Hoe te Repareren Sony Vegas niet Openen van MOV Bestanden

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/05/Sony-Vegas-MOV.jpg

Sony Vegas is videobewerkingssoftware die verschillende bestandsindelingen ondersteunt. Een veel voorkomende klacht die veel mensen melden, is de incompatibiliteit van de software met MOV-bestanden. Om dit te begrijpen, zijn MOV-bestanden containerbestanden en kunnen ze verschillende codecs bevatten. Dus als een codec die wordt gebruikt in een MOV-bestand niet wordt ondersteund door Sony Vegas, kan het betreffende MOV-bestand niet worden geopend.

In dergelijke gevallen kunt u het MOV-bestand het beste converteren naar een meer generiek formaat zoals MP4. Dit kan worden gedaan met behulp van de VLC-speler. Het is een open source mediaspeler die gratis beschikbaar is. Het heeft de mogelijkheid om te converteren naar en van verschillende formaten.

Hoe converteer MOV-bestand naar MP4?

Downloaden en installeer de VLC-speler op uw systeem en volg de onderstaande stappen om uw MOV-bestanden naar MP4 te converteren.

 1. Start de speler en klik op Media menu
 2. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Convert/Save
 3. Klik op de Add knop om uw MOV-bestanden te selecteren om te converteren
 4. Klik nu op Convert/Save knop onderaan
 5. Er wordt een venster geopend waarin u de bestemming en het uitvoerformaat kunt kiezen
 6. Selecteer MP4 onder de format menu
 7. Selecteer een doelmap waarin u uw bestand wilt opslaan en wijs een naam toe aan het geconverteerde bestand
 8. Klik op Start om het conversieproces te starten.

Dit converteert je MOV-bestand naar MP4. Nadat de conversie is voltooid, kunt u deze bestanden afspelen / bewerken op Sony Vegas.

Als er tijdens het conversieproces onderbrekingen of fouten optreden, kan uw bestand beschadigd raken. Andere redenen voor corruptie zijn het afspelen van de video in een incompatibele mediaspeler of onderbrekingen wanneer het bestand wordt overgedragen naar een opslagapparaat.

Software zoals Yodot MOV Repair kan je corrupte MOV-bestanden in een handomdraai repareren. Het haalt inhoud uit uw videobestanden, scheidt in audio en video. Vervolgens worden problemen geïdentificeerd en opgelost en wordt een gezond bestand gemaakt. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat uw oorspronkelijke bestand wordt beschadigd.

Soms is er synchronisatie van audio en video of speelt alleen je audio af, maar de video niet. Yodot helpt u ook in dergelijke gevallen. Verwijzen naar Sony Vegas slaat geen video op voor meer informatie.

Over Yodot MOV Repair

Naast MOV-bestanden kan het ook corrupte MP4-bestanden repareren. De software ondersteunt alle versies van Windows, inclusief de nieuwste Windows 10. Een variant van de software is ook beschikbaar voor Mac-gebruikers.

Gemakkelijk stappen naar repareren MOV bestand

Het repareren van MOV-bestanden is eenvoudig met Yodot-software. Het biedt een eenvoudige interface met stapsgewijze instructies. Download en installeer eerst de software op uw systeem.

 1. Start de software en selecteer a healthy Mov file (als een referentie)
 2. Selecteer vervolgens uw corrupt Mov file
 3. Klik op Repair om het reparatieproces te starten
 4. Nadat het reparatieproces is voltooid, kunt u Preview de bestanden met Preview voorzien zijn van
 5. Sla de bestanden vervolgens op een gewenste locatie op

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.