Tips en Trucs om Trage Outlook-Prestatieproblemen op te Lossen

Als u Microsoft Outlook al lange tijd gebruikt, is het u misschien opgevallen dat het niet zo soepel verloopt als eerder. Ja, Outlook-prestaties kunnen vertragen naarmate de tijd verstrijkt (natuurlijk met gebruik!). En er zijn verschillende aspecten die mogelijk verantwoordelijk zijn voor deze trage Outlook-prestaties; gerekend vanaf invoegtoepassingen tot de gezondheid van uw gegevensbestand.

Gelukkig zijn er verschillende oplossingen beschikbaar om een langzaam lopend Outlook te repareren. En in dit blog, op een paar dingen die je kunt uitproberen, zoals instellingen verificatie, het bijwerken, het installeren van updates, etc. om los problemen met trage Outlook-prestaties worden uitgelegd.

Dus probeer ze een voor een zorgvuldig en zorg ervoor dat uw Outlook soepel blijft werken.

Hoe Trage Outlook-Prestaties te Repareren? – Gemakkelijke Tips

U moet deze 3 stappen volgen om uw trage Microsoft Outlook te repareren.

  1. Verifiëren
  2. Onbruikbaar maken
  3. In staat stellen

1. Wat te verifiëren?

·         Systeemvereiste

Controleer of uw computer voldoet aan de systeemvereisten voor de versie van Microsoft Office die u gebruikt. Wanneer Outlook niet compatibel is op uw computer, d.w.z. als uw computer niet voldoet aan de Outlook-vereisten, kunt u verschillende problemen ondervinden tijdens het werken en Outlook zegt niet genoeg geheugen, kan niet starten, toegang geweigerd, enz.

·         Update Outlook (installeer nieuwe Office-updates)

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/Check-for-Updates.png

Als u oudere versies van Outlook zoals 2003 of 2007 gebruikt, gaat u gewoon naar de Help menu in uw Outlook-toepassing, klik op Check for Updates en volg de instructies op het scherm.

In het geval dat u Outlook 2010 gebruikt, doet u hetzelfde met de Windows Update van Control Panel.

·         Update Windows

Windows-updates zijn essentieel om een computer goed te laten werken, en de updates zijn behoorlijk belangrijk om Outlook ideaal te laten werken. Met de Windows-updates krijgt Outlook Microsoft-patches (updates), wat de snelheid en beveiliging verhoogt.

·         Herstel Outlook

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/Repair-Outlook.png

Als u de nieuwste updates hebt geïnstalleerd en nog steeds geconfronteerd wordt met trage Outlook-prestaties, probeer het dan Repair voorzien zijn van. Dit scant en repareert in feite problemen die zich sinds de eerste installatie in Outlook voordoen. Bovendien heeft deze techniek geen invloed op uw bestanden, regels of accounts.

Om Microsoft Outlook-applicatie te repareren,

Ga naar Control Panel -> kiezen Programs and Features -> klik met de rechtermuisknop MS Office -> Klik op Change knop -> kiezen Repair optie en volg de instructies op het scherm.

In Outlook 2003 en 2007-versies, kunt u het vinden Repair optie onder Outlook Help menu.

·         Compact PST-bestand

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/Compact-PST-File.png

Groot PST-bestand kan de belangrijkste reden zijn voor trage Outlook-prestatieproblemen. Een verdichten PST bestand, sluit eerst de Outlook en open Control Panel. Klik op Mail en selecteer Data Files. Dubbelklik vervolgens op Personal Folders en kies Compact now keuze. Start tot slot Outlook.

Als u wilt, kunt u grote PST-bestanden opdelen in kleinere (gesplitst).

·         Postvak IN archiveren

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/AutoArchive-Settings.jpg

Hoe meer e-mails in Inbox, hoe ernstiger problemen in Outlook, vooral als Outlook PST-bestanden gebruikt. Dus in plaats van het verhuren van uw Outlook-inbox te laten groeien, het opzetten Auto Archiving.

Stappen om Auto Archive in Outlook in te stellen: 

Klik op File tab, en selecteer Options. Schakel naar de Advanced tab en kies AutoArchive Settings.

In staat stellen Run AutoArchive Every selectievakje en in Days doos bepalen hoe vaak de AutoArchiveren proces moet worden uitgevoerd.

Schakel ook in Prompt Before AutoArchive optie, als u een melding wilt ontvangen voordat het AutoArchiveren-proces begint. In Default archive file tab, geef een naam op voor het gearchiveerde itemsbestand en klik op OK knop.

Ga naar Tools, dan Options, en Other bereiken AutoArchive Settings in Outlook 2003 en 2007.

·         Beperk gepubliceerde en gedeelde agenda’s

Hoe meer u agenda’s publiceert en deelt, hoe meer hinder u op Outlook zet. Dit vertraagt de Outlook-prestaties, omdat Outlook meer gegevens moet delen om agenda’s te publiceren. Het is prima om een of twee gedeelde agenda’s te hebben, maar houd er rekening mee dat meer gegevens moeten worden gepusht en getrokken, wat uw Outlook langzamer maakt.

2. Dingen om uit te schakelen:

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/Indexing.jpg

• Indexeren

Indexering in Outlook, met name wanneer u de app uitvoert op oudere versies van Windows met Microsoft Windows Desktop Search geïnstalleerd, geeft echt trage prestaties van Outlook.

Schakel Indexering in Outlook dus uit door te navigeren naar Tools -> dan Options -> overschakelen naar Preferences tabblad -> selecteren Search opties. Schakel alle mappen uit.

·         RSS feeds

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/RSS-Feeds.png

Outlook synchroniseert standaard RSS-feeds van IE met de RSS-lezer in Outlook. Als u een groot aantal RSS-feeds in IE hebt toegevoegd aan uw favorieten, kan synchronisatie Outlook gemakkelijk traag maken. Dus als u Outlook niet als RSS-lezer gebruikt, schakelt u het uit door naar te gaan Options, dan Advanced en schakel beide opties onder RSS Feeds.

·         Add-Ins

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/Addins.png

Voer eerst Outlook in uit Safe Mode– door te drukken CTRL knop wanneer Outlook start.

Als er geen probleem optreedt wanneer de Outlook-app in de veilige modus wordt uitgevoerd, bevestigt deze dat een van de invoegtoepassingen de trage Outlook-prestaties veroorzaakt.

Zo ja, schakel dan COM-invoegtoepassingen of Exchange Server-clientextensies uit Outlook uit en start deze opnieuw. Als dat niet helpt, schakelt u de resterende invoegtoepassingen een voor een uit.

Om COM-invoegtoepassingen uitschakelen, gebruikt u de volgende stappen:

Open Outlook File menu. kiezen Options, en klik vervolgens op Add-ins. Kiezen COM Add-ins gelegen in de Manage lijst en druk op de Go knop.

In de COM Add-Ins tovenaar, schakelt u het selectievakje van elke COM-invoegtoepassingen die u wilt uitschakelen. opt OK, en start Outlook opnieuw.

·         Andere zoekfuncties

Als er andere software op uw systeem is geïnstalleerd voor het indexeren en doorzoeken van uw mailbox, dan kan het uitschakelen of uitschakelen van de mogelijkheid om de mailbox te doorzoeken helpen bij het oplossen van trage Outlook-prestatieproblemen.

3. Wat in te Schakelen?

·         Verzend / ontvang frequentie

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/Schedule-an-automatic-sendreceive-every.png

Outlook verfijnen Send/Receive schema kan de Outlook-prestaties merkbaar verbeteren. Als e-mails langzaam verschijnen in Inbox, configureer Outlook dan om berichten vaker te verzenden / ontvangen; dus het hoeft geen gegevens op te halen telkens wanneer het op berichten controleert.

In Outlook 2010, 2013 en 2016-versies, klik op File knop, selecteer Options, dan Advanced. Vind Send/Receive categorie en klik op de Send/Receive keuze. Onder Send/Receive Groups, Kiezen All Accounts, pas de timing aan voor Plan een automatisch verzenden / ontvangen elke … (Houd het indien mogelijk heel minder).

·         Downloaden items voltooien

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/Download-complete-item-including-attachments-for-subscribe-folders.png

Of u Outlook nu verbindt met IMAP of POP3, vergeet nooit om het zo in te stellen dat het het volledige bericht downloadt, niet alleen de berichtkop.

Om dit in te schakelen,

Overschakelen naar Send/Receive en selecteer Send/Receive Groups. Kiezen Define Send/Receive Groups en klik op Edit knop (zorg ervoor dat uw e-mailadres is geselecteerd).

Kies vervolgens de mappen en schakel in Downloaden het volledige item inclusief bijlagen voor subscribe-mappen. Opt OK en ga verder.

Aanbevelingen:

  • Verwijder e-mails, agenda-items en contacten die niet langer nodig zijn
  • Ga er vaak doorheen Deleted Items map en leeg deze, door er met de rechtermuisknop op te klikken en vervolgens te kiezen Empty Folder
  • Verwijder ongewenste berichten van de Sent Items map
  • Gebruik Cached Exchange Mode met Exchange-server

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *