Je Moet Niet Repareren OST Bestanden met Scanpst.Exe!

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/main.jpeg
°° Doe Niet Repareren OST Bestanden met Scanpst.Exe °°

Outlook’s Offline Storage Table – OST laat je werken in de offline modus. Deze belangrijke functie van het OST-bestand helpt de gebruiker zijn taak correct af te ronden, zelfs als er geen internetverbinding is.

U kunt eenvoudig taken uitvoeren zoals het lezen of verwijderen van de bestaande e-mails, het opslaan van concepten, het opstellen van nieuwe e-mails en meer. En u hoeft zich geen zorgen te maken over de wijzigingen die u offline aanbrengt; ook al werk je met Outlook terwijl er geen verbinding is met de Exchange-server. Uw OST-bestand wordt automatisch gesynchroniseerd met de Exchange-server wanneer de verbinding tot stand wordt gebracht. Ook worden uw Exchange Server-problemen niet weerspiegeld in uw OST-bestand (Exchange Server heeft geen invloed op de OST).

Yet, OST files are liable to corruption or damage and as a result, you will receive different error messages while working on it. And, there are various factors which affect your OST file, like faulty storage media where OST file is located, Exchange Server synchronization issue, etc. which leads to your OST file corruption.

De meest waarschijnlijke reden voor alle problemen die u kunt tegenkomen met het OST-bestand, is corruptie. Dus nu is de grote vraag waarvoor we een antwoord moeten vinden, hoe het corrupte OST-bestand te repareren.

Waarom noemde ik het een GROTE vraag ?? Is het niet een normaal probleem dat u tegenkomt met de Outlook-toepassing? Natuurlijk niet!

Hoewel Microsoft Outlook een ingebouwd Inbox-reparatieprogramma (scanpst.exe) presenteerde om Outlook-problemen te verhelpen, wordt het niet aangeraden om hetzelfde rechtstreeks op een corrupt OST-bestand uit te voeren. Maar waarom?

Hier is Waarom Je Moet Niet Repareren OST Bestanden met Scanpst.Exe:

Laten we eens kijken naar het onderstaande rapport dat is opgesteld op basis van de realtime ervaring van een Outlook-gebruiker.

“Ik kom problemen tegen met mijn OST-bestand en dus scande ik het bestand met scanpst.exe. Het hulpprogramma voor het Postvak IN heeft weinig problemen gevonden in mijn OST-bestand. Maar het is niet in staat om ze te repareren. Ik heb nog steeds problemen met mijn OST-bestand, zelfs nadat ik het via ScanPST heb gerepareerd”.

Veel Outlook-gebruikers zijn situaties van bovenaf tegengekomen. En dit gebeurt vanwege het feit dat “met het verlaten van enkele IMAP-configuraties in Microsoft Outlook 2013 en 2016, de rest van de OST-bestanden gewoon gegevens in de cache van uw Outlook bevatten”. Dus, Scanpst.exe werkt voor sommige Outlook-fouten en het wordt niet voorgesteld om te gebruiken met OST-bestanden. Daarom wordt niet aangeraden om Scanpst.exe meteen uit te voeren om OST-bestanden te repareren.

Hoe dan OST-bestanden te repareren? Het antwoord is heel eenvoudig! Begin gewoon opnieuw met een nieuwe cache, in plaats van het OST-bestand te repareren.

Hoe OST-Bestandsproblemen op te Lossen?

Om (bijna alle) problemen met het OST-bestand op te lossen, bouwt u het bestand opnieuw op in plaats van het te repareren. En hier is hoe OST-bestanden opnieuw te bouwen.

  1. Sluit Outlook en ga naar de locatie van uw OST-bestand.

U kunt de locatie van uw OST-bestand vinden door te navigeren naar File > Data File Management > Data File Open Folder in eerdere versies van Outlook.

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/File-Data-File-Management-Data-File-Open-Folder.jpg

Of door het pad te volgen File Account Settings Account Settings… Data Files Open File Location in latere versies van Outlook.

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/File-Account-Settings-Account-Settings%E2%80%A6-Data-Files-Open-File-Location.png

U kunt ook de OST-bestandslocatie vinden op basis van de versie van uw Windows-besturingssysteem. Standaard bevindt het OST-bestand zich in,

C:\Users\%username%\AppData\Local\Microsoft\Outlook\ (in Vista, 7, 8 en 10 Windows-edities)

C:\Documents and Settings\%username%\Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook\ (in Windows XP)

  • Na het vinden, hernoem je eenvoudig je OST-bestand (zorg ervoor dat je Outlook-applicatie niet actief is).
  • Voer nu de Outlook-app uit en laat deze uw OST-bestand opnieuw opbouwen vanaf de server.

Dit is de meest betrouwbare en eenvoudige methode die u kunt proberen om OST-bestanden te repareren.

Reparatie OST-bestand als opnieuw opbouwen nu geen keuze is

Als u een grote mailbox hebt en momenteel een trage of dure internetverbinding heeft, is het momenteel niet mogelijk om het OST-bestand opnieuw op te bouwen. Dus nu kunt u een poging doen voor Scanpst.exe (er is geen mogelijkheid om het OST-bestand opnieuw op te bouwen, gebruik de beschikbare).

Om het OST-bestand te repareren met behulp van het hulpprogramma Outlook Postvak Reparatie,

Sluit Outlook af en navigeer naar Office X map in C:\ (systeemaandrijving).

  • In Outlook 2016 -> root\Office16
  • Voor Outlook 2013 -> Office15
  • In 2010 Outlook -> Office14
  • Outlook 2007-> Office12

Typ vervolgens SCANPST.EXE in de Search en druk op Enter.

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/SCANPST.EXE-in-the-Search-tab.png

In het venster Scanpst.exe Voer de naam in van het bestand dat u wilt scannen (je kan ook gebruiken Browse optie dan selecteert u uw OST-bestand).

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/Enter-the-name-of-the-file-you-want-to-scan-3.png

Nadat u het OST-bestand hebt gekozen, klikt u op Start knop om het scanproces te starten.

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/Make-backup-of-scanned-file-before-repairing-3.png

Als het hulpprogramma fouten detecteert, gaat u verder met Repair hen. Maar vergeet dat nooit Maak een back-up van het gescande bestand voordat u het repareert.

Software voor Repareren OST Bestanden

Zoals reeds besproken, kan SCAPST.EXE niet alle fouten in Outlook oplossen; vooral als het gegevensbestand ernstig beschadigd / beschadigd is. In geval dat, ScanPST zit vast in fase 7 tijdens het repareren van het OST-bestand of het kan uw probleem niet oplossen, probeer het dan Yodot Outlook PST Repair programma.

Omdat sommige beschadigingen ernstiger zijn, kan het ingebouwde reparatieprogramma ze niet aan. U moet dus gebruik maken van deze perfecte toolkit om uw OST-bestand snel en gemakkelijk te repareren. Het hulpprogramma biedt een proefmodus. Daarmee kun je zien of het de gegevens echt kan herstellen van je corrupte OST-bestand. Als u tevreden bent met de uitvoer, gaat u verder. Bovendien heeft u geen technische begeleiding nodig om deze software te gebruiken. Het heeft een doe-het-zelf-interface en een ondersteunend technisch team dat u 24 uur per dag helpt. Met deze applicatie kunt u ook het PST-bestand samen met OST repareren.

Dus, probeer deze driestappenprocedure om het OST-bestand te repareren met Yodot Outlook PST Repair.

1: Installeer en voer de Yodot Outlook PST Repair software.

2: Selecteer het OST-bestand en de locatie om het gerepareerde bestand op te slaan.

3: Klik op Repair knop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *