Hoe te Repareren SD-Kaart Fout op GoPro Hero

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/05/GoPro-Hero-SD-Card.png

GoPro is een van de meest gewilde actiecamera’s ter wereld. Deze camera’s zijn volledig waterdicht, kunnen Full HD-beelden en -video’s opnemen en zijn ook volledig schokbestendig. GoPro-camera’s worden meestal op het hoofd gedragen om geweldige Point of View (POV) -foto’s te maken.

Ondanks al dergelijke functies is een van de fouten die vrij vaak voorkomen SD-kaartfouten.

Veelvoorkomende oorzaken van SD-kaartfouten:

  • Lees- en schrijfsnelheden zijn niet snel genoeg: Als je geen van de aanbevolen kaarten voor GoPro gebruikt, krijg je een SD-kaartfout. Er zijn twee snelheden: een voor het lezen / openen van de informatie en een andere voor het schrijven / opnemen van de informatie.

Hoe hoger de videokwaliteit, hoe sneller de snelheid van de SD-kaart moet zijn. Als de snelheid van uw geheugenkaart het niet kan verdragen van grote GoPro-videobestanden, verschijnt SD ERR op uw scherm.

Oplossing: (a) Controleer of uw kaart een van de aanbevolen kaarten is voor uw model GoPro-camera. Als dit het probleem niet veroorzaakt, probeer dan een andere oplossing.

  • Ontvang een aanbevolen SD-kaart. Hoewel het geen gratis / goedkope optie is, is het beter dan eindigen met beschadigde video’s of gegevensverlies.
  • SD-kaart is niet correct geplaatst: Deze fout treedt meestal op wanneer u dezelfde SD-kaart in een andere camera gebruikte.

Voordat u naar de oplossing kijkt, moet u alle bestanden op een andere locatie opslaan, omdat bij deze oplossing gegevens verloren gaan.

Oplossing: (a) Breng alle bestanden op uw kaart over naar uw computer.

(b) Formatteer uw kaart met behulp van de GoPro.

(c) Plaats uw SD-kaart. Zet de camera aan. Ga naar het instellingenmenu nadat u op de aan / uit-knop aan de voorzijde hebt gedrukt, totdat u het tandwielpictogram op het LCD-scherm aan de voorzijde ziet.

(d) Druk op de bovenste knop om het instellingenmenu te selecteren. Ga naar beneden om de optie te formatteren – door op de knop aan de voorkant te drukken totdat je het prullenbakpictogram hebt geselecteerd. Druk eenmaal op de bovenste knop om die optie te selecteren.

(e) Selecteer nu ALLES / Formatteren optie nadat u op de aan / uitknop aan de voorzijde hebt gedrukt totdat deze gemarkeerd is en druk vervolgens op de bovenste knop.

(f) Navigeer naar de optie verwijderen nadat u op de aan / uit-knop aan de voorzijde hebt gedrukt totdat deze is gemarkeerd. Druk op de bovenste knop om te selecteren.

(g) Wacht tot uw kaart aangeeft dat deze opnieuw is geformatteerd. Schakel uw camera uit en vervolgens weer in. Het scherm moet “00” weergeven, wat aangeeft dat er geen afbeeldingen op de kaart staan. Om er zeker van te zijn dat deze correct is geformatteerd, klikt u op een foto of neemt u een video op met uw camera.

  • Update uw firmware: SD-kaart kan ook te wijten zijn aan een firmwareprobleem, vooral als u een nieuwere SD-kaart gebruikt met een oudere GoPro-versieion.

Om een firmware-update uit te voeren, moet u uw SD-kaart op een computer aansluiten of een lege SD-kaart gebruiken. Nogmaals, deze stappen variëren op basis van uw model.

Voor gedetailleerde procedure, bezoek hier.

Gegevens herstellen met Yodot Photo Recovery

Als u belangrijke gegevens tijdens het formatteren of corruptie op uw SD-kaart bent kwijtgeraakt, kunt u deze volledig herstellen met de effectieve Yodot Photo Recovery-software.

De software maakt gebruik van een intensief scanproces om snel beeldherstel te garanderen. Hiermee kunt u ook een voorbeeld van bestanden bekijken voordat u ze opslaat in uw doelmap.

Als u zich zorgen dat “mijn computer herkent mijn gopro niet”, Yodot Photo Recovery heeft er een geweldige oplossing voor. Het fotoherstelprogramma kan alle gegevens van uw SD-kaart herstellen met behulp van een eenvoudige gebruikersinterface.

Downloaden gewoon de software, volg eenvoudige instructies op het scherm om al uw foto’s, video’s en andere media gemakkelijk op te halen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *