Sådan Reparation Korrupte videofiler?

Jeg er træt af korrupte videoer!! Leder du efter måder at Ret korrupte videofil? Brug denne artikel til at løse problemet. Hvis du leder efter en øjeblikkelig måde at rette fejlen på, er Yodot Video Repair Tool den eneste måde.

How to Repair Corrupt Videos

Jeg havde et lignende problem med en beskadiget videofil, som jeg ikke kunne åbne med min videoafspiller. Installation af andre medieafspillere løste ikke problemet. Når du forsøgte at åbne filen, gav medieafspillere kun en fejlmeddelelse. Noget som dette: “Denne fil er enten beskadiget eller ikke understøttet.” Dette virkede mærkeligt for mig, da filen havde en gyldig størrelse og udvidelse. Jeg var ret sikker på, at videodataene stadig var i filen. 

Quora

Ovenfor stod brugeren over for en beskadiget videofilfejl, da han forsøgte at afspille sin video i en medieafspiller. Denne artikel har en løsning på problemet, ligesom for de brugere, der gik igennem det samme problem. Lad os lære årsagerne til, hvordan videofilen bliver beskadiget, at kende, før vi kender løsningerne til Ret korrupte videofil 

Symptomer på en korrupt videofil:

Lydsynkroniseringsproblem – Lyden vil ikke være synkroniseret med videoen; lyden afspilles før eller efter videoen. Dette kan være symptomet på en korrupt MP4/MOV-video.

Manglende Audio Video Codec – Hvis codec’et mangler i medieafspilleren eller er inkompatibelt med medieafspillerne, er det et tegn på videokorruption.

Langsom videoafspilning – Hvis afspilningen af videoen er langsom eller tager for lang tid at indlæse, kan dette være et symptom på MP4-videokorruption.

Fejlmeddelelser – Medieafspilleren viser en fejlmeddelelse, der siger: “Filen kan ikke åbnes”, “Filformatet understøttes ikke” osv..

Video afspilles med fejl –  Din video f.eks, MOV-video fryser på præcise steder, mens du afspiller videoen, rykker osv.; dette indikerer tydeligt en korrupt videofil.

Årsager til korrupt MP4/MOV-videofil

Hardware- eller softwareproblemer – Forældet hardware eller software kan forårsage et problem med afspilleren og kan føre til videofilkorruption.

Afbrydelser under optagelse – Afbrydelser som strømsvigt, lavt batteri osv. fører til korruption af videofilen.

Filsystemfejl – Dette problem er forårsaget af lagerenheder eller beskadigede harddiske.

Virus indtrængen – Enhver malware på dit system vil ødelægge videofilen og gøre filen uafspilbar. Sørg altid for at holde dit system virusfrit. 

Forkert nedlukning – Hvis du slukker systemet forkert, mens du afspiller videoen eller slukker for enheden, mens du optager videoen, vil det føre til korruption.

Vejkort til reparere Korrumt videofiler 

I dette afsnit vil vi se om de mulige løsninger på hvordan reparere beskadiget videofiler:

Skift til en anden videoafspiller

Afspilning af videoen i en anden videoafspiller kan rette den beskadigede video. Men nogle gange vil medieafspilleren kaste en fejl på grund af tekniske problemer og andre årsager. Så prøv at afspille videoen i en anden afspiller og kontroller, om problemet er løst. 

Skift videofilformat

Ændring af filformatet kan muligvis løse problemet med beskadiget video. For eksempel vil ændring af MP4-filformatet til AVI-format løse fejlen. Prøv denne metode og slip af med problemet.

Reparer korrupte videoer ved at bruge VLC Media Player:

  1. Reparer beskadigede MP4- og MOV-videofiler med omkodning ved at bruge VLC

Denne metode vil få MP4- og MOV-videofilerne til at afspille i en inkompatibel medieafspiller ved omkodning ved hjælp af VLC. For eksempel afspiller QuickTime Player muligvis ikke MP4-videoer, hvis den ikke er kodet med MPEG-2- og MPEG-4-codecs. Følg trinene nedenfor for at reparere MP4- og MOV-filer med omkodning ved hjælp af VLC:

  • Åbn først VLC Media Player og klik på Media Convert/Save.
Click on media and convert and save to fix corrupted mp4 file
  • Et Open Media-vindue vises ved det klik Add for at vedhæfte MP4- og MOV-filen, som skal omkodes.
Click on add to attach the file and to repair mov file
  • Klik på Convert/Save, og i Convert screen, giv filnavnet og placeringen i Destination file mulighed.
  • Klik på det foretrukne input-codec, som er tilgængeligt på Profile liste.
  • Du kan ændre de angivne profilindstillinger ved at vælge Edit Selected Profile og oprette en ny profil eller slette en eksisterende. Og til sidst, klik Start
  1. MP4 og MOV Reparation af VLC Video Fix Funktion

Skift MP4- og MOV-filudvidelserne til .avi-udvidelsen for at bruge denne funktion, og brug også denne funktion til at reparere korrupte filindeks og filoverskrift osv.

Bemærk– Arbejd på kopien af MP4/MOV-filen for at undgå yderligere problemer.

Følg trinene for at reparere MOV/MP4-filer ved hjælp af AVI-udvidelsen i VLC:

  • Vælg filen ved at højreklikke på den og klik på Rename for at omdøbe filen til filtypenavnet .avi og trykke på Enter
  • Start VLC og vælg Tools Preferences Input or Codecs
click on tools preferences
  • Vælg Always Fix fra rullemenuen ved siden af Repair AVI Files.
click on always fix to repair corrupt video file
  • Og klik videre Save.

Reparer korrupte MP4-videofiler på Mac via QuickTime

Ved hjælp af QuickTime-medieafspilleren kan du kontrollere og reparere korrupte videofiler på din Mac. Følg trinene nedenfor for at rette din korrupte MP4-videofil med Quicktime-afspiller.

  • Afspil videoen i QuickTime, vælg vinduesfanen, og klik på Show Movie Inspector; du kan se detaljerne i MP4-videofilen.
select show movie inspector to repair corrupt video file on mac
  • Hvis den sorte skærm vises, kan MP4-videofilen være beskadiget, og vælg derefter Edit mulighed under QuickTime-menuen.
  • Vælg PreferencesQuickTime Preferences og klik på Update for at opdatere afspilleren.
  • Til sidst, Restart QuickTime-afspilleren.

Ingen af metoderne virkede. Så videoen er alvorligt korrupt, men for ikke at bekymre dig, du kan reparere korrupte videofiler ved hjælp af videoreparationssoftware som Yodot Video Repair-værktøjet.

Reparation af korrupte videofiler ved hjælp af effektivt videoreparationsværktøj – Yodot Videoreparation

Det YodotVideo Reparation værktøjet er bygget med en avanceret algoritme til at reparere alvorligt beskadigede eller beskadigede videofiler. Softwaren fungerer i en skrivebeskyttet tilstand, så den vil ikke påvirke den originale videofil, og selv en nybegynder kan bruge softwaren til at reparere videofilen på grund af dens enkle brugergrænseflade. Download og prøv værktøjet nu for at rette dine beskadigede videoer.

Sådan Reparation Korrupte videofiler?

  • Download og installer Yodot Video Repair værktøj ved hjælp af de ovenfor givne downloadknapper.
  • Når du har startet værktøjet, skal du vælge den beskadigede videofil ved at klikke Browse og klik derefter på Repair knapper.
select corrupt video file
  • Nu begynder softwaren at reparere den beskadigede videofil.
repairing the corrupted video
  • Applikationen giver dig mulighed for Preview den reparerede videofil for at evaluere succesraten.
preview the repaired corrupt video file
  • Endelig, når du er tilfreds med den reparerede video, Save det på det ønskede sted.

Tips til at undgå korruption af videofiler:

  • Lav en kopi af den originale videofil, så hvis der sker noget med den originale videofil, vil en kopi af filen redde dig fra problemet.
  • Sikkerhedskopier videofilen på et andet medie, såsom USB, Cloud Storage osv.
  • Hold dit operativsystem og antivirus opdateret.

Konklusion:

Vi har godt undersøgt emnet og dækket de mulige måder at reparere den beskadigede video på. Brug de manuelle metoder effektivt til at løse problemet. Hvis din videofil er alvorligt korrupt eller beskadiget, skal du bruge Yodot Video Repair-værktøjet til hurtigt at reparere de beskadigede videoer.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *