Hoe Verwijderde of Verloren Bestanden van een GoPro-Camera te Herstellen?

Een van de ergste dingen die een vlogger kan overkomen, is dat bestanden van een GoPro worden verwijderd. Als u denkt dat een onzorgvuldige klik uw inspanningen teniet kan doen, voelt u zich vreselijk. Als je vaak een GoPro gebruikt, weet je waarschijnlijk hoe gemakkelijk het is om per ongeluk bestanden te wissen of kwijt te raken. Alle hoop is echter nog steeds mogelijk! Je kunt verwijderde video’s en bestanden van een GoPro-camera herstellen met behulp van professionele herstelsoftware zoals Yodot. Lees dit artikel volledig door om te leren hoe u uw GoPro-video’s snel kunt herstellen.

GoPro-camera’s hebben de manier veranderd waarop we onze reizen en ervaringen vastleggen, doordat we vanuit vrijwel elke hoek uitstekende video’s kunnen maken. Maar helaas staan GoPro-camera’s erom bekend dat ze voornamelijk worden gebruikt bij extreme sporten en het vastleggen van belachelijk gevaarlijk ogende video’s. 

Onlangs is het aansluiten van een GoPro-camera op een drone, zoals een DJI, Parrot, Hubsan, Protocol, Yuneec, Quadrone en anderen, de meest gebruikelijke manier geworden om er een te gebruiken. Elke video die je vastlegt wanneer je een drone gebruikt om met een GoPro te vliegen, is van onschatbare waarde en verdient het om voor onbepaalde tijd bewaard te worden, omdat het een opwindende nieuwe kijk op het leven biedtRecently, connecting a GoPro camera to a drone—like a DJI, Parrot, Hubsan, Protocol, Yuneec, Quadrone, en anderen – is de meest gebruikelijke manier geworden om er een te gebruiken. Elke video die je vastlegt wanneer je een drone gebruikt om met een GoPro te vliegen, is van onschatbare waarde en verdient het om voor onbepaalde tijd bewaard te worden, omdat het een opwindende nieuwe kijk op het leven biedt.

GoPro-camera-to-a-drone

Wat zijn de meest voorkomende redenen om verwijderde GoPro-video’s te herstellen?

GoPro camera
  • Per ongeluk verwijderen:Per ongeluk verwijderen is een van de meest voorkomende redenen voor gegevensverlies op GoPro-camera’s. Gebruikers kunnen per ongeluk hun video’s of foto’s verwijderen om ruimte vrij te maken op hun camera of geheugenkaart.
  • Beschadigde bestanden: Er zijn verschillende manieren waarop bestanden op een GoPro-camera of geheugenkaart beschadigd kunnen raken, waaronder een plotseling stroomverlies of het onjuist uitwerpen van de geheugenkaart uit de camera.
  • Waterschade: GoPro-camera’s zijn ontworpen om waterdicht te zijn. Stel echter dat de camera beschadigd is of dat de waterdichte behuizing niet correct is geïnstalleerd. In dat geval kan er water in de camera terechtkomen en gegevensverlies veroorzaken.
  • Lichamelijke schade: GoPro-camera’s worden vaak gebruikt bij extreme sporten en buitenactiviteiten, en als gevolg daarvan kunnen ze fysieke schade oplopen door stoten, vallen of crashes, wat gegevensverlies kan veroorzaken.

De eerste stap bij het herstellen van verloren video’s van GoPro-camera’s is het onmiddellijk stoppen met het gebruik van je camera. Helaas kan het onmogelijk zijn om GoPro-beelden te herstellen als je de camera blijft gebruiken, omdat nieuwe video’s de verloren of verwijderde video kunnen overschrijven. Zodra u de camera echter heeft opgeborgen, kunt u GoPro-beelden herstellen met behulp van het onderstaande gedeelte.

Hoe herstel verwijderde of verloren bestanden van een gopro?

Voordat we in detail treden over het herstellen van verwijderde GoPro-bestanden, willen we je een paar cruciale tips geven die de herstelprocedure ongetwijfeld zullen verbeteren.:

Methode 1: Controleer de SD-kaart van je camera op een GoPro

Om te bepalen of de ontbrekende GoPro-beelden nog op de SD-kaart van je camera staan, moet je deze eerst controleren. Controleer vervolgens de map waarin u doorgaans uw GoPro-opnamen bewaart door de SD-kaart op uw computer aan te sluiten. Als de video dan nog steeds aanwezig is, hoeft u deze alleen maar naar uw computer te kopiëren.

Opmerking: Stel je voor dat je enkele van de oudere video’s wilt bekijken die op je SD-kaart zijn opgeslagen. Wanneer u de SD-kaart opent, krijgt u echter problemen zoals “SD-kaart formatteert niet”, “Het apparaat is ontoegankelijk”, enz. Als u dergelijke problemen ondervindt met uw SD-kaart, lees dan het volledige document Yodot SD-kaartherstelartikel.

Methode 2: Herstel verwijderde GoPro-video’s van de GoPro Plus-back-up

GoPro plus backup

Toegang tot uw GoPro-afbeeldingen en GoPro-video’s vanaf elke locatie is eenvoudig met GoPro Plus. Het uploadt uw inhoud automatisch naar de cloud, zodat u deze kunt lezen, bewerken en delen vanaf een mobiel apparaat of internet.

Om ontbrekende GoPro-beelden uit de GoPro Plus-back-up te herstellen, kun je deze stappen volgen:

  • Gebruik eerst uw webbrowser of mobiele app om u aan te melden bij uw GoPro Plus-account.
  • Navigeer naar het gebied ‘Mediabibliotheek’ van je account, waar al je GoPro-media naar GoPro Plus worden geüpload.
  • Zoek de verwijderde video die u wilt herstellen door te zoeken. Om het praktisch te maken van de video te vinden, kunt u uw media ordenen op datum, camera of bestandstype.
  • Je kunt de gewiste video openen door erop te klikken of te tikken zodra je deze hebt gevonden.
  • Er zou een moeten zijn “Restore” optie voor de video op de videopagina. Om de video naar uw GoPro Plus-account te herstellen, klikt of tikt u op deze optie.
  • De herstelde video zou nu beschikbaar moeten zijn in uw “Media Library” en kan worden gedownload naar uw device.

Methode 3: Gebruik professionele gegevensherstelsoftware zoals Yodot

Om permanent verwijderde GoPro-video’s te herstellen, moet je software voor gegevensherstel gebruiken, zoals Yodot Photo Recovery Software is vooral bekend vanwege het herstellen van verloren of verwijderde video’s van verschillende GoPro-cameramodellen, waaronder de GoPro Hero 8, Hero 9, Hero 10 en GoPro Hero 11 en eerdere versies, met gebruik van verbeterde scantechnieken. Deze tool kan snel een breed scala aan bestandstypen herstellen van opslagapparaten, waaronder harde schijven (zowel intern als extern), geheugenkaarten, USB-drives, iPods, enz., inclusief foto’s, muziekbestanden, RAW-afbeeldingen en andere documenten.

eenvoudige gids om gopro-video’s te herstellen en afbeeldingen met Yodot Photo Recovery:

Yodot Photo Recovery Software

Stap 1: Download en installeer de Yodot Photo Recovery software op uw computer.

click on

Stap 2: Sluit uw GoPro-camera of uw SD-kaart aan met behulp van een kaartlezer. Voer vervolgens de Yodot Photo Recovery wizard en selecteer de optie voor verloren fotoherstel of verwijderde bestandsherstel.

Stap 3: Selecteer de kaart van de aangesloten GoPro-camera uit de weergegeven stationslijst. Kies afbeeldingen en video’s als bestandstypen om te herstellen van de GoPro-camera. Stel dat u verwijderde foto’s en videoclips wilt herstellen.

select the connected gopro

Stap 4: De software scant de GoPro-camerakaart diep en toont alle herstelbare bestanden die zijn geëxtraheerd in verschillende weergavetypen.

DEEP SCAN

Stap 5: Speel en verifieer uw opgehaalde GoPro-videoclips. Markeer en bewaar ten slotte de vereiste GoPro-video’s op de gewenste locatie op de systeemschijf.

Opmerking : Hoe u een fysiek beschadigde GoPro kunt herstellen?

Je kunt hulp krijgen van GoPro-ondersteuning als de hierboven genoemde oplossingen niet werken en je GoPro-beeldmateriaal nog steeds moet worden toegevoegd. Zij kunnen u bijvoorbeeld helpen de beste manier om gopro-video’s te herstellend of u meer keuzes bieden.

GoPro contact support
  • Klik “Support” on the GoPro website.
  • Tik”Contact Us.”
  • Selecteer de oplossing die uw probleem het beste aanpakt.
  • Kies uw model, versie en product.
  • Kies uw gewenste contactmethode.
  • Geef een volledige beschrijving van uw probleem.
  • Geef uw contactgegevens op.
  • Dien uw ondersteuningsverzoek in.

Punten om te onthouden:

  1. Gebruik nooit een GoPro-camcorder of camera met een bijna lege batterij om video’s op te nemen of te downloaden.
  2. Om gegevensverlies te voorkomen, kunt u een back-up maken van cruciale video-opnamen van uw GoPro-camera op een veilig opslagapparaat.
  3. Zodra het videobestand verloren is gegaan of uit het geheugen van de GoPro-camera is verwijderd, moet u stoppen met het gebruik ervan totdat u gegevensherstel uitvoert.

Conclusie:

That’s all about Recover Deleted GoPro Videos and GoPro Photo Recovery. Na het lezen van dit bericht hoop ik dat u een oplossing voor uw probleem kunt vinden. Naast het helpen van gebruikers bij het herstellen van verwijderde GoPro-bestanden, stelt Yodot Photo Recovery gebruikers ook in staat verloren bestanden van GoPro te herstellen, inclusief video- en afbeeldingsbestanden. Het zou uw betrouwbare hulpmiddel zijn wanneer u software voor gegevensherstel nodig heeft.

FAQs:

  • Wat te doen als video’s van de GoPro SD-kaart verdwijnen?

U moet GoPro Recovery-software, Yodot Photo Recovery, gebruiken om de verwijderde video’s van de GoPro SD-kaart op te halen. Vanaf elk extern opslagapparaat helpt het u bij het herstellen van alle verwijderde of verloren foto’s of video’s.

  • Hoe naar herstel gopro verwijderde video’s terughalen?

GoPro Recovery-software, Yodot-fotoherstel, kan per ongeluk verwijderde GoPro-video’s herstellen. Sluit gewoon de SD-kaart van de GoPro aan en scan het SD-kaartstation. Bekijk vervolgens een voorbeeld van de verwijderde foto’s en sla ze op de gewenste locatie op.

  • Waarom worden foto’s of video’s verwijderd op GoPro-actiecamera’s??

Op GoPro-camera’s kunnen menselijke fouten af en toe tot gegevensverlies leiden. fouten zoals

  • systemische bestandscorruptie
  • De kaart eruit halen terwijl deze in gebruik is
  • Gebruik een roekeloze geheugenkaartlezer om uw bestanden over te dragen
  • opnemen terwijl de batterij leeg is

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *