Op te Lossen Outlook Fout ‘Kan Niet Bewegen de Items, Het Item Kan Niet Worden Verplaatst’

Het lijdt geen twijfel dat Outlook een geweldige e-mailtoepassing en een persoonlijke informatiebeheerder is. Net als alle andere tools en software die er zijn, kun je echter problemen ervaren, zelfs tijdens het gebruik van Outlook. Laten we in dit artikel een foutbericht bekijken met de tekst ‘Kan de items niet verplaatsen, het item kan niet worden verplaatst. Het is al verplaatst of verwijderd of de toegang is geweigerd ‘.

Outlook

Deze fout treedt meestal op in Outlook wanneer de groep ‘Iedereen’ een ‘Weigeren’ heeft ingesteld op een van deze machtigingen in de hoofdmap.

  • Openbare map
  • Hoogste openbare map
  • Benoemde eigenschappen in het informatiearchief

De oplossing voor de fout ‘Kan niet bewegen de items, het item kan niet worden verplaatst’?

Om dit probleem op te lossen, moet u ‘Weigeren’ voor iedereen (iedereen groep) verwijderen. Volg hiervoor de onderstaande stappen.

  1. Start Microsoft Exchange Systeem manager
  2. Klik met de rechtermuisknop op Folders > Klik met de rechtermuisknop op Public Folders Properties
  3. In de Properties tab > Security > Everyone
  4. Verwijder de ‘Deny’ instellen op alle volgende machtigingen
  • Maak een openbare map
  • Hoogste openbare map
  • Benoemde eigenschappen in het informatiearchief

5. Klik Apply om de aangebrachte wijzigingen op te slaan en klik vervolgens op Ok

Door deze bovenstaande stappen te volgen, kunt u de fout ‘Kan de items niet verplaatsen, het item kan niet worden verplaatst’ in Outlook oplossen. Maar het is belangrijk om te begrijpen dat dergelijke fouten niet erg gebruikelijk zijn, net als fouten met betrekking tot het PST-bestand. Vanwege corruptie in PST kunt u verschillende fouten in Outlook tegenkomen, zoals ‘0x80004001’, ‘0x800ccc0e’, ‘0x8004010F’, problemen bij het verzenden van e-mails, Outlook loopt vaak vast etc. Deze fouten komen vrij vaak voor en moeten worden opgelost voordat Outlook werkt normaal weer.

Over Yodot PST Repair tool, een PST Repair software

Voor dit doel is de Yodot PST-reparatietool een perfecte keuze. Het kan worden gebruikt om problemen met het PST-bestand te herstellen, ongeacht de reden voor corruptie. Het kan bijvoorbeeld corruptie repareren vanwege een te groot PST-bestand, corruptie door het opslaan van PST-bestand op de server en corruptie vanwege slechte sectoren in het gebied waar het PST-bestand is opgeslagen. Natuurlijk zijn dit slechts enkele voorbeelden, maar Yodot PST Repair kan in een aantal andere instanties worden gebruikt. Naast het repareren van PST-bestanden kan het ook herstel verwijderde e-mailmappen in Outlook.

Nadat het bestand is gerepareerd, kunt u alle Outlook-kenmerken herstellen, zoals e-mails, contacten, agenda’s, notities, afspraken, dagboeken enz. Het enige dat u hoeft te doen is het gerepareerde PST-bestand in Outlook importeren.

Het voordeel van het gebruik van Yodot PST-reparatiesoftware is dat de originaliteit van het PST-bestand behouden blijft, zelfs nadat de reparatie is voltooid, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat de software uw Outlook-inhoud beschadigt of wijzigt.

Bovendien werkt Yodot PST Repair met alle versies van Outlook inclusief Outlook 2016, 2013, 2010, 2007 etc. en alle versies van Windows.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *