Vast – Ontvangen Gerapporteerde Fout 0x800ccc92 Uw E-mailserver Heeft Uw Aanmelding Geweigerd

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/09/Outlook-CCC092-error.png

In deze blogpost bespreken we een fout ‘0x800ccc92’ die optreedt wanneer u een e-mail verzendt of ontvangt in Outlook. Als u de fout in het foutbericht in detail bekijkt, staat het ‘Fout 0x800ccc92: Uw e-mailserver heeft uw aanmelding geweigerd. Controleer uw gebruikersnaam en wachtwoord in uw accounteigenschappen. De server antwoordde: ERR ongeldige gebruikersnaam en wachtwoord’.

De belangrijkste redenen voor de fout zijn een onjuist inlogwachtwoord of -instellingen, te grote PST-bestanden of corruptie in PST-bestanden. Laten we nu eens kijken hoe u deze fout kunt oplossen en Outlook-bewerkingen kunt hervatten.

Oplossing 1: Stel je wachtwoord opnieuw in

Voordat u uw wachtwoord opnieuw instelt, gaat u eerst naar Outlook Webmail-account en controleert u of u zich kunt aanmelden. Als dit het geval is, gaat u verder met Oplossing 2. Als u echter niet kunt inloggen op Webmail, gaat u verder met het resetten van uw Outlook-wachtwoord met behulp van de onderstaande stappen.

  1. Open Outlook en klik op File
  2. Kiezen Info > Account Settings
  3. Selecteer uw e-mailadres en klik Change
  4. Voer een new password en werk deze bij door de instructies op het scherm te volgen

Probeer u vervolgens aan te melden bij Outlook en controleer of u e-mails kunt verzenden en ontvangen. Als dit niet het geval is, gaat u verder met de volgende stap.

Oplossing 2: Automatisch archiveren instellen

Het instellen van automatisch archiveren voor uw PST-bestanden zal de grootte van het bestand verkleinen en fouten zoals ‘0x800ccc92’ oplossen. Volg de onderstaande stappen om automatisch archiveren in te stellen

  1. Open Outlook en klik op File > Options
  2. Onder Outlook Options, kiezen Advanced
  3. Kiezen  Auto Archive Settings onder de Auto-Archive omgeving
  4. Kiezen  Run Auto Archive elk 14 dagen

Dit zal de grootte van de PST verkleinen en u helpen de fout op te lossen en ook voorkomen dat de fout opnieuw optreedt.

Oplossing 3: Reparatie PST corruptie

PST-corruptie kan optreden vanwege verschillende redenen, zoals corruptie op de harde schijf waar deze bestanden worden opgeslagen, te grote PST-bestanden en virusaanvallen. Deze beschadigde PST-bestanden kunnen ‘0x800ccc92’ of fouten zoals veroorzaken ‘de set mappen kan niet worden geopend’, ‘Outlook-gegevensbestand is niet toegankelijk’. Om dergelijke corruptieproblemen op te lossen, kunt u gebruik maken van Yodot Outlook PST reparatietool.

Deze software is een uitstekende keuze voor het repareren van PST-bestanden omdat het alle soorten corruptie kan repareren, zoals header-problemen, door virussen geïnfecteerde bestanden, enz. Het voordeel van het gebruik van deze software is dat het uw bestand herstelt zonder de originele gegevens te beïnvloeden.

Over Yodot Outlook PST reparatie

Het is een eenvoudig te gebruiken tool die kan worden gebruikt door zowel technische als niet-technische gebruikers, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over het gebruik van de software of de technische aard ervan. Het enige wat u hoeft te doen is de software downloaden. Laat de software vervolgens automatisch uw PST-bestand vinden en klik op Herstellen. Dat is het; uw PST-bestand wordt gerepareerd en opgeslagen op een door u opgegeven locatie. Importeer het bestand vervolgens in Outlook en u hebt al uw Outlook-gegevens. Het is zo eenvoudig om corruptieproblemen in PST-bestanden op te lossen.

We hopen dat een van deze oplossingen u helpt de fout ‘0x800ccc92’ op te lossen. Neem uit voorzorg altijd een back-up van uw PST-bestand om gegevensverlies in het geval van PST-corruptie te voorkomen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.