Outlook Mails Opslaan op Harde Schijf

Wilt u uw belangrijke Outlook-e-mails nooit verliezen? Sla vervolgens Outlook PST- of OST-e-mails onmiddellijk op uw lokale harde schijf op om ze voor altijd te bewaren.

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/How-to-Save-Outlook-Emails-on-Local-Drive.jpeg

Maak uw belangrijke Outlook-e-mails niet meer kwijt. U kunt al uw Outlook-e-mails opslaan (back-uppen) op de lokale harde schijf van uw computer of zelfs op een externe harde schijf om deze te gebruiken wanneer u maar wilt.

Dit is het cloud-tijdperk. Natuurlijk is de cloud het beste middel voor gegevensbeheer. Het is echter om de zoveel tijd goed om een lokale back-up van uw vitale e-mails te hebben. Het hangt er nooit van af, met welk doel u Outlook gebruikt. Maar het is echt een goed idee om uw Outlook-e-mails op een harde schijf op te slaan. Dit dient het beste vanuit veiligheidsoogpunt – ook het proces is relatief eenvoudig uit te voeren.

Dus als u op zoek bent naar een efficiënte manier om uw Outlook-e-mails op te slaan op een lokale harde schijf, dan bent u aan het juiste adres. In dit informatieve artikel vindt u drie verschillende manieren (zowel voor Mac- als Windows-platform) om Outlook-e-mails gemakkelijk op de harde schijf op te slaan.

Hoe outlook mails op de harde schijf op te slaan?

A. Stappen om Outlook-e-mails op een lokale schijf op te slaan – voor Windows

Er zijn twee verschillende technieken om Outlook-e-mails op een lokale harde schijf op te slaan als uw computer met het Windows-besturingssysteem werkt.

Methode 1: Outlook-gegevensbestand exporteren

Met deze eerste methode kunt u Outlook-e-mails rechtstreeks vanuit de Outlook-toepassing exporteren (back-up). Op deze manier kunt u moeiteloos vereiste e-mails exporteren naar uw lokale harde schijf. Om het te doen,

1. Open de Microsoft Outlook-applicatie, ga naar File menu. kiezen Open & Export optie en klik op Import/Export knop.

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/Open-Microsoft-Outlook-application-go-to-File-menu.-Select-Open-Export-option-and-click-on-ImportExport-button.png

2. In de Import and Export venster, kies Export to File optie hit Next.

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/In-the-Import-and-Export-window-choose-Export-to-File-option-hit-Next.png

3. kiezen Outlook Data File (.pst) en gaan Next.

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/Select-Outlook-Data-File-.pst-and-go-Next.png

4. Kies Inbox om te exporteren om Outlook-e-mails op uw lokale harde schijf op te slaan. Vouw desgewenst het Postvak IN uit en selecteer de gewenste e-mailmappen die u wilt exporteren. Ga vervolgens verder.

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/In-order-to-save-Outlook-emails-on-your-local-hard-drive.png

Notitie: Als u een back-up van Outlook-e-mails op een externe harde schijf wilt maken / opslaan, sluit u de draagbare schijf aan op de computer. Negeer (Annuleer) fouten of berichten als verschijnen.

5. Browse een locatie op uw lokale harde schijf of een externe harde schijf. Geef een naam op voor het back-upbestand en druk op OK.

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/Browse-a-location-on-your-local-hard-drive.png

6. Klik ten slotte op Next en Finish het proces.

Als u uw e-mails wilt beveiligen, beveiligt u deze met een wachtwoord door een wachtwoord in te voeren wanneer u daarom wordt gevraagd.

Notitie: Als u Outlook naar een andere schijf op dezelfde computer of naar een andere nieuwe computer wilt verplaatsen, kunt u hier ook gebruik van maken Export en Import keuze. Deze ingebouwde migratieoptie die beschikbaar is in Outlook, helpt bij het verplaatsen van alle Outlook-kenmerken naar een nieuwe computer of een nieuw profiel; behalve accountinstellingen.

Als u bereid bent volledige Outlook-gegevens samen met uw accountinstellingen over te dragen, probeer het dan Yodot Move Outlook PST.

Methode 2: Kopieer Outlook-gegevensbestand handmatig naar de harde schijf

U kunt de onderstaande stappen volgen om de locatie van Outlook-e-mails op uw pc te vinden en ze handmatig te kopiëren.

1. Start Microsoft Outlook, ga naar Bestand en selecteer Account Settings.

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/Launch-Microsoft-Outlook-go-to-File-and-select-Account-Settings..jpg

2. Klik op Data Files en noteer de exacte locatie van het Outlook-gegevensbestand op uw pc. Opmerking PST-bestandslocatie als u POP3 of IMAP gebruikt. Anders, OST-bestanden, als u een uitwisselingsserver gebruikt.

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/Click-on-Data-Files.png

3. Volg het genoteerde pad om het gegevensbestand op uw pc te vinden.

Anders selecteert u uw gegevensbestand en klikt u direct op Open File Location.

4. Zodra u de locatie van het gegevensbestand hebt bereikt, kopieert u het PST- of OST-bestand naar uw lokale schijf of naar een externe harde schijf als back-up.

Deze methode slaat niet alleen Outlook-e-mails op uw lokale harde schijf op, maar ook andere Outlook-kenmerken zoals kalenders, notities, taken en meer.

B. Procedure om Outlook-e-mails lokaal op te slaan, als u Mac gebruikt:

Voordat u begint met het opslaan van uw Outlook-e-mails op de Mac-schijf, moet u ervoor zorgen dat uw Mac-machine internettoegang heeft en dat uw inbox up-to-date is.

1. Start nu de Microsoft Outlook-app op uw Mac.

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/Now-launch-Microsoft-Outlook-app-on-your-Mac..png

2. Ga naar de File menu en selecteer Export optie uit de lijst.

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/Go-to-the-File-menu-and-select-Export-option-from-the-list..png

3. Vervolgens wordt u gevraagd om het type bestand Export. in staat stellen  Outlook for Mac Data File (.olm) en selecteer Mail (als u ook Contacten, Agenda’s, Taken en Notities wilt kiezen). Als u alleen een back-up van e-mails wilt maken, schakelt u de rest uit.

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/Next-you-will-be-asked-for-type-of-file-to-Export.jpg

4. Nadat u e-mails voor back-up hebt gekozen, klikt u op Export knop.

5. Wanneer u wordt gevraagd e-mails op te slaan (.olm-back-up), vermeld dan een veilige locatie op uw harde schijf.

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/When-you-are-prompted-to-save-emails-.olm-backup-mention-a-safe-location-on-your-hard-drive..jpg

Als uw e-mails gevoelig zijn, wordt voorgesteld om ze (ook) op een externe harde schijf op te slaan.

Dat is het! Nu hebt u een veilige back-up van uw e-mails. Het wordt ook aanbevolen om e-mails en andere items regelmatig op te slaan, omdat het helpt wanneer uw Outlook-account uitvalt of problemen ondervindt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *