Opgelost – Outlook 2016 Profiel Houdt Corrumperende Opnieuw en Opnieuw

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/05/Outlook-2016-Profile-Corrupt.png

Microsoft Outlook is zonder twijfel een geweldige e-mailclient die meer doet dan alleen e-mails verzenden of ontvangen. U kunt nog veel meer doen met Outlook. De applicatie heeft een lange weg afgelegd sinds zijn oprichting en gebruikers hebben de meeste nieuwe functies van Outlook 2016 en andere eerdere versies leuk gevonden.

Net als elke andere toepassing, zijn er waarschijnlijk ook fouten in Outlook. Gebruikers hebben geklaagd dat hun Outlook-profielen veel te vaak beschadigd raken. Het probleem wordt niet opgelost ondanks het opnieuw verwijderen en opnieuw maken van het profiel.

Het is niet ideaal voor een normale gebruiker of een organisatie om voortdurend problemen met Outlook te hebben. Het kan ook hun bedrijf beïnvloeden.

Om dit probleem op te lossen, moet u uw Outlook-profiel opnieuw opbouwen.

Hoe u uw corrupte Outlook 2016-profiel kunt repareren?

1. Met behulp van Reparatie knop op Outlook

  • Open uw Outlook-toepassing.
  • Ga naar File -> Account Settings -> Account Settings.
  • Op de Email tab, klik op de corrupted Outlook profile.
  • Klik nu op Repair
  • Volg de stappen op het scherm om uw Outlook-profiel te repareren. Nadat de reparatie is voltooid, start u Outlook opnieuw en controleert u of het probleemloos werkt.

2. Met behulp van SCANPST.EXE tool

  • Sluit uw Outlook-toepassing.
  • Open Microsofts ingebouwde Inbox-reparatieprogramma scanpst.exe.
  • Klik op Browse om het corrupte PST-bestand te kiezen en klik op Start om met het reparatieproces te beginnen.
  • Nadat uw PST-bestand is gerepareerd, kunt u het openen om te controleren of u toegang hebt tot alle items erin.

Hoewel scanpst.exe een gratis hulpmiddel is om uw PST-bestand te repareren, garandeert het niet altijd volledig herstel van al uw bestanden.

Het werkt niet op zwaar beschadigde PST-bestanden, grote PST-bestanden, wachtwoordbeveiligde PST-bestanden en kan geen bestanden ophalen die permanent zijn verwijderd.

3. Yodot Outlook PST Repair gebruiken

U kunt al uw corrupte of beschadigde PST-bestanden eenvoudig repareren met Yodot Outlook PST Repair-software.

De reparatietool kan meer herstellen dan alleen uw e-mails. Het helpt bij het herstellen van al uw contacten, dagboeken, bijlagen, notities, taken, agenda-items, Verzonden items enzovoort.

Een van de beste dingen van Yodot Outlook PST Repair is het alleen-lezen-mechanisme. Het scant uw corrupte PST-bestand, extraheert alle attributen en herstelt ze in een nieuw, gezond bestand. Het heeft dus geen invloed op uw bronbestand.

De PST-reparatiesoftware kan ook het probleem van oplossen Outlook 2016 loopt vast op verwerking. Yodot Outlook PST Repair werkt prima op zwaar beschadigde PST-bestanden, wachtwoordbeveiligde PST-bestanden, grote PST-bestanden en kan permanent verwijderde PST-bestanden herstellen.

De software scant het corrupte PST-bestand grondig, repareert en haalt alle attributen op. U kunt alle gerepareerde entiteiten bekijken via Preview voorzien zijn van. U kunt deze gerepareerde bestanden vervolgens opslaan in een doelmap naar keuze.

De gebruikersinterface van Yodot Outlook PST Repair is vrij eenvoudig. Selecteer gewoon uw corrupte PST-bestand en laat de rest aan de software over om voor te zorgen. U krijgt binnen enkele ogenblikken een gezond, functioneel PST-bestand.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *