Wat Te Doen Wanneer PST Bestand Geen Submappen Toont Onder Postvak IN

Normaal gesproken, als u probeert uw Outlook-gegevens van een oudere Outlook-versie naar een nieuwere versie of van de ene computer naar een andere computer te verplaatsen, volstaat het gewoon om de PST-bestanden te kopiëren naar waar u Outlook-gegevens naartoe wilt verplaatsen. In de meeste gevallen worden contacten, Postvak IN, Verzonden items en e-mails gemakkelijk gekopieerd. Maar sommige gebruikers klagen dat de submappen onder ‘Inbox’ niet worden gekopieerd en een foutbericht produceren.

PST not showing Subfolders

Dus in dit artikel behandelen we details over dit probleem en bieden we ook enkele oplossingen om dit probleem op te lossen. Dus lees verder om enkele eenvoudige oplossingen te vinden.

Redenen voor het PST-bestand dat geen submappen in de map ‘Inbox’ toont

Normaal gesproken, wanneer de Outlook-weergave niet correct is ingesteld of wanneer het PST-bestand corrupt is, kan het zijn dat de submappen onder Inbox ontbreken. Corruptie in PST-bestanden gebeurt meestal als gevolg van het opslaan van het PST-bestand op de server, als gevolg van het opslaan van het PST-bestand in een gebied met slechte sectoren. Hoewel dit de meest voorkomende redenen zijn, kan PST-bestand corruptie ook optreden als gevolg van een te groot PST-bestand of virusinfecties. Vanwege corruptie in het bestand kunt u problemen ondervinden bij het bekijken van de inhoud van het PST-bestand, bijvoorbeeld de submappen van het Postvak IN.

Oplossingen om corruptie in PST-bestanden op te lossen

Oplossing 1: Reset Outlook-weergave

Onjuiste Outlook-weergave-instellingen kunnen er ook voor zorgen dat de Inbox-submappen niet verschijnen. Volg de onderstaande instructies om dit probleem te verhelpen om de Outlook-weergave opnieuw in te stellen.

  1. Open Microsoft Outlook en ga naar uw map Inbox
  2. Klik op de View tab > Change View en stel een weergavemodus
  3. Wanneer het tabblad Weergave opent, klik Reset View te resetten Outlook bekijken en klik vervolgens op Yes bevestigen
  4. Nogmaals, klikt u op de View tab > Change View > Apply Current View to other mail folders
  5. In de Apply View dialoogvenster, vink de vakjes ‘Mailboxen en hun submappen’ en ‘Beeldweergave toepassen op submappen’ aan en klik op Ok om wijzigingen op te slaan

Start Outlook opnieuw en controleer of u de submappen onder Inbox kunt bekijken. Als dit niet het geval is, gaat u verder met de volgende stap.

Oplossing 2: Gebruik Scanpst.exe om het PST-bestand te repareren

Om corruptie in PST-bestanden op te lossen, is de volgende optie het gebruik van Scanpst.exe. Het is een ingebouwde tool van Microsoft die eenvoudige corruptieproblemen in PST-bestanden kan oplossen. Volg de eenvoudige instructies hieronder om Scanpst te gebruiken.

  1. Zoek de Scanpst-tool door te zoeken naar ‘Scanpst.exe’ in de zoekbalk van Verkenner
  2. Zodra u het hulpprogramma hebt gevonden, opent u het en klikt u op Browse om het te repareren PST-bestand te selecteren
  3. De locatie van het PST-bestand is verschillend voor elke versie van Outlook, dus misschien wilt u daar eerst naar kijken voordat u het hulpprogramma gebruikt. Als dit niet het geval is, kunt u ook het volgende pad gebruiken om de locatie van het PST-bestand te vinden. Open   Outlook > File > Info > Account Settings > Account Settings. Klik vervolgens op de Data Files tab en zoek uw PST-bestand en noteer de locatie.
  4. Nadat u het PST-bestand hebt geselecteerd dat u wilt repareren, klikt u op Repair knop voor Scanpst.exe om het PST-bestand te repareren

Oplossing 3: Gebruik Yodot PST Repair software

Een nadeel van het gebruik van de Scanpst-tool is dat het niet kan worden gebruikt om allerlei soorten corruptieproblemen te repareren en dat het ook grote PST-bestanden niet goed kan verwerken. Om dit probleem op te lossen, kunt u gebruik maken van speciale PST-reparatiesoftware genaamd Yodot PST Repair. Deze tool is ontworpen om allerlei soorten corruptie te herstellen, van klein tot groot. Bovendien kan de tool ook werken met grote of oversized PST-bestanden, waardoor het een voorsprong heeft op andere tools zoals Scanpst.exe.

Ten tweede repareert Yodot Repair het PST-bestand zodanig dat de oorspronkelijke inhoud tijdens het reparatieproces niet wordt geschaad. Daarom is de tool volledig veilig in gebruik. In het geval dat u merkt dat de submap Inbox is verwijderd, kan Yodot ook verwijderde submappen in Outlook 2016 en andere versies herstellen. Als u problemen ondervindt met het PST-bestand of als uw Inbox-submappen niet worden weergegeven, is Yodot een perfecte keuze.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.