Oplossen – Outlook Kan de Map Niet Weergeven Kan Niet tot het Gespecificeerde Maplocatie

Bent u ooit een fout tegengekomen met de melding “Kan de map niet weergeven? Microsoft Outlook heeft geen toegang tot de opgegeven maplocatie”? Maak je geen zorgen, dit artikel helpt je bij het oplossen van Microsoft Outlook kan de mapfout niet in een mum van tijd weergeven.

Wanneer de fout ‘Microsoft Outlook kan de map niet weergeven’ optreedt, werkt uw Outlook mogelijk niet goed. Soms kunnen alle mappen verdwijnen en wanneer u een map in Outlook probeert te openen, krijgt u een foutmelding met de melding “Kan de map niet weergeven”. Deze fout kan om verschillende redenen optreden, zoals een beschadigd microsoft outlook profiel, een paar andere problemen in Outlook, enz. Blijf tot het einde van dit artikel om problemen op te lossen. Outlook kan de mapfout niet weergeven.

Waarom zegt Outlook “Kan de Map niet Weergeven”?

Hieronder staan de veelvoorkomende redenen voor de fout “Outlook kan de map niet weergeven”.

 • Exchange Cache modus is ingeschakeld
 • Corrupt Outlook-profiel
 • OST/PST bestand corruptie
 • Problemen in Microsoft-toepassing
 • Toestemming zichtbaar voor map is niet ingesteld
 • Voeg de oorzaak toe die verband houdt met het geheugen

Hoe te Repareren Microsoft Outlook kan de Mapfout niet Weergeven?

Hier zijn een paar beproefde methoden om de fout “Microsoft Outlook heeft geen toegang tot de specifieke maplocatie” te herstellen:

 1. Een OST bestand hernoemen of verwijderen
 2. Schakel de cachemodus uit
 3. Outlook invoegtoepassingen uitschakelen
 4. Outlook openen in veilige modus
 5. Een nieuw Outlook profiel maken
 6. Repareer gegevensbestanden in Outlook [Meest geprefereerd]

Notitie: Het kan zijn dat Outlook de mapfout niet kan weergeven vanwege een beschadigd of beschadigd PST-bestand. In dat geval kunt u de Yodot Outlook PST Repair-tool gebruiken om deze fout op te lossen. Deze tool repareert het beschadigde PST-bestand en helpt u bij het oplossen van Outlook kan de mapfout en ook andere PST-gerelateerde problemen niet weergeven.

downloadnow-win

Oplossing 1: OST bestand hernoemen of verwijderen

Als u een OST-bestandgebruiker bent en een mapfout niet kunt weergeven, kan dit te wijten zijn aan de synchronisatieproblemen. Om dit probleem op te lossen, moet u het OST-bestand hernoemen of verwijderen.

 • Open Outlook, klik op File en klik op Account Settings
 • Selecteer data files om de locatie van uw OST-bestand te vinden.
 • Ga naar het pad van het OST-bestand, hernoem of verwijder het OST-bestand
 • Start uw Outlook opnieuw, er wordt een nieuw OST-bestand gemaakt

Notitie: Gewoonlijk bevindt het OST-bestand zich in C:\Users\YOURNAME\AppData\Local\Microsoft\Outlook.

Als u het probleem niet kunt oplossen door het OST-bestand te verwijderen, probeert u de onderstaande methoden om de fout op te lossen. 

Oplossing 2: De cachemodus uitschakelen

Als er een Outlook-fout optreedt in een gedeelde mailbox of op een Exchange-account, kan het uitschakelen van de cachemodus u helpen bij het oplossen van gedeelde mailboxmappen die geen fouten weergeven in Outlook. Volg de stappen om de cachemodus in Outlook uit te schakelen.

 • Klik op File menu.
 • Klik op Account Settings en selecteer Account Settings uit de vervolgkeuzelijst.
 • Uitvinken Use cached exchange mode.
 • Start nu de Microsoft Outlook-toepassing opnieuw.

Als u de fout nog steeds niet kunt oplossen, is er mogelijk een probleem met uw Outlook-invoegtoepassingen. Ga verder met de volgende methode om ze te verifiëren.

Oplossing 3: Outlook invoegtoepassingen uitschakelen

Heeft u onlangs invoegtoepassingen in uw Outlook-account geïnstalleerd? Een van de invoegtoepassingen kan het conflict veroorzaken, waardoor de mapfout in Outlook niet kan worden weergegeven. Volg de stappen om de invoegtoepassingen uit te schakelen.

 • Open Outlook en selecteer File.
 • Klik op Options.
 • Kiezen Add-ins en selecteer vervolgens de Go knop.
 • Deselecteer nu de Add-ins en klik op OK.

Start de Microsoft Outlook-toepassing opnieuw en probeer vervolgens de map te openen. Als geen van de bovenstaande methoden u heeft geholpen bij het oplossen van de fout Outlook-map die niet wordt weergegeven, betekent dit dat uw Outlook-toepassing mogelijk problemen ondervindt.

Oplossing 4: Outlook openen in veilige modus

 1. Druk op Windows + R sleutels om de te openen Run dialoog.
 2. Type exe /safe en klik op Ok.

Veilige modus start Outlook met een minimale set functies en zonder invoegtoepassingen. Als Outlook normaal start in de veilige modus, geeft dit aan dat uw Outlook in orde is, maar het probleem kan te wijten zijn aan invoegtoepassingen. Om het probleem verder te onderzoeken en te bepalen welke invoegtoepassing problemen veroorzaakt, start u Outlook in de normale modus en schakelt u de invoegtoepassingen één voor één uit. Om dit te doen,

 1. Open Outlook en klik op File > Options.
 2. Selecteer Add-ins > COM Add-ins en klik op Go.

Selecteer een invoegtoepassing in de lijst en klik op Remove. Start Outlook opnieuw en herhaal deze stappen voor alle invoegtoepassingen in de lijst totdat u de probleemveroorzakende invoegtoepassing hebt gevonden.

Oplossing 5: Een nieuw Outlook profiel maken

Als geen van de bovenstaande oplossingen u helpt de fout op te lossen, kunt u een nieuw profiel maken voor gebruik met Outlook. Volg de onderstaande stappen om een nieuw profiel aan te maken.

 1. Klik op de Start knop en type Control Panel.
 2. Open de Control Panel en zoek naar Mail.
 3. Open Mail en in het setup-dialoogvenster dat verschijnt, klikt u op Show Profiles.
 4. Klik dan op Add en wijs een naam toe aan het profiel. Volg daarna de instructies om het instellen van het profiel te voltooien.

Zodra u een nieuw profiel heeft ingesteld, verwijdert u het oude profiel door de onderstaande stappen te volgen.

 1. Volg dezelfde stappen als hierboven en open de Mail in Control Panel.
 2. Klik in het dialoogvenster dat verschijnt op Show Profiles.
 3. Kies het profiel dat u wilt verwijderen en klik op Remove.

Nu heb je een nieuw profiel ingesteld en het is bekend dat dit het probleem in de meeste gevallen oplost. Als u echter nog steeds met dit probleem wordt geconfronteerd, kan het probleem een beschadigd PST-bestand zijn.

Oplossing 6: Gegevensbestanden repareren in Outlook

Als de bovenstaande methode het probleem niet helpt oplossen, laten we dan controleren of corrupte PST-bestanden problemen veroorzaken. Een PST-bestand is een gegevensbestand in Outlook waarin al uw gegevens zoals e-mails, contacten, afspraken, agenda’s, enz. op uw computer worden opgeslagen. Corruptie in deze bestanden kan ertoe leiden dat Outlook zich abnormaal gedraagt, wat kan leiden tot fouten zoals beschreven in dit artikel. Om dergelijke problemen op te lossen, kunt u Yodot Outlook PST-reparatiesoftware gebruiken. Dit is een speciale tool voor PST-reparatie die allerlei corruptieproblemen in PST-bestanden kan oplossen.

Outlook Kan de Map niet Weergeven Repareren met Yodot Outlook PST Reparatie

Yodot Outlook PST reparatie tool is gemaakt van een unieke set algoritmen die gemakkelijk beschadigde PST-bestanden kunnen repareren om Outlook te repareren die de mapfout niet kan weergeven. Deze tool kan een breed scala aan fouten oplossen die verband houden met Outlook PST-bestanden. Het werkt met een alleen-lezen modus-interface om het PST-bestand veilig te repareren. Zodra het reparatieproces is voltooid, worden al uw Outlook-e-mails, contacten, instellingen, enz. Hersteld en kunt u ook weer toegang krijgen tot een specifieke map.

downloadnow-win

Stappen om beschadigde PST bestanden te repareren met Yodot

Eerst moet u de tool downloaden en op uw computer installeren en de onderstaande stap volgen om de corruptie van het PST-bestand te herstellen.

Stap 1: Download en installeer de Yodot Outlook PST Repair tool op uw computer.

Stap 2: Na het starten van de tool krijgt u drie opties om uw PST-bestand te lokaliseren en te kiezen op basis van uw vereisten.

Yodot Outlook PST Repair
 • Open PST File – Als u weet waar uw Outlook PST-bestand is opgeslagen.
 • Find PST File – Als u de locatie van het PST-bestand op een bepaald station wilt zoeken.
 • Select Outlook Profile – Als u een bepaald Outlook-profiel wilt selecteren om corrupte PST-bestanden te repareren (Voor het geval u er veel heeft).

Stap 3: Blader door de bestemmingslocatie om het Outlook PST-bestand op te slaan na het reparatieproces.

pst screen3

Stap 4: Selecteer de gewenste scantechniek tussen Normal Scan (om triviale Outlook-problemen op te lossen) en Smart Scan (om ernstig beschadigde PST-bestanden te repareren).

Stap 5: Klik op de Repair knop.

Na voltooiing van het proces toont de PST-reparatietool gerepareerde Outlook PST-bestandselementen zoals e-mails, contacten, notities, taken, tijdschriften, enz.

Of corruptie het gevolg is van de PST-bestandsgrootte, een virusinfectie of een andere reden; ze kunnen allemaal worden gerepareerd met behulp van de tool. Yodot PST-reparatie kan ook worden gebruikt om problemen op te lossen, zoals ‘er zijn fouten gedetecteerd in het PST-bestand’, ”onleesbare Outlook PST-bestanden’, ‘Slechte PST bestanden’, ‘de set mappen kan niet worden geopend’ en ‘Outlook herkent PST-bestand niet’ om er maar een paar te noemen.

Tips om te voorkomen dat Outlook de mapfout niet kan weergeven

 • Overlaad het PST-bestand niet. Omdat de nieuwste versie een PST-bestandsgroottelimiet tot slechts 50 GB toestaat. Als het bestand groot wordt, kan Outlook de foutmap tegenkomen die niet wordt weergegeven.
 • Sluit de computer niet af wanneer Outlook in gebruik is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *