Opgelost: Kan PST Bestand Niet Openen in Outlook 2013/2016

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/Cannot-Open-PST-File-in-Outlook-2013-2016-main-2.png
*** Kan PST-bestand niet openen in Outlook 2013 of 2016***

Outlook is de populairste e-mailclienttoepassing. Het wordt in bijna alle organisaties en door individuele gebruikers gebruikt voor communicatiedoeleinden.

Hoewel Outlook vaak als e-mail-app wordt gebruikt, bevat het ook veel andere functies. Vooral agenda, taakbeheer, contactbeheer, notities, journaal, webbrowsen en meer zijn de toegevoegde skins van Outlook.

Outlook kan worden gebruikt als een zelfstandige toepassing, of het kan werken met MS Exchange Server en MS SharePoint Server voor organisaties. Gebruikers kunnen dus het concept van gedeelde mailboxen, agenda’s, openbare mappen, SharePoint-lijsten en vergaderschema’s realiseren. Microsoft heeft ook apps gelanceerd voor de mobiele platforms, met iOS en Android.

Het gegevensbestand dat in Outlook wordt gebruikt om gegevens van individuele gebruikers op te slaan, wordt genoemd Personal Storage Table (voor POP3- en IMAP-accounts). Dit is algemeen bekend als PST het dossier.

Echter, in veel gevallen, gebruikers kunnen niet PST bestand te openen in Outlook 2013/2016 en enz versies. Er kunnen verschillende redenen zijn om het PST-bestand in Outlook 2013/2016 niet te kunnen openen, zoals,

  • Groot PST-bestand
  • Beschadigde bestandsinhoud
  • PST-bestand corrupties
  • Als het PST-bestand is ingesteld op het kenmerk Alleen-lezen enz.

Dus als u het PST-bestand niet kunt openen in Outlook 2016 of 2013, dan moeten er enkele problemen zijn zoals hierboven vermeld (of misschien ook andere). En deze redactie heeft weinig technieken die laten zien hoe u toegang kunt krijgen tot dergelijke PST-bestanden.

Resolutie: Kan PST bestand niet openen in Outlook 2013/2016

Om uw PST-bestand te kunnen openen en toegang te krijgen tot de gegevens zoals e-mails, contacten, agenda’s, taken, enz. Die erop zijn opgeslagen, moet u uw PST-bestand repareren.

Maar controleer voordat u begint met het repareren van het PST-bestand de eigenschap Alleen-lezen. Als de alleen-lezen functie van het PST-bestand is ingeschakeld, kunt u het betreffende bestand niet openen. Schakel daarom eerst het alleen-lezenkenmerk in de eigenschappen van het PST-bestand uit.

Nu, beginnen met de vaststelling uw PST-bestand.

Hoe Outlook PST-bestand te repareren?

Overweeg Inbox Repair Tool (scanpst.exe) als de eerste keuze voor het repareren van het beschadigde of beschadigde PST-bestand.

Probeer deze stappen voor het repareren van PST-bestand in Outlook 2013:

Stap 1: Ga in Outlook 2013 naar File -> Account Settings -> Account Settings -> Data Files. Click onOpen File Location. Noteer het PST-bestandspad.

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/Click-on-Data-Files-1.png

Stap 2: Sluit Microsoft Outlook af. Navigeren naar Office map en dubbelklik vervolgens op Scanpst.exe het dossier.

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/Navigate-to-Office-folder-and-then-double-click-on-the-Scanpst.exe-file.png

Volg de onderstaande tabel om de Office-map op uw computer te bereiken. Het bestand of de map bevindt zich mogelijk in de verborgen status. Zo ja, onthul ze dan met behulp van de documentatie van uw besturingssysteem.

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/Follow-below-table-to-reach-Office-folder-on-your-computer13.png

Stap 3: In de Microsoft Outlook Inbox Repair tool, voer het pad van uw PST-bestand in of klik op Browse om het PST-bestand te vinden. Druk op de Start toets na het selecteren van het bestand.

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/In-the-Inbox-Repair-tool-enter-the-file-path-of-your-PST-file.jpeg

Stap 4: De tool begint het geselecteerde PST-bestand te scannen. Na de controle geeft het hulpprogramma een analyserapport. Het rapport bevat een aantal gevonden mappen en items, samen met de foutdetectiestatus.

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/Make-backup-of-scanned-file-before-repairing-2.png

Als u een bericht ziet dat Errors were found in this file, schakel “Maak een back-up van het gescande bestand in voordat u het repareert”. Vermeld locatie om het back-upbestand op te slaan. En raak Repair knop.

De tool lost problemen met het PST-bestand op en geeft u na het proces een bevestigingsbericht.

Volg onderstaande stappen voor het repareren van PST-bestand in Outlook 2016:

Stap 1: Ga naar File -> Account Settings -> Account Settings -> Data Files in Outlook 2016. Opt Open File Location. Noteer het PST-bestandspad.

Stap 2: Sluit Outlook. Open Office map en dubbelklik op Scanpst.exe.

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/Close-Outlook.-Open-Office-folder-and-double-click-on-Scanpst.png

Gebruik onderstaande tabel om de Office-map in uw systeem te vinden.

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/Follow-below-table-to-reach-Office-folder-on-your-computer-2016.png

Stap 3: Vervolgens in Inbox Repair tool venster, voer het PST-bestandspad in of gebruik Browse knop om het PST-bestand te selecteren. Klik op Start knop om het scannen te starten.

Stap 4: Nadat het scannen is voltooid, geeft de tool informatie weer over de gescande mappen, items en fouten; indien aanwezig.

Als u een bericht krijgt Errors were found in this file, maak vervolgens een back-up van het gescande bestand voordat u het repareert. Geef vervolgens de locatie op om uw back-upbestand op te slaan. En klik op Repair knop.

De tool repareert het PST-bestand en geeft een bevestigingsbericht op het scherm weer.

Notitie: Niet alleen Outlook 2013 of 2016, u kunt dezelfde techniek in andere versies van Outlook implementeren om het PST-bestand te repareren.

Wat als het reparatieprogramma van het Postvak IN mislukt?

Scanpst.exe kan mogelijk uw PST-bestand niet repareren als het ernstig is beschadigd of beschadigd. Wat moet je dan doen?

Maak je geen zorgen! Als de Inbox Repair Tool mislukt, probeer het dan Yodot Outlook PST Repair software. Dit hulpprogramma is een hulp bij het repareren van beschadigde, ontoegankelijke of beschadigde bestanden met persoonlijke mappen (zowel PST als OST). Deze krachtige tool heeft zelfs de mogelijkheid om alle verwijderde attributen van het overeenkomstige PST-bestand te herstellen. Het werkt ook met elke versie van Outlook en Windows OS.

Dus, met behulp van dit programma kunt u al uw verwijderde of verloren e-mails, agenda’s, contactpersonen, taken, tijdschriften herstellen etc. items moeiteloos; samen met het repareren van het PST-bestand. Bovendien helpt dit ideale hulpmiddel zelfs wanneer u verplaatst PST Outlook-gegevensbestand is niet toegankelijk op de nieuwe computer of het nieuwe profiel.

De tool heeft een eenvoudige interface zodat u het PST-reparatieproces zonder problemen in 3 tot 4 stappen kunt voltooien.

Alles wat je moet doen is,

  • Installeer en voer het hulpprogramma uit
  • Selecteer uw PST-bestand en geschikte scanmodus
  • Klik op Repair knop

Dat is het! Een gezond en gloednieuw PST-bestand (omdat de tool niet werkt op uw oorspronkelijke PST-bestand) is klaar voor toegang.

De Yodot-manier is dus een perfecte oplossing om uw Outlook-gegevensbestand te repareren. Dus vergeet niet de proefversie te proberen wanneer u uw Outlook-gegevensbestand wilt repareren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *