Oplossen – Outlook Kan de Map Niet Weergeven Kan Niet tot het Gespecificeerde Maplocatie

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/08/Cannot-Display-the-Folder.jpg

In dit artikel wordt een fout beschreven die optreedt wanneer u mappen in Outlook probeert te openen. De foutmelding luidt ‘Outlook kan de map niet weergeven kan niet tot het gespecificeerde Maplocatie’.

Deze fout kan frustrerend zijn omdat u geen mappen kunt openen die u nodig hebt en niet kunt blijven werken met Outlook. Laten we dus zonder verder oponthoud de oplossingen in te duiken om deze fout op te lossen.

Oplossing 1: Open Outlook in de veilige modus

 1. Pers Windows + R toetsen om te openen Run dialoog
 2. Type exe /safe en klik Ok

Veilige modus start Outlook met een minimale set van functies en zonder enige add-ins. Als Outlook normaal start in Safe Mode, het geeft aan dat uw Outlook is Ok, maar het probleem kan te wijten zijn aan invoegtoepassingen.

Start om het probleem verder te onderzoeken en te bepalen welke invoegtoepassing problemen veroorzaakt Outlook in de normale modus en schakel invoegtoepassingen een voor een uit. Om dit te doen,

 1. Open Outlook en klik op File > Options
 2. Kiezen Add-ins > COM Add-ins en klik Go

Selecteer een invoegtoepassing in de lijst en klik Remove. Herstart Outlook en herhaal deze stappen voor alle invoegtoepassingen in de lijst totdat u de oorzaak van de invoegtoepassing hebt opgespoord.

Oplossing 2: Herstel gegevensbestanden in Outlook

Als de eerste methode het probleem niet helpt oplossen, gaan we kijken of corrupte PST-bestanden problemen veroorzaken. Een PST-bestand is een gegevensbestand in Outlook dat al uw gegevens zoals e-mails, contacten, afspraken, agenda’s, enz. Op uw computer opslaat.

Corruptie in deze bestanden kan ertoe leiden dat Outlook zich abnormaal gedraagt, wat kan leiden tot fouten zoals die in dit artikel worden beschreven. Om dergelijke problemen op te lossen, kunt u gebruik maken van Yodot Outlook-reparatiesoftware. Dit is een speciale tool voor PST-reparatie die alle soorten corruptieproblemen in PST-bestanden kan oplossen. Of corruptie te wijten is aan de PST-bestandsgrootte, een virusinfectie of een andere reden; ze kunnen allemaal worden opgelost met behulp van de tool.

Yodot PST-reparatie kan ook worden gebruikt om problemen zoals op te lossen ‘fouten zijn gedetecteerd in het PST-bestand’, ‘de set mappen kan niet worden geopend om er een paar te noemen.

Oplossing 3: Maak een nieuw Outlook-profiel

Als geen van de bovenstaande oplossingen u helpt de fout op te lossen, kunt u een nieuw profiel maken voor gebruik met Outlook. Volg de onderstaande stappen om een nieuw profiel te maken.

 1. Klik op de Start knop en typ Control Panel
 2. Open de Control Panel en zoeken naar Mail
 3. Open Mail en klik in het setup-dialoogvenster dat verschijnt Show Profiles
 4. Klik dan op Add en wijs een naam toe voor het profiel. Volg daarna de instructies om het instellen van het profiel te voltooien.

Zodra u een nieuw profiel hebt ingesteld, verwijdert u het oude profiel door het volgen van de onderstaande stappen.

 1. Volg dezelfde stappen als hierboven en open Mail in Control Panel
 2. In het dialoogvenster dat verschijnt, klik op Show Profiles
 3. Kies het profiel dat u wilt verwijderen en klik op Remove

Nu heb je een nieuw profiel ingesteld en dit is bekend om het probleem in veel gevallen op te lossen. We hopen dat een van de oplossingen voor u heeft gewerkt en dat u de normale werking met Outlook kunt hervatten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *