Gendan Fil Efter Utilsigtet Sletning

Computere er blevet en uundværlig del af vores dag-til-dag liv. Everyday hundredvis af Filr som. Doc,. Pdf,. Rar. Zip,. Ppt. Mp3,. Mp4. Avi. Jpg,. Png osv., er skabt, opbevares og slettes. Brugere oprette disse Filr ved hjælp af applikationer, gemme dem på computerens harddisk, USB-drev eller andre flytbare medier og sletter dem, når de ikke længere har brug for en bestemt fil.

Fil sletning er udført, når Filn er ikke mere påkrævet, eller for at frigøre hukommelse, eller når der er to kopier af den samme fil, eller når du ikke ønsker at andre skal få adgang til en fil. Alle disse sager er for tilsigtede fil sletning og hvad nu hvis du sletter dem utilsigtet? Folk slette Filr enten én efter én eller helt og bruger forskellige metoder til at gøre det samme. Det er enten ved at trykke på "Del"-tasten eller ved hjælp af "Shift Slet" nøgler eller ved at højreklikke og vælge "Delete" option på menulinjen.

Mange gange kan du måske have et uheld slettet en forkert fil, der er vigtigt for dig. Lad os se, hvilke er disse instancesL

  • Bruges "Vælg alle" for at slette en masse Filr, og som omfattede et vigtigt også
  • Bruges "Ctrl"-tasten for vælge flere Filr til sletning og ubevidst valgt en vigtig fil sammen med det
  • Mens du gør Cut-Copy-Paste
  • Bruges "Shift Slet" nøgler til sletning, da denne handling ikke dirigerer Filn til papirkurven
  • Uheld slettede Filr fra et eksternt medie (når tilsluttet computeren), som denne handling heller ikke dirigerer Filn til en papirkurven
  • Ubevidst slettet et større fil, der har undladt at få gemt i papirkurven

Når sådanne utilsigtede fil sletning situationer opstår, en bruger, der er ikke meget tech-kyndige forudsætter, at den slettede fil er væk for evigt, og er i stand til blive inddrevet af ham. Men dette er ikke sandt, i stedet er det stadig muligt at hente Filr, der er slettet ved et uheld, men ikke af brugeren, snarere ved at udnytte et gendannelse værktøj.

Filgendannelse efter utilsigtet sletning

Faktisk for en lagringsdrev delete betyder ikke slette. Fordi når du sletter en fil og sendes ikke til papirkurven, da kun filnavnet er slettet og alle dens poster fra Filn bibliotek af filsystemet fjernes. Men Filn er stadig i drevet, indtil det er overskrevet af en ny data. (Må ikke bruge drevet efter tab af data).

Udnytte de fremtrædende træk ved Yodot Gendanne Filer software, som er one-stop måde at Filgendannelse efter utilsigtet sletning, enten fra din harddisk, hukommelseskort, USB-drev, FireWire eller andre lagringsmedier. Den software sikrer fuldstændig genopretning af Filr og letter også 30 dynamiske funktioner, der gør din gendannelse oplevelse nemt og hurtigt. Det genopretter dokumenter, musik, billeder, videoer, grafiske billeder mv

Vejledning til genskab filer efter utilsigtet sletning:

  • Hent Yodot Filgendannelse softwaren til din bærbare eller stationære computer og installere det
  • I tilfælde af du har brug for at gendanne slettede Filr fra en ekstern USB-drev eller et hukommelseskort og derefter slutte den til din computer ved hjælp af USB-kabel eller kortlæser henholdsvis
  • Nu starter softwaren, og start retableringen
  • Vælg "Deleted File Recovery" mulighed fra de to muligheder, der vises på hovedskærmen
  • Hver eneste tilgængelige drev vil blive udstillet på skærmen. Vælg en fra hvilket gendannelse er, der skal gøres
  • Den software scanner det valgte drev, og viser alle de Filr, der findes i den. Filr og mapper med "Røde Kors" indikerer, at de er de slettede dem
  • Skærmen viser også andre detaljer som størrelse, sundhed, antal Filr, ændringsdato og skabe dato. Det giver også to view typer "Data Type"
     & "Fil Type", og også preview mulighed. Alle disse detaljer og muligheder hjælper i let udvælgelsen af ​​de slettede Filr
  • Gem de gendannede Filr til en separat partition / drev, kan du også komprimere dem til at spare lagerplads. Da begge disse muligheder er deaktiveret i prøveversionen, så brug "Gem gendannelse session" valgmulighed. Dette vil være nyttige i at spare tid efter software køb

Ting at Huske

  • Regelmæssigt tage backup af dine Filr
  • Krydstjekke dit valg før sletning
  • Bedre at gøre dine vigtige Filr som read-only, og undgå sådanne situationer

Relaterede Artikler