Opgelost – Foto’s in de iPhoto Bibliotheek niet Wordt niet Weergegeven Wanneer Ik de iPhoto-Toepassing Start

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/06/iPhoto-Corrupted.jpg

Ongetwijfeld biedt iPhoto grote voordelen voor het ordenen en bewerken van afbeeldingen, maar het kan soms problemen opleveren. Wanneer de iPhoto-app wordt gestart, ziet u mogelijk geen foto’s of treden er fouten op zoals

  • Kan uw iPhoto-bibliotheekbestand niet vinden
  • iPhoto ondervindt problemen bij het vinden van uw verzameling

Wat zijn de redenen voor de fout?

Een iPhoto-upgrade is een van de meest voorkomende redenen waarom foto’s niet worden weergegeven in iPhotos. Anderen klagen ook dat ze foto’s verliezen bij het overbrengen van iPhones naar Mac. Dit kan te wijten zijn aan een probleem met het synchronisatieproces.

Wat de reden ook is, dit artikel biedt enkele oplossingen om uw ontbrekende foto’s te vinden.

Oplossing 1: Kijk in de prullenbak

Het is mogelijk dat uw iPhoto-bibliotheekbestand is verwijderd. Dus kijk in de prullenbak. Deze bibliotheekbestanden zijn meestal groot, dus u kunt ze gemakkelijk vinden door te sorteren. Als u het hier vindt, vervangt u het bestand naar de oorspronkelijke locatie Gebruikers> Afbeeldingen. Dit helpt de iPhoto-app het bestand te vinden en de inhoud ervan voor u weer te geven.

Oplossing 2: Gebruik de zoekfunctie

Open Finder in het dock en klik op Command + F openen Find. Vondst is als een zoekfunctie waarmee u kunt zoeken naar bestanden en mappen.

Nu moet u uw zoekopdracht verfijnen door de zoekcriteria te wijzigen.

  • In het drop-down met het label ‘Kind’, te wijzigen in ‘bestandsgrootte’.
  • Verander de vervolgkeuzelijst van ‘Gelijk aan’ in ‘Groter dan’ en voer 7 of 8 in het vierkante gedeelte in om de grootte in te stellen
  • Wijzig vervolgens ‘KB’ in ‘GB’

Deze zoekcriteria beperken uw zoekopdracht en geven alleen een handvol bestanden weer. Uit deze lijst kunt u het bibliotheekbestand identificeren en ook de locatie noteren. Als u het bestand met deze methode vindt, vervangt u het terug naar de oorspronkelijke locatie Gebruikers> Afbeeldingen en helpt iPhoto het bestand te vinden.

Als u het bibliotheekbestand niet kunt vinden met behulp van de hierboven beschreven methoden, wordt het waarschijnlijk permanent verwijderd. In dit geval moet u gebruikmaken van hulpmiddelen voor gegevensherstel. Yodot Photo Recovery is een geweldig hulpmiddel om foto’s in de iPhoto-bibliotheek te herstellen. Het voert een diepe scan van de schijf uit om ontbrekende bestanden te herstellen. Het werkt op een alleen-lezen functie, zodat de originaliteit van het bestand behouden blijft.

Er kunnen situaties zijn waarin sommige foto’s ontbreken in de iPhoto-bibliotheek. Yodot Photo Recovery kan zelfs in deze gevallen worden gebruikt.

Alle soorten mediabestanden zoals audio en video kunnen ook worden hersteld; het is niet alleen beperkt tot foto’s. Een breed scala aan formaten van deze bestanden wordt ondersteund. Enkele van de ondersteunde formaten zijn .JPEG-, JPG-, PNG-, BMP- en RAW-afbeeldingen voor afbeeldingen. MP3, MP4 voor audio en MOV, MP4, AVI enz. Voor video’s.

De software kan ook worden gebruikt om bestanden te herstellen van andere opslagapparaten zoals USB’s, externe harde schijven enz.

Alle nieuwste versies van Mac OS, waaronder El Capitan, Yosemite, Sierra enz. Worden ondersteund.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *