Fix Fejl Bogmærke ikke Defineret i Word 2010

“Jeg har et Word 2010-dokument med 200 sider og 500 flere tabelfelter. Da jeg forsøgte at opdatere indholdet i tabellen, fik jeg en fejlmeddelelse 'Fejl! Bogmærke ikke defineret '. Jeg nævnte nogle løsninger online, men ingen af dem synes at hjælpe mig med at løse denne fejl! Da filen er blevet utilgængelig, har jeg det svært. Jeg vil meget gerne sætte pris på, om nogen kunne hjælpe mig med at reparation fejl bogmærke ikke defineret i word 2010. "

I Word 2010-dokument tjener bogmærker som reference eller hyperlink til et bestemt afsnit eller sted på dit Word-dokument, som du vil bruge til fremtidig reference. Disse bogmærker, selv om det er nyttigt, kan skabe visse problemer på bestemte tidspunkter. I denne artikel vil vi diskutere om en fejl 'Bogmærke ikke defineret'.

Løsninger for at løse fejlen 'Bogmærke ikke defineret'

Normalt, når du står over for problemer med bogmærker, er det første fejlfindingstrin at kontrollere, om du kan se bogmærket. For at se bogmærkerne i dit Word 2010-dokument, følg nedenstående trin.

  • Klik på File > Options > Advanced
  • I Show document indhold sektion, klik på Show bookmarks og klik på Ok

Dette vil vise bogmærkerne og hjælpe dig med at løse fejlen. Men hvis du stadig får fejlen, kan det være meget godt på grund af lange Word 2010-filer og store nummerindeksfelter, der er til stede i det pågældende dokument. I dette tilfælde kan det føre til korruption og utilgængelighed af Word 2010-filen. For at løse dette problem er Yodot Word reparationsværktøj et fantastisk valg.

Brug Yodot Word Reparation software

Hvis din vigtige Word 2010-fil bliver beskadiget på grund af 'Bogmærke ikke defineret fejl', skal du gøre brug af software som Yodot Reparation DOC at reparere din fil. Dette værktøj løser effektivt 'Bookmark not defined' fejl og reparerer korrumperet Word 2010-fil, dvs. Værktøjet er designet med en skrivebeskyttet funktion, derfor ændrer det ikke noget data dit originale dokument.

Denne applikation reparerer Word 2010-filen og genopretter dens data intakt med formatering, hyperlinks, diagrammer, tabeller, OLE-objekter mv. Herunder Microsoft Office Word 2010-filer kan du endda reparere Word-filer, der er oprettet med MS Word 2000, 2002, 2003, 2007 og 2013 versioner. Denne software kører nemt på alle de nyeste Windows-operativsystemer som Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Windows Server 2008 og 2003.

Derudover kan du også bruge dette værktøj til at reparere Word-dokumenter gemt på eksterne enheder som USB-flashdrev, eksterne harddiske, SD-kort osv. Hvis du har problemer med at åbne disse Word-dokumenter, skal du henvise hvordan åbner man et låst word dokument fra USB hvis det nægter at åbne.

Enkel proces at reparere fejl bogmærke ikke defineret word 2010:

  • Hent og installer Yodot DOC Reparation program til Windows desktop / laptop
  • Kør programmet og følge de procedurer på skærmen
  • Klik på Gennemse for at vælge den korrupte Word 2010-fil, som skal repareres, og klik derefter på Repair
  • Softwaren begynder reparationsprocessen, og du kan se det på statuslinjen til rådighed
  • Efter afslutningen, viser værktøjet repareret Word 2010-filer med succes
  • Gem den repareret Word 2010 DOCX fil til din ønskede destination placering

Følg disse tips:

  • Lav en kopi af fejlagtig Word 2010-fil, før fastsættelse det med nogen manuelle metode
  • Gøre tingene klart og find ud af alle nødvendige muligheder, der er aktiveret, før du indsætter tabeller og hyperlinks i Word 2010-dokument

Hvorfor vælge Yodot?

12+Års erfaring

100%Penge-tilbage-garanti

5M+Hents

100%Sikker indkøb

GratisTeknisk support

Top