Hvordan Gendanner man Slettede Fotos Windows?

Vil du permanent gendan permanent slettede billeder fra Windows 11? I denne artikel har vi forklaret effektive metoder til at hjælpe med at gendanne de slettede filer. For en hurtig og effektiv løsning anbefaler vi at bruge Yodot Photo Recovery-værktøj, der hurtigt kan gendanne slettede billeder fra Windows 11. Hent nu!!

En af grundene til at tage billeder er at gemme vores specielle øjeblikke for at nyde dem i fremtiden. Det kan dog være nedslående at slette vigtige billeder uden at vide det, især hvis du ikke har taget en sikkerhedskopi.

Permanent sletning af fotos på Windows 11 kan skyldes forskellige årsager, såsom slettede fotos ved hjælp af Shift + delete-taster, tømt papirkurv, fotos uden om papirkurven og mange flere. Hvis du permanent har slettet billeder på Windows 11, behøver du ikke bekymre dig! Du kan stadig gendanne dem.

Denne artikel lister tre pålidelige metoder til hurtigt gendan permanent slettede billeder fra Windows 11. Men hvis du leder efter et fotogendannelsesværktøj, kan du direkte rulle ned til den tredje metode til at gendanne billeder ved hjælp af Yodot Photo Recovery-værktøjet.

Metoder til gendanne slettede fotos windows 10

1. Gendan slettede filer fra papirkurven

Når du ved et uheld sletter fotos eller en fil på Windows, er papirkurven det første sted, du kan lede efter dem. Det er en standardmappe på Windows-operativsystemet, inklusive den nyeste Windows 11, til at gemme en kopi af de slettede filer.

Følg nedenstående enkle trin for at gendanne slettede billeder fra Windows:

  1. Double-click på papirkurvsmappen på Windows for at åbne den.
  2. Find de slettede billeder, som du vil have tilbage.
  3. Right-click på de valgte billeder og klik på Restore mulighed.
restore files from recycle bin

Når gendannelsesprocessen for papirkurven er fuldført, vil alle dine slettede billeder blive gendannet til deres tidligere placering. Hvis du ikke kan finde slettede billeder på papirkurven, kan det skyldes forskellige årsager. Såsom sletning af billeder ved hjælp af Shift + delete-tasterne, tømning af papirkurven og mange flere. I sådanne tilfælde skal du gå videre til nedenstående metode for at gendanne dine billeder.

2. Gendan billeder ved hjælp af filhistorik

Filhistorik er en Windows-funktion, der hjælper dig med at tage en sikkerhedskopi af dine computerdata. Ved at bruge denne funktion kan du f.eks. gendanne dine fotos ved at vælge den tidligere drevversion, hvor slettede billeder fandtes.

For at gendanne slettede billeder fra Windows 11 ved hjælp af filhistorikken:

  • Type File History på Windows 11 søgefeltet, og åbn det
search file history
  • Klik på indstillingen Gendan personlige filer
Click on Restore personal files option
  • Vælg den tidligere version af drevet, som består af alle dine slettede billeder, og klik på Restore knap

Bemærk: Hvis du ikke har aktiveret denne funktion, før du mistede dine filer, kan denne metode ikke hjælpe dig med at gendanne dine slettede billeder. I sådanne tilfælde skal du gå videre til den næste metode til at gendanne permanent slettede billeder ved hjælp af pålidelige Gendannelse Af Fotos software.

3. Yodot-software til gendannelse af fotos

Sådan gendannes slettede billeder i Windows? Yodot Photo Recovery er et brugervenligt værktøj designet til at gendanne fotos under forskellige datatabsscenarier. Ved hjælp af dette værktøj kan du gendanne billeder af enhver type, herunder populære formater som .png, .jpeg, .bmp, råbilleder og mange flere. Desuden er dette værktøj kompatibelt med alle de nyeste versioner af Windows-operativsystemet inklusive Windows 11, 10 og dens tidligere version.

Hvordan Gendanner man Slettede Fotos Windows?

  • Hent og installer Yodot Photo Recovery-software på din Windows 11
  • Start værktøjet og klik på Photo Recovery knap.
Launch the tool to recover photos
  • Vælg på det næste skærmbillede Deleted Photo Recovery mulighed. Desuden kan du også vælge Lost Photo Recovery mulighed, hvis du vil gendanne fotos under et alvorligt datatabsscenarie.
choose the required options
  • Vælg nu det drev, hvorfra du vil gendanne dine slettede billeder, og klik på Next knap
choose the logical drive
  • Når scanningen er afsluttet, kan du forhåndsvise de gendannede fotos for at bekræfte resultatet
view the recovered photos in different view types
  • Når du er tilfreds med fotogendannelsesresultatet, skal du vælge de billeder, du vil have tilbage, og klikke på Next knap.

Konklusion:

I denne artikel har vi talt om, hvordan du kan gendanne slettede billeder på Windows 11 ved hjælp af gratis og pålidelige metoder. Forhåbentlig kan du ved hjælp af ovenstående metoder gendanne dine data med lethed. Det er dog også vigtigt for dig at tage regelmæssige sikkerhedskopier for at undgå datatab. Hvis du har savnet at tage en sikkerhedskopi, så kan du stole på pålidelige fotogendannelsesværktøjer som Yodot. Del venligst denne artikel med andre, hvis den har hjulpet dig med at gendanne dine slettede billeder.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *