Verloren Bestanden Herstellen Na een MisluktemacOS Mojave Upgrade

Omgaan met een mislukte Mojave-upgrade?

Het nieuwe Mac OS Mojave biedt geen grote opknapbeurt voor je Mac, maar biedt toch een aantal nieuwe functies die je helpen de productiviteit te verhogen. De nieuwe en verbeterde beveiligingsfuncties van Mojave, de donkere modus, het stapelgeheugen om uw bestanden beter te organiseren, betere beeldbewerkingsmogelijkheden zijn enkele van de functies waarom u een upgrade naar Mojave zou moeten uitvoeren. Dus je besluit de grote stap te zetten en te upgraden naar Mojave. Maar om de een of andere reden mislukt de upgrade en loopt u gegevensverlies op. U raakt nu in paniek en zoekt naar antwoorden waarom dit gebeurt en of uw gegevens kunnen worden hersteld.

Geen zorgen, uw gegevens kunnen worden hersteld met de Yodot-software voor gegevensherstel en we zullen hier later in dit bericht meer over vertellen. Het is belangrijk om te begrijpen dat er meerdere soorten problemen optreden als de upgrade van het besturingssysteem mislukt. Problemen kunnen van alles zijn, zoals gegevensverlies, langzaam of traag systeemgedrag, bepaalde apps werken niet enz. In deze blog gaan we de grootste ramp bespreken, d.w.z. gegevensverlies dat kan optreden na de Mojave-upgrade.

Recover files after failed Mojave update

Gegevensverlies na Mojave-upgrade

In normale omstandigheden zou het upgraden van Mac OS nooit gebruikersgegevens moeten verwijderen. In het onwaarschijnlijke geval is er echter een kans dat de upgrade niet naar verwachting verloopt en gegevensverlies kan veroorzaken.

Hieronder staan enkele omstandigheden waarin u gegevensverlies kunt ervaren na een Mac OS-upgrade.

  • Mislukte upgrade: kan optreden als gevolg van het loskoppelen van internet tijdens de upgrade, het uitschakelen van de Mac vanwege geen voeding, onvoldoende opslag of geheugen kan ervoor zorgen dat het upgradeproces van Mojave mislukt. Dit kan ertoe leiden dat uw schijven ontoegankelijk worden en leiden tot gegevensverlies.
  • Als u na de Mojave-upgrade om een of andere reden een systeem heeft dat niet werkt, moet u mogelijk het besturingssysteem opnieuw installeren en al uw schijven opnieuw formatteren. In dit geval gaan alle gegevens op uw systeem verloren. Dit kan catastrofale gevolgen hebben als er geen back-up van uw gegevens op Time Machine of een externe schijf is gemaakt

Daarom is het aanbevolen om een back-up van alle bestanden op uw harde schijf te maken om dit probleem te voorkomen.

Verloren Gegevens Herstellen Na een Mislukte Mojave upgrade

Als u na een upgrade naar Mojave gegevensverlies bent tegengekomen, heeft u waarschijnlijk moeite om de gevolgen aan te pakken. Maar nu niet meer, want we gaan u helpen al uw gegevens te herstellen met behulp van een hulpprogramma dat Yodot-herstelsoftware voor harde schijven wordt genoemd.

Yodot harde schijf herstel is de beste keuze voor dit doel omdat het speciaal is ontworpen om gegevens herstellen verloren na Mac OS upgrade of na een OS herinstallatie. Al uw gegevens in originele vorm, samen met de map- en bestandsstructuur worden hersteld. Zelfs uw originele bestandsnamen blijven behouden na het herstelproces.

U kunt het hulpprogramma ook gebruiken in situaties waarin de schijf corrupt is of niet toegankelijk is om gegevens te herstellen. Het is een alles-in-één hulpmiddel dat kan worden gebruikt in talloze situaties van gegevensverlies. Download gratis en probeer het vandaag nog!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *