Zoek Zipbestand Net Opgeslagen Nu Ontbreekt

Bestanden gedownload van internet zouden moeilijk te achterhalen zijn als u niet de exacte locatie voor de gedownloade bestanden weet. Welnu, dit artikel helpt u bij het ophalen van de ontbrekende bestanden wanneer u uw gedownloade Zip-bestanden niet kunt vinden.

Wanneer u bestanden van uw browser downloadt, worden ze meestal opgeslagen in een map ‘Downloads’ op uw computer (of, in sommige gevallen, uw bureaublad, afhankelijk van uw instellingen).

  • Op Windows XP is het minder \Documents and Settings\[username]\My Documents\Downloads
  • Vista, Windows 7 en anderen, het pad is \Users\[username]\Downloads
  • Voor Mac is het volledige pad /Users/[username]/Downloads
  • Op Linux, het is home\[username]\Downloads

Zip-bestanden gedownload van e-mailprogramma’s

Afhankelijk van uw e-mailclient en besturingssysteem, kunt u bijlagen rechtstreeks vanuit de e-mail openen en opslaan in een tijdelijke map die moeilijk te vinden is. Als u geen zip-bestandbijlage kunt vinden, kunt u echter alleen naar het bestand zoeken. Windows Vista en 7 hebben redelijk goede zoekfuncties. Voer een deel van de bestandsnaam in het zoekinvoervak bovenaan in Windows Explorer in.

Als u nog steeds geen gedownloade bestanden kunt vinden, is de kans groot dat uw browser wordt geïnfecteerd met virussen / malware, waardoor bestanden zichzelf verwijderen na het downloaden.

Oplossing voor zoek zipbestand net opgeslagen nu ontbreekt

Hoewel de reden voor het niet vinden van de gedownloade Zip-bestanden te wijten is aan het verwijderen ervan of een virusinfectie, is de meest voorgestelde manier om het probleem op te lossen en verloren bestanden te herstellen Yodot File Recovery Software. U hoeft niet te weten waar uw bestand was, laat deze gratis software voor bestandsherstel over uw hele computer scannen en het vinden!

Gids om Zip-bestanden te herstellen na het downloaden

Stap 1: Download en installeer Yodot File Recovery Software op uw Windows-computer en start het. Nadat u het hebt gestart, wordt het hoofdscherm met twee herstelmodi weergegeven. Kiezen “Lost File Recovery” optie en ga door naar de volgende stap.

Stap 2: Kies het station waar de gedownloade Zip-bestanden werden bewaard en klik op Next knop. Het scannen van het geselecteerde station vindt plaats en een lijst met herstelbare bestanden wordt weergegeven.

Stap 3: Kies het gewenste bestandsformaat en klik opnieuw op Volgende.

Stap 4: Nadat de geselecteerde bestanden zijn hersteld, kunt u ze bekijken.

Stap 5: Sla ten slotte de herstelde Zip-bestanden op op elke gewenste locatie.

Over de zip-bestand herstel software

Yodot File Recovery Application is de perfecte tool als het gaat om het herstellen van verwijderde en verloren bestanden. Deze toolkit is nuttig bij het herstellen van bestanden in eenvoudige en gemakkelijke 3-4 stappen. Het scant grondig uw schijven, lokaliseert verwijderde bestanden en mappen, die vervolgens op elke gewenste locatie kunnen worden opgeslagen. Naast gecomprimeerd bestandsherstel zoals Zip en RAR, zal de software ook andere soorten bestandsindelingen herstellen, zoals PPT’s, tekstbestanden, Excel-bladen, Word-documenten, enz.

Bovendien kunt u bestanden ophalen die zijn opgeslagen op verschillende opslagapparaten, zoals interne en externe harde schijven, geheugenkaarten, pen-drives, iPods, enz. Die zijn geformatteerd met verschillende soorten bestandssystemen zoals FAT16, FAT32, NTFS, NTFS5, ExFat. Het ondersteunt het herstel van bestanden van verschillende Windows-besturingssystemen, waaronder Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Windows Server 2003, 2008 en 2012.

“Als uw Zip-bestand beschadigd is en u zoekt naar een manier om het te repareren, maak dan gebruik van Yodot Zip File Repair Software. Net als software voor bestandsherstel, heeft deze reparatietool ook de mogelijkheid om Zip-bestanden van op Windows gebaseerde apparaten te repareren. Het “repareert Zip-bestand dat niet wordt geopend op Windows 7 en andere besturingssystemen zoals Windows 10, 8, Vista, XP, etc.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *