Outlook Loopt ast Bij Het Openen, Zelfs in de Veilige Modus – Hoe Dit te repareren?

Op momenten dat Outlook blijft crashen bij het opstarten, starten gebruikers het in de veilige modus. Maar wat als Outlook loopt vast bij het openen, zelfs in de veilige modus? Ja, u hoort het goed!

Dit is waar, hoewel het vreemd klinkt. In sommige speciale gevallen crasht MS Outlook, zelfs als u het in de veilige modus opent in plaats van zonder enig probleem te worden gestart. Ondertussen kunt u ook een fout opmerken die verband houdt met MSPST32.DLL.

“Probleem Event Naam: APPCRASH”
“Applicatienaam: Outlook.exe”
“Storing Module Naam: MSPST32.DLL”
De fout is opgetreden in de versies Outlook 2007, Outlook 2010, Outlook 2013 en Outlook 2016.

Dus, laten we eens kijken naar het probleem – waarom Outlook loopt vast bij het openen, zelfs in de veilige modus en wat is dit MSPST32.DLL fout? Hoe ze zijn gecorreleerd en hoe dit te verhelpen?

Wat is MSPST32.DLL?

MSPST32.DLL is een belangrijk bestand van Microsoft Outlook, dat nodig is om gemakkelijk toegang te krijgen tot uw Outlook. Als dit .DLL-bestand is verdwenen of beschadigd is geraakt, kunnen gebruikers verschillende problemen ondervinden bij het openen van hun Microsoft Outlook-toepassing, omdat de Outlook-componenten ontoegankelijk worden.

Vandaar dat Outlook crasht, zelfs als u het start in de veilige modus wanneer het DLL-bestand wordt beïnvloed.

Redenen Achter MSPST32.DLL Corruptie of Schade:

MSPST32.DLL-bestand wordt niet alleen beïnvloed. Onregelmatige acties of bewerkingen uitgevoerd in Outlook, externe gevaren etc. aspecten kunnen verantwoordelijk zijn voor ontbrekende, verwijderde, beschadigde of gebroken MSPST32.DLL bestand. Dus hier is een korte lijst met de belangrijkste factoren die verantwoordelijk zijn voor Outlook-crash, zelfs in de veilige modus (vanwege MSPST32.DLL).

 • Ontbrekende / verwijdering van MSPST32.DLL-bestand
 • Groot PST-bestand
 • Ongeldige of corrupte MSPST32.DLL registervermelding
 • Overschreven versie van MSPST32.DLL
 • Virusinfectie in Outlook
 • Onjuiste installatie van Outlook-toepassing
 • Outlook wordt ongepast afgesloten
 • Corrupt PST-bestand
 • Beschadigde / beschadigde systeem- of systeemregisterbestanden enz.

Nu zijn we op de hoogte van de belangrijkste oorzaken van Outlook-crash in de veilige modus, d.w.z. MSPST32.DLL-fout. Laten we het probleem nu oplossen.

Voer als basisprobleemoplossing een volledige virusscan uit op uw computer met een effectief antivirusprogramma. Probeer ook uw Windows-systeem te herstellen naar een eerder herstelpunt (werkt).

Als geen van deze technieken u heeft geholpen, lees dan meer informatie.

Hoe MSPST32.DLL Fouten te Herstellen?

Stap 1: Reparatie MSPST.DLL bestand

Stap 2: Installeer het MSPST32.DLL-bestand opnieuw

Stap 3: Reparatie PST-bestand

U kunt het reparatieproces via deze drie stappen uitvoeren en na elke stap controleren of het probleem is opgelost of niet.

Hoe MSPST.DLL Bestand te Repareren?

Ga naar het menu Start en typ command.

Houden CTRL en Shift sleutels samen, sloeg ENTER knop. Kies vervolgens Yes.

Typ vervolgens regedit en druk op de ENTER-toets.

In de Registry Editor, selecteer de MSPST32.DLL gerelateerde sleutel waarvan u een back-up wil maken.

Ga naar File menu en selecteer Export optie.

Vermeld bestemmingslocatie in Save In tab, geef Bestandsnaam op, zorg ervoor dat de Geselecteerde tak is ingeschakeld en klik op Save knop.

Dus, heb je met succes een back-up van uw MSPST32.DLL- gerelateerde registervermelding. Ga nu verder met het handmatig bewerken (repareren) van het MSPST.DLL-bestand.

Notitie: Procedure handmatig registratie uit te geven is niet opgenomen in dit artikel, want het is van een hoog risico (het kan zelfs uw systeem beschadigen). Kijk dus op de officiële site van Microsoft voor meer informatie over het handmatig bewerken van registers.

Voorzichtigheid: Het is niet aan te raden om Windows-register handmatig bewerken als je niet een ervaren pc-gebruiker. Omdat onjuist gebruik van de Register-editor ernstige problemen kan veroorzaken.

Installeer MSPST32.DLL-Bestand Opnieuw:

Er zijn verschillende sites van derden beschikbaar voor het leveren van het MSPST32.DLL-bestand. Maar ik noem niet het downloaden van MSPST32.DLL van die sites voor ‘DLL-download’ van derden. Die DLL-bestanden zijn mogelijk geïnfecteerd of niet goedgekeurd (niet goedgekeurd door de officiële MSPST32.DLL-ontwikkelaar).

Dus om het MSPST32.DLL-bestand opnieuw te installeren, wordt het aanbevolen om de officiële site van Microsoft te bezoeken en uw exemplaar te krijgen.

Reparatie PST-Bestand:

Sluit Outlook (als het wordt uitgevoerd in Taakbeheer) en navigeer naar C:\Program Files (of C:\Program Files (x86))

Open, Office-map en zoek naar SCANPST.EXE.

Office-mappen Outlook in

 • 2016 -> root\Office16
 • 2013 -> Office15
 • 2010 -> Office14
 • 2007 -> Office12

Rennen SCANPST.EXE en voer de naam van het bestand dat u wilt scannen (Als de bestandsnaam niet bekend is, gebruik Browse optie).

Raken Start knop om het bestand te scannen.

Na de scan, als er een fout is gedetecteerd, kiest u ervoor om een back-up van het gescande bestand te maken voordat u het repareert en klikt u op Repair knop.

Nadat het reparatieproces is voltooid, opent u uw Outlook-toepassing met het gerepareerde bestand.

Zelfs nadat Scanpst is uitgevoerd, als de fout zich blijft voordoen of Outlook vastloopt (zelfs in de veilige modus), probeer het dan Yodot Outlook PST Repair.

Zoals aanbevolen door experts uit de industrie, is Yodot Outlook PST Repair de beste oplossing om corrupt PST-bestand te repareren. De alleen-lezen reparatiemodule scant en corrigeert alle fouten met MS Outlook PST-bestand waardoor Outlook zelfs in de veilige modus crasht.

Samen met MSPST32.DLL fout, deze tool kan zelfs het ontbrekende PST-bestand van Outlook repareren onverwachte fout verhinderde toegang tot dit bestand in Outlook, Outlook kon dit verzoek niet voltooien, kan Microsoft Outlook niet starten, PST-bestand heeft geen toestemming om te openen en meer fouten. Dit hulpprogramma kan beschadigde PST- en OST-bestanden van de versies Outlook 2000, 2003, 2007, 2010, 2013 en 2016 bewonderenswaardig herstellen. Bovendien kunt u dit programma op alle Windows-computers uitvoeren, inclusief Windows 10. Probeer dus de demo-editie van deze tool en los Outlook-crashes op bij het openen, zelfs in de Veilige modus.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *