Leren Hoe te Repareren Corrupte Video Bestanden Gemakkelijk Met Behulp van FFmpeg Software

Ffmpeg is een gratis tool die wordt gebruikt voor het verwerken van audio-, video- en andere multimediabestanden. Het is een opdrachtregelprogramma dat kan worden gebruikt met Windows-, Mac- en UNIX-platforms. Hier zijn enkele interessante feiten over de Ffmpeg-software.

  • Ffmpeg is gratis te gebruiken
  • Het kan worden gebruikt voor audio- en videostreaming, opname, conversie, mux, demux, decoderen, coderen, transcoderen en filteren van multimediabestanden
  • Ondersteunt vrijwel alle soorten bestanden, van het oude tot het meest geavanceerde formaat
  • Het is extreem draagbaar; wat betekent dat het op Windows, Mac, Linux, BDS’s, Solaris enz. in een grote verscheidenheid van architecturen en builds kan draaien

Naast al deze functies kan deze interessante software Ffmpeg ook worden gebruikt om corruptie in videobestanden te repareren. Videobestanden zoals MP4 en MOV kunnen op verschillende manieren beschadigd raken, zoals het afspelen van het bestand op een incompatibele speler of het herhaaldelijk converteren van het ene bestandsformaat naar het andere. Videobestanden kunnen ook beschadigd raken wanneer deze van het ene apparaat naar het andere worden overgedragen en de overdracht wordt onderbroken.

Repareren Corrupte Video Bestanden Gemakkelijk Met Behulp van  FFmpeg Software

Om deze corruptieproblemen te herstellen, is Ffmpeg een goede keuze. Met Ffmeg-software kunt u eerst het bestand controleren op corruptie. Volg hiervoor de onderstaande opdrachten.

  1. Klik op Windows + X toetsen en selecteer Command Prompt
  2. In de opdrachtprompt, typ de volgende opdracht

‘ffmpeg –v error –i corrupted_input.ts –f null -&> corruptions.log’

Deze opdracht controleert op corruptie in het stream-bestand corrupted-input.ts en slaat de fouten op in het logbestand.

3. Ga vervolgens verder en repareer het beschadigde bestand met de volgende opdracht

‘ffmpeg –i corrupted_input.ts –map –ignore_unknown/-copy_unknown –c copy fixed.ts’

Dit commando zal corruptie in het corruptbestand corrupted_input.ts repareren en het gerepareerde bestand opslaan in het outputbestand ‘fixed.ts’.

Nu we hebben gezien hoe corrupte videobestanden kunnen worden opgelost met behulp van Ffmpeg, is het belangrijk om te weten dat je bekend moet zijn met de opdrachtregelprogramma’s voordat je deze tool gebruikt. Het succes van reparatie hangt ook af van verschillende factoren, zoals de ernst en het type corruptie.

Repareer MP4-bestanden met Yodot MOV Repair

MP4-bestanden repareren met Yodot MOV Repair Als u niet vertrouwd bent met opdrachtregelprogramma’s of als Ffmpeg uw MP4- of MOV-bestand niet kon repareren, kunt u gebruik maken van professionele video-reparatietools zoals Yodot MOV-reparatie. Het is een fantastische video reparatie applicatie die kan worden gebruikt om MP4 repareren en MOV-bestanden. Alle soorten problemen, zoals bestandskop- en structuurbeschadiging of met virus geïnfecteerde bestanden, kunnen door deze software worden gerepareerd.

Het beste deel van het gebruik van deze software is dat het een alleen-lezen mechanisme gebruikt om uw bestanden te repareren, dus er is geen kans dat het originele bestand beschadigd of gewijzigd wordt. Dus ga je gang, download deze software en probeer het eens.

De software is ontworpen om compatibel te zijn met video’s gemaakt op verschillende merken camera’s, Go Pro-apparaten en telefoons. Zowel Mac- als Windows-versies zijn beschikbaar, dus u kunt deze tool gebruiken ongeacht het besturingssysteem dat u gebruikt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.