Hoe Outlook Overzetten naar een Nieuwe Computer Automatisch?

Bij het opzetten van een nieuwe computer is een van de dingen die lastig kunnen worden de complexe taak om Outlook naar een nieuwe computer te migreren. Het overbrengen van Outlook-gegevens van de ene computer naar een andere computer is een tijdrovende taak. Of het nu Outlook 2003, 2010, 2019 of een andere versie is, het verplaatsen van Outlook-gegevens van de computer naar een andere brengt automatisch een gevaarlijke procedure met zich mee. Daarom is de beste aanbevolen methode om een veilige en vertrouwde Outlook-migratietool te gebruiken.

Maak kennis met Yodot Backup & Migrate; een slimme geautomatiseerde manier om outlook overzetten naar een nieuwe computer op een probleemloze manier. Verplaats al uw Outlook-e-mails, contacten, agenda’s, taken, notities, taken, waarschuwingen, regels, handtekeningen samen met aangepaste accountinstellingen automatisch naar een nieuwe computer / besturingssysteem. Maak het migreren van Outlook naar een nieuwe computer een aangename ervaring met de tool van Yodot. Nu gratis downloaden.

Download Now

Handmatige Methode om Outlook naar een Nieuwe Computer te Verplaatsen

Al uw Outlook-gegevens worden lokaal opgeslagen in een gegevensbestand met de naam PST. Door dit PST-bestand naar de nieuwe computer te verplaatsen, kunt u gegevens Outlook overzetten handmatig. De stappen om Outlook naar een nieuwe computer te verplaatsen, worden hier beschreven.

Opmerking: als u IMAP-, Outlook.com- of Exchange-accounts gebruikt, worden alle Outlook-gegevens op de server opgeslagen. (van waaruit gegevens moeten worden gesynchroniseerd.)

Stap 1: Haal uw PST-bestand op van de oude computer

PST-bestanden zijn meestal verborgen op de computer. Wijzig dus eerst de instelling van uw computer in ‘Verborgen bestanden weergeven’ en kopieer vervolgens het PST-bestand.

 • Om verborgen mappen te schakelen, gaat u naar View menu > Options
 • Klik Change Folder & Search options > View tab
 • Selecteer ‘Show hidden files, folders & drives’
folder options

Zodra de instelling ‘Verborgen mappen weergeven’ is ingeschakeld, zoekt u het PST-bestand. PST-bestanden worden meestal op een standaardlocatie op elke computer opgeslagen, tenzij deze worden gewijzigd.

Voor Outlook 2010 en latere versies,

PST-bestand wordt gevonden in het pad – C:\Users\Username\Documents\Outlook Files

Voor Outlook 2007 en eerdere versies,

PST-bestand wordt gevonden in het pad – C:\Users\Username\AppData\Local\Microsoft\Outlook

Op deze locatie kunnen er veel bestanden zijn, maar u hebt alleen de bestanden met de extensie ‘.pst’ nodig. Zoek het PST-bestand en kopieer het naar een USB-apparaat. (Houd er rekening mee dat u Outlook moet sluiten om het PST-bestand te kopiëren)

Opmerking: als u meerdere PST-bestanden ziet en niet zeker weet welke u moet kopiëren, moet u de bestandsgroottes zorgvuldig bekijken. Bestanden met een grootte van 200 of 300 KB zijn mogelijk niet de bestanden die uw Outlook-gegevens zouden bevatten, dus negeer ze.

Wilt u niet het gedoe van het lokaliseren van het PST-bestand doornemen? Kies Yodot Outlook Backup & Migrate-tool om te zien hoe het werkt zijn charme om automatisch toegang te krijgen tot het PST-bestand, back-upgegevens en Outlook naar een nieuwe computer te verplaatsen. Geen risico op corruptie van Outlook-gegevens, geen risico op verlies van bestanden, geen onzekerheid zoals bij de handmatige methode! Probeer nu voor een veilige Outlook-migratie!

Download Now

Stap 2: Kopieer het PST-bestand naar een nieuwe computer

Installeer eerst Microsoft Outlook op uw nieuwe computer. Kopieer en plak vervolgens het in stap 1 verkregen PST-bestand op de nieuwe computer.

Het wordt aanbevolen dat u het PST-bestand op de standaardlocatie in plakt C:\Users\Username\Documents\Outlook Files.

Stap 3: Maak een nieuw Outlook-profiel en voeg uw PST-bestand toe

Deze stap omvat het maken van een nieuw profiel in Outlook en het toevoegen van uw PST-bestand voor gebruik met het profiel.

 • Type ‘Control Panel’ in het menu Start en open het.
 • Zoeken ‘Mail’ en open het.
mail settings

Dan klikken ‘Show Profiles’ > ‘Add’

Outlook mail setup
 • Kies een naam voor het profiel en voer Outlook-accountgegevens in, zoals e-mail en wachtwoord
 • Onder ‘Account Type’, selecteer POP3-account als u een POP-account gebruikt
 • Selecteer ‘Existing Outlook data file’ en kies de PST die u zojuist naar de nieuwe computer hebt gekopieerd
 • Klik Finish om de wijzigingen op te slaan en het instellingsproces van het profiel te voltooien

Dit beschrijft het basisproces om Outlook naar een nieuwe computer te verplaatsen. Dit kopieert echter alleen uw Outlook-e-mails, agenda’s, contacten, enz. Maar niet Outlook-regels, lijsten voor automatisch aanvullen, instellingen voor verzenden en ontvangen, XML-bestanden, enz. Voor een volledige Outlook-overdracht met alle kenmerken, zie de volgende sectie voor een geautomatiseerde oplossing.

Hoe Outlook Overzetten naar een Nieuwe Computer Automatisch

Yodot Outlook Backup & Migrate tool biedt een geweldige manier om automatisch Outlook overzetten naar nieuwe PC. Al uw Outlook-e-mails (samen met Sub, To, CC, body), contacten, agenda’s, regels, taken, handtekeningen, RSS-feeds, aangepaste instellingen, etc. worden overgebracht naar een nieuwe computer / OS / nieuwe Outlook-versie.

Yodot werkt perfect op Outlook 2019, Outlook 2016, Outlook 2013, Outlook 2010 en eerdere versies.

Download Now

Eenvoudige stappen om Outlook naar een nieuwe computer te verplaatsen met Yodot

Stap 1: Maak een back-upbestand

 • Download de Yodot Outlook Backup & Migrate-tool op uw computer en installeer deze.
 • Start de software en klik op ‘Backup’ op het hoofdscherm.
Yodot Outlook Backup and Migrate
 • Selecteer ‘Smart Backup’ voor een volledige back-up van uw Outlook.
 • Sla de back-up op zodra de back-up is voltooid ‘.obm’ bestand gemaakt door de software op een geschikte locatie.
Yodot OBM

Stap 2: Migreer Outlook naar een nieuwe pc

 • Download en installeer Yodot Outlook Backup & Migrate naar de nieuwe computer waar u Outlook naartoe wilt verplaatsen. Kopieer en plak vervolgens de ‘.obm’ bestand gemaakt in de vorige stap naar de nieuwe computer.
Yodot Move Outlook PST
 • Start de software en selecteer ‘Migrate’ op het hoofdscherm.
Move Outlook PST to new computer
 • Klik op ‘Browse’ om het back-upbestand te selecteren dat in de vorige stap is gemaakt.
 • Klik ‘Next’ zodat de software Outlook kan migreren naar een nieuwe computer.
Migrate Outlook to new computer

Conclusie

Zoals u wellicht weet, kan het handmatig verplaatsen van Outlook-gegevens naar een nieuwe computer een uitdaging zijn met alle ingewikkelde aspecten. U loopt mogelijk het risico van corruptie van Outlook-gegevensbestanden / PST, verlies van Outlook-gegevens en andere problemen. Maar Yodot Outlook Backup & Migrate kan het proces van het migreren van Outlook naar een nieuwe computer een fluitje van een cent maken met de meest geavanceerde en ijverige back-up- en migratiefuncties. Deze geautomatiseerde tool kan een groot verschil maken in de manier waarop u denkt over het overzetten van Outlook-gegevens. Download de gratis proefversie en probeer het nu!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *