen, “Er is geen media in de gespecificeerde apparaat” fout verschijnt wanneer u probeert een USB-stick of andere opslagapparaten in HP-indeling tool, Windows Schijfbeheer of met behulp van DiskPart formatteren. En als u de eigenschappen van het opslagapparaat aanvinkt, toont het “gebruikte ruimte 0 bytes vrije ruimte 0 bytes capaciteit 0 bytes”.

Oorzaken:

  1. Technisch gezien heeft elk flashgeheugenopslagapparaat een beperkte levensduur. Na een bepaalde periode beginnen deze flash-opslagstations te falen vanwege het overschreden aantal lees- / schrijfcycli. Daarom geven ze verschillende foutmeldingen, waaronder geen media in het opgegeven apparaat.
  2. Een andere mogelijke oorzaak die verantwoordelijk is voor de fout ‘Er is geen media in het opgegeven apparaat’ op flash-opslagapparaten, is het loskoppelen van de schijf wanneer deze in gebruik is.

Het uitwerpen van de schijf tijdens de lopende taak kan de interne structuur van de schijf beschadigen en het Master Boot Record (MBR) of Partition Boot Record (PBR) beschadigen.

3. Logische of fysieke problemen met het USB-opslagapparaat.

Afgezien van deze hoofdredenen bestaan er verschillende andere oorzaken die kunnen leiden tot de fout “Er is geen media in het opgegeven apparaat” tijdens het gebruik of formatteren van uw USB-station of een opslagapparaat.

Hoe te Repareren Fout: Er is Geen Media in de Gespecificeerde Apparaat?

Hier leest u hoe u de fout “Er is geen media op het opgegeven apparaat” kunt oplossen zonder gegevens van uw opslagapparaat te verliezen.

Stap 1: Bestanden Herstellen van de Schijf Tonen dat de Opgegeven Apparaatfout Geen Media Bevat

Notitie: Voeg geen nieuwe gegevens toe aan de schijf of sla deze niet op met de foutmelding ‘Er is geen media op het opgegeven apparaat’ totdat u het hebt opgelost.

  1. Sluit uw USB-station aan op een werkende computer, start Yodot Hard Drive Recovery gereedschap en klik op Formatted/Reformatted Recovery knop.
  2. Selecteer vervolgens de aangesloten schijf met de foutmelding “Er is geen media op het opgegeven apparaat”.
  3. Na een snelle scan worden herstelde gegevens van de verkeerde schijf vermeld.
  4. Voorbeeld herstelde bestanden en Save ze op een veilige locatie op de harde schijf van uw computer.

Waarom Yodot? – Yodot Hard Drive Recovery is een effectieve oplossing als u geconfronteerd wordt met een crisis rond gegevensverlies. Deze software voor gegevensherstel ondersteunt een breed scala aan opslagapparaten en herstelt uw gegevens perfect in een paar eenvoudige stappen. Niet alleen uw ontoegankelijke USB-schijf, zelfs deze krachtige tool voor bestandsherstel kan foto’s van de SD-kaart halen zonder te formatteren, ongeacht het foutbericht dat op uw kaart wordt weergegeven. Dus, het proberen waard als u gegevens van uw opslagapparaten wilt herstellen na gegevensverlies, verwijdering of corruptie.

Stap 2: Fix Er is Geen Media in de Opgegeven Apparaatfout

Probeer al deze technieken voor probleemoplossing een voor een uit om op te lossen dat het opgegeven apparaat geen media bevat.

Fix 1# Zorg ervoor dat uw USB-stick correct in de USB-aansluiting zit. Probeer het ook aan te sluiten op andere USB-aansluitingen en computers.

Fix 2# Ga naar My Computer en klik met de rechtermuisknop op uw USB-schijf. Kiezen Properties, volgende Tools en klik op de Now knop. Schakel automatisch bestandssysteemfouten in en scan op en probeer herstel van slechte sectoren. Druk op de Start knop.

Fix 3# Schakel uw computer uit en sluit het USB-station aan. Schakel hem in en druk op F8 sleutel onmiddellijk. In Advanced Boot Options windows, selecteer Safe Mode with Command Prompt keuze. Type C:\windows\system32>X: en raak Enter. (vervangen 32 met 64 als die van jou een 64-bit computer is en X met de stationsletter van uw USB-station)
Type X:\>format X: en druk op Enter sleutel. Druk op Y wanneer u wordt gevraagd met de optie (J / N).

Weinig gebruikers hebben een verkeerde perceptie dat de USB-stick die wordt weergegeven “Er is geen media in de gespecificeerde apparaat” is nutteloos en ze vervangen het door een nieuwe. Maar denk slim! Probeer de resolutie die op deze pagina wordt uitgelegd en zie of uw USB-schijf normaal wordt. Als een andere techniek u heeft geholpen bij het oplossen van de bovenstaande fout, kunt u deze hier delen…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.