Hoe Gegevens op een Mac-Laptop te Herstellen van de Lokale Momentopname van Time Machine

We kennen allemaal Time Machine, de ingebouwde software van Apple voor het maken van back-ups van Mac-gegevens. Dus wanneer bestanden om een of andere reden verloren gaan op de Mac, kan het worden gebruikt Tijdmachine lokale snapshots om gegevens te herstellen op Mac-laptop. Stel dat er een probleem is en het herstellen van verwijderde of verloren bestanden van Time Machine onmogelijk lijkt, u hoeft de hoop niet te verliezen. U kunt nog steeds toegang krijgen tot recente back-ups met behulp van lokale snapshots.

Wat is een lokale momentopname?

Lokale snapshots worden opgeslagen op de interne opslag van uw Mac-laptop, terwijl Time Machine back-ups opslaat op een externe harde schijf. Bovendien worden alle Time Machine-back-ups opgeslagen op een externe harde schijf, totdat u geen ruimte meer hebt. Terwijl slechts één dagelijkse lokale momentopname wordt opgeslagen vanaf het moment dat u de computer start / herstart, en één wekelijkse lokale momentopname wordt opgeslagen in de interne opslag van de Mac-laptop. Bovendien blijven wekelijkse back-ups op de Mac zolang u opslagruimte heeft.

Wanneer is een lokale snapshot gemaakt?

Lokale snapshots worden automatisch gemaakt wanneer en wanneer u Time Machine instelt op uw Mac-laptop. Er wordt één dagelijkse momentopname gemaakt wanneer u uw Mac-laptop start. Time Machine slaat ook elke week een wekelijks snapshot op.

Dus hoe gegevens te herstellen van de lokale momentopname?

Het is eigenlijk heel gemakkelijk. U moet naar Time Machine gaan en naar back-ups gaan. Als de externe harde schijf niet op de Mac is aangesloten, zijn de enige back-ups waartoe u toegang hebt de lokale snapshots. De beschikbare back-ups worden rood gemarkeerd. U merkt ook dat u slechts van een beperkt aantal back-ups kunt herstellen. Hier zijn de stappen:

Voer Mac Time Machine in

Selecteer een bestand / map

Selecteer nu een oudere versie van dat bestand / die map

Klik ten slotte op Herstellen

Time Machine kopieert het bestand / de map terug naar de oorspronkelijke locatie op de Mac-harde schijf. Is het niet eenvoudig? Nou, soms verlies je gegevens van de Mac en is helaas ook een back-up niet beschikbaar. In dergelijke situaties kunt u gebruik maken van deze Mac Files Recovery-software om verwijderde of verloren gegevens terug te krijgen. Het helpt verwijderde video’s herstellen van iPhoto bibliotheek, gewiste foto’s op MacBook Pro, verloren muziekbestanden op macOS en verschillende andere bestanden van harde schijven, externe USB-schijven, iPods, enzovoort. In slechts enkele stappen worden al uw gegevens op Mac opgehaald.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *