Hoe Verwijderde foto’s/video’s Van een Sony-Camera Herstellen? | Volledige Gids – 2024

Per ongeluk foto’s/video’s van uw Sony-camera verwijderd? Maak je geen zorgen! Onze gids helpt u stap voor stap deze herinneringen terug te halen. Of u nu software gebruikt of andere doe-het-zelf-methoden verkent, u kunt die speciale momenten in een mum van tijd herstellen en opnieuw beleven.

recover-deleted-photos-from-sony -camera

Het verliezen van waardevolle foto’s en video’s kan erg frustrerend zijn. Er zijn verschillende redenen waarom afbeeldingen van uw Sony-camera worden verwijderd of verloren gaan. In dit artikel bespreken we enkele veelvoorkomende scenario’s die tot dergelijke verliezen leiden. Door deze situaties te begrijpen en betrouwbare fotoherstelsoftware te gebruiken, kunt u al uw verwijderde foto’s en video’s herstellen. Maak je klaar om je dierbare herinneringen te herstellen!

Wat zijn de Meest Voorkomende Redenen Voor het Verwijderen Van foto’s/video’s van Sony-Camera’s?

Voordat u in het herstelproces duikt, is het essentieel dat u de veelvoorkomende redenen voor het verwijderen van foto’s en video’s begrijpt. Deze kunnen omvatten

OorzakenBeschrijving
De geheugenkaart formatteren:Als u de geheugenkaart per ongeluk formatteert, worden alle daarop opgeslagen gegevens gewist, inclusief foto’s en video’s. Dit kan gebeuren als u per ongeluk de formatteeroptie selecteert of als de camera u vraagt de kaart te formatteren.
Camera- of geheugenkaartfouten:Technische problemen of storingen in de camera of geheugenkaart kunnen leiden tot gegevensverlies. Dit kan gebeuren tijdens het opnameproces of tijdens het overbrengen van bestanden naar een ander apparaat.
Virus- of malware-infectie:Hoewel relatief zeldzaam, kunnen Sony-camera’s mogelijk geïnfecteerd raken met virussen of malware. Deze kwaadaardige programma’s kunnen gegevens beschadigen of ervoor zorgen dat bestanden worden verwijderd.
Corruptie van het bestandssysteem:Het bestandssysteem op de geheugenkaart kan om verschillende redenen beschadigd raken, zoals plotselinge stroomuitval of onjuist uitwerpen van de kaart. Dit kan ertoe leiden dat foto’s en video’s ontoegankelijk worden of worden verwijderd.

Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van deze veelvoorkomende redenen voor het verwijderen van foto’s en video’s, zodat u de nodige voorzorgsmaatregelen kunt nemen en voorbereid kunt zijn op gegevensherstel als dergelijke situaties zich voordoen.

Is het Mogelijk om Verwijderde foto’s/Video’s van Sony Camera te herstellen?

recover-deleted-videos-from-sony-camera

Ja, het is vaak mogelijk om verwijderde foto’s en video’s van een Sony-camera te herstellen. Wanneer bestanden van een camera worden verwijderd, worden ze niet onmiddellijk van de geheugenkaart gewist. In plaats daarvan wordt de ruimte die ze innemen gemarkeerd als beschikbaar voor nieuwe gegevens. Zolang de verwijderde bestanden niet worden overschreven door nieuwe gegevens, is de kans groot dat ze worden hersteld.

Om uw kansen op succesvol herstel te vergroten, is het belangrijk om onmiddellijk te stoppen met het gebruik van de camera nadat u zich realiseert dat de bestanden zijn verwijderd. Maak geen nieuwe foto’s of video’s, omdat hierdoor de verwijderde bestanden kunnen worden overschreven.

Voorbereiden om foto’s/Video’s van Sony Camera te herstellen:

Voordat u een herstelmethode probeert, is het belangrijk om onmiddellijk actie te ondernemen en deze stappen te volgen om de kans op succesvol herstel te vergroten:

  1. Stop gebruik van de camera: Stop onmiddellijk met het gebruik van de camera om te voorkomen dat de verwijderde bestanden worden overschreven.
  1. Verwijder de geheugenkaart: Haal de geheugenkaart uit de camera om verder gegevensverlies te voorkomen.
  1. Kies betrouwbare software voor gegevensherstel: Onderzoek en selecteer betrouwbare software voor gegevensherstel die compatibel is met de digitale Cybershot-camera van Sony, zoals Yodot Photo Recovery Tool.

Hieronder staan de methoden die u kunt gebruiken om verwijderde video’s/foto’s op een Sony-camera te herstellen.

Hoe Verwijderde foto’s / video’s van een Sony-Camera herstellen?

Methode 1: Gebruik de Gegevensherstelsoftware van Sony:

Sony levert eigen software waarmee u verwijderde foto’s/video’s van zijn camera’s kunt herstellen. Volg deze stappen:

  1. Download en installeer de software: Bezoek de officiële website van Sony en download hun software voor gegevensherstel voor uw cameramodel.
  1. Verbind uw camera: Gebruik een USB-kabel om uw Sony-camera op uw computer aan te sluiten.
  1. Start de software: Open de Sony-software voor gegevensherstel op uw computer.
  1. Scannen naar verwijderde bestanden: Selecteer de juiste opties om te scannen naar verwijderde foto’s/video’s op uw camera.
  1. Bekijk een voorbeeld en herstel: Zodra de scan is voltooid, bekijkt u een voorbeeld van de herstelde bestanden en selecteert u de bestanden die u wilt herstellen.
  1. Sla de herstelde bestanden op: Kies een veilige locatie op uw computer of een extern opslagapparaat om de herstelde bestanden op te slaan.

Methode 2: De Prullenbak Gebruiken om Verwijderde video’s/foto’s van een Sony-camera te herstellen:

  1. Verbind jouw Sony camera op uw computer of plaats de geheugenkaart in een kaartlezer.
  1. Open de Recycle Bin op uw computer door te dubbelklikken op het pictogram op het bureaublad of door deze te openen via Verkenner.
  1. Zoek naar de verwijderde video’s of foto’s in de Prullenbak en select hen.
  1. Right-click op de geselecteerde bestanden en kies “Restore” om ze terug te verplaatsen naar hun oorspronkelijke locatie op de Sony-camera of het aangesloten opslagapparaat.
click-on-restore-to-recover-sony-videos-or-photos

Opmerking: als de verwijderde video’s of foto’s niet in de Prullenbak worden gevonden of er permanent uit zijn verwijderd, moet u mogelijk andere methoden verkennen, zoals het gebruik van gespecialiseerde software voor gegevensherstel of het zoeken naar professionele hulp.

Methode 3: Herstel Verwijderde foto’s/video’s van de Sony-camera met behulp van Yodot Photo Recovery Software.

Yodot Photo Recovery is gebruiksvriendelijke software waarmee u verwijderde foto’s en video’s van verschillende opslagapparaten kunt herstellen. Het biedt een eenvoudige interface, krachtige scanalgoritmen en ondersteunt verschillende bestandsformaten. Het kan verschillende verliesscenario’s aan en is compatibel met zowel Windows als Mac. Over het algemeen biedt Yodot Photo Recovery een betrouwbare en efficiënte oplossing voor het herstellen van uw waardevolle foto’s en video’s.

Note: Het kan ook bestanden herstellen van corrupte SD-kaarten en beschadigde SD-kaarten die worden gebruikt in Sony en andere populaire camera’s.

Stappen om Verwijderde video’s/foto’s van Sony Camera te herstellen:

  1. Download en installeren Yodot Foto Herstel software op uw computer.
  2. Sluit uw Sony-camera aan op de computer en launch de software.
  3. Selecteer “Deleted Photo Recovery” vanuit het hoofdscherm.
recover-deleted-videos-photos-using-yodot-photo-recovery-tool.

4. Kies het pictogram dat uw Sony-camera vertegenwoordigt en klik “Next.”

choose-the-disk-to-start-recovery-process

5. Selecteer de gewenste bestandstypen uit de weergegeven lijst of kies “Skip” om alle bestandstypen te herstellen.

6. De software scant uw Sony-camera en geeft de resultaten binnen een paar minuten weer, gepresenteerd in verschillende kleuren view types.

it-will-scan-and-show-in-different-view-type-to-recover

7. Bekijk een voorbeeld van de herstelde foto’s/video’s door ze te selecteren en op te klikken “Preview” optie.

select-to-preview-the-recovered-photos-videos

8. Sla de gewenste foto’s/video’s of alle foto’s op met behulp van de “Save” optie en selecteer een gewenst station op uw computer.

Volgens thetechhacker – Uw beste kans op fotoherstel 

Yodot Photo Recovery voor Windows is een van die tools die een redder in nood kunnen zijn door u te helpen uw gedenkwaardige foto-/video-/audiobestanden te herstellen. De interface is vrij eenvoudig en de nauwkeurigheid van de detectie is goed en het herstel is erg snel.

your-best-shot-at-photo-recovery-is-yodot

Aanvullende tips om de Veiligheid van uw Sony-foto’s/-video’s te Garanderen:

Additional-Tips-to-Help-Ensure-the-Security-of-Your-Sony-Photos-Videos
  • Gebruik een veilig opslagmedium: Kies een betrouwbaar en veilig opslagmedium voor uw video’s, zoals gecodeerde externe harde schijven of cloudopslagdiensten met sterke beveiligingsmaatregelen. Dit helpt ongeautoriseerde toegang tot uw video’s te voorkomen.
  • Houd uw camera en software up-to-date: Update regelmatig de firmware en software van uw Sony-camera. Deze updates bevatten vaak beveiligingspatches die kwetsbaarheden aanpakken en bescherming bieden tegen potentiële bedreigingen.
  • Gebruik sterke wachtwoorden: Stel een sterk wachtwoord in voor uw camera en eventuele bijbehorende accounts of software. Vermijd het gebruik van veelgebruikte of gemakkelijk te raden wachtwoorden en overweeg om tweefactorauthenticatie in te schakelen voor een extra beveiligingslaag.

Conclusie:

U kunt verwijderde foto’s/video’s van uw Sony-camera herstellen met de juiste tools en methoden. Controleer de Prullenbak, gebruik back-ups of probeer fotoherstelsoftware zoals Yodot Photo Recovery. Vergeet niet regelmatig een back-up van uw bestanden te maken en veiligheidsmaatregelen te volgen om uw Sony-video’s te beschermen. Met deze stappen kunt u uw verwijderde mediabestanden herstellen en uw video’s veilig houden.

Veel Gestelde Vragen:

  1. Kan ik foto’s/video’s herstellen als de geheugenkaart van mijn Sony-camera beschadigd is?

Ja, er is nog steeds een kans om foto’s/video’s van een beschadigde geheugenkaart te herstellen. Gespecialiseerde diensten of software voor gegevensherstel kunnen mogelijk gegevens ophalen van fysiek beschadigde of beschadigde geheugenkaarten.

  1. Wat is de aanbevolen software voor het herstellen van verwijderde foto’s/video’s van een Sony-camera?

Het eerder genoemde Yodot Photo Recovery is een van de populaire softwareopties voor het herstellen van verwijderde foto’s/video’s van Sony-camera’s. Er zijn echter ook andere betrouwbare softwarekeuzes beschikbaar.

  1. Kan ik verwijderde foto’s/video’s van mijn Sony-camera herstellen?

Ja, het is mogelijk om verwijderde foto’s/video’s van een Sony-camera te herstellen met behulp van verschillende methoden en software die zijn ontworpen voor gegevensherstel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *