Wat te Doen Wanneer Outlook Kan PST Bestand Niet Openen Zelfs Na Reparatie?

Normaal gesproken zijn Outlook-problemen zoals problemen met het verzenden van e-mails, het regelmatig vastlopen of vastlopen van Outlook en verschillende foutcodes / berichten komen vaak voor. Deze problemen zijn waarschijnlijk het gevolg van corruptie in Outlook-gegevensbestanden genaamd PST.

Outlook Scanpst

Om dit PST-bestand te repareren, zijn er een aantal oplossingen zoals het comprimeren van het bestand of het gebruik van ingebouwde hulpmiddelen zoals Scanpst. Het comprimeren van het PST-bestand helpt in gevallen waarin corruptie in het bestand wordt veroorzaakt vanwege de grote omvang. Maar een nadeel van deze tool is dat het corruptie niet kan repareren als het wordt veroorzaakt door andere redenen dan grootte.

De volgende beste oplossing om corrupte PST-bestanden te repareren, is het ingebouwde hulpprogramma Scanpst.exe. Scanpst is een betrouwbaar hulpmiddel om de meeste soorten corruptieproblemen te verhelpen. Het kan corruptie in headers oplossen en de bestandsstructuur opnieuw opbouwen. Het verwijdert ook ongeldige indices om het PST-bestand opnieuw te indexeren en te repareren.

Scanpst Select PST file

Hoewel Scanpst een geweldige manier is om PST-bestanden te repareren, zijn er enkele nadelen aan het gebruik van deze tool zoals het niet kan

  • Kan PST-bestanden van meer dan 3 GB niet repareren
  • Kan niet alle problemen in het PST-bestand repareren

Dus als uw PST-bestand te groot of ernstig beschadigd is, kan het niet worden gerepareerd door Scanpst. En in dat geval kan Outlook het PST-bestand niet openen, zelfs niet na reparatie. Om dit probleem op te lossen, kunt u speciale PST-reparatiehulpmiddelen gebruiken, zoals Yodot Outlook Repair (PST).

Over Yodot Outlook Repair (PST)

Yodot PST Repair is een tool die speciaal is ontworpen om alle soorten corruptieproblemen te repareren, van eenvoudig tot meest complex. Het kan zelfs bestanden repareren die niet konden worden hersteld door Scanpst.exe. Met deze tool kunt u PST-bestanden repareren die zijn gemaakt op Outlook 2000, 2003, 2007, 2010, 2013 en 2016.

Yodot Outlook PST Repair

Nadat het bestand is gerepareerd, hoeft u alleen maar het gerepareerde PST-bestand in Outlook te importeren om toegang te krijgen tot al uw Outlook-gegevens zoals e-mails, contacten, agenda’s, afspraken, notities, dagboeken en taken.

Het voordeel van het gebruik van Yodot PST Repair is dat het werkt op een alleen-lezen concept; er is geen risico om uw Outlook-gegevens te verliezen met deze tool. Dit betekent dat het inhoud uit uw PST-bestand haalt, fouten herstelt en een gezond PST-bestand opnieuw maakt.

Hoe PST-bestanden te repareren met Yodot PST Repair?

Met hulpmiddelen zoals Scanpst, moet u de locatie van het PST-bestand weten om te repareren. Met Yodot PST Repair kan de software echter het bestand identificeren dat automatisch moet worden gerepareerd.

Het enige wat u hoeft te doen is Yodot PST Repair downloaden op uw computer. Selecteer vervolgens het PST-bestand om te repareren (als u de locatie weet), anders zal de software het automatisch vinden. Klik vervolgens op Herstellen om uw PST-bestand te herstellen. Uw bestand wordt binnen enkele minuten gerepareerd en u hebt toegang tot al uw Outlook-gegevens zoals deze oorspronkelijk waren. Deze software is beschikbaar voor een gratis proefperiode, dus download nu en probeer het gratis!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *