Løs Outlook Fejl ‘Kan Ikke Flytte Elementet, Elementet Kan Ikke Flyttes’

Der er faktisk ingen tvivl om, at Outlook er en fantastisk e-mail-applikation og en personlig informationsadministrator. Som alle andre værktøjer og software derude kan man dog opleve problemer, selv når man bruger Outlook. Lad os se i denne artikel på en fejlmeddelelse, der lyder ‘Kan ikke flytte emnerne, emnet kan ikke flyttes. Det var enten allerede flyttet eller slettet, eller adgang blev nægtet ‘.

Outlook

Denne fejl opstår normalt i Outlook, når gruppen ‘Alle’ har et ‘Afvis’ -sæt på en af disse tilladelser i rodmappetræet.

  • Offentlig mappe
  • Offentlig mappe på øverste niveau
  • Navngivne egenskaber i informationslageret

Løsningen på fejlen ‘Kan ikke flytte elementet, elementet kan ikke flyttes’?

For at løse dette problem skal du fjerne ‘Afvis’ for alle (alle grupper). Følg nedenstående trin for at gøre det.

  1. Start Microsoft Exchange System Manager
  2. Højreklik på Folders > Højreklik på Public Folders Properties
  3. I den Properties tab > Security > Everyone
  4. Fjern den ‘Deny’ indstilling på alle følgende tilladelser
  • Opret en offentlig mappe
  • Offentlig mappe på øverste niveau
  • Navngivne egenskaber i informationslageret

5. Klik Apply for at gemme de foretagne ændringer og derefter klikke på Ok

Hvis du følger disse trin ovenfor, hjælper du dig med at løse fejlen ‘Kan ikke flytte emnerne, elementet kan ikke flyttes’ i Outlook. Men det er vigtigt at forstå, at sådanne fejl ikke er meget almindelige, ligesom fejl relateret til PST-filen. På grund af korruption i PST kan du støde på forskellige fejl i Outlook som ‘0x80004001’, ‘0x800ccc0e’, ‘0x8004010F’, problemer når du sender e-mails, Outlook hænger ofte osv. Disse fejl er temmelig almindelige og skal løses for at Outlook kan fungere normalt igen.

Om Yodot PST Reparationsværktøj, et PST Reparationssoftware

Til dette formål er Yodot PST-reparationsværktøj et perfekt valg. Det kan bruges til at reparere problemer i forbindelse med PST-fil, uanset hvad årsagen til korruption er. For eksempel kan det reparere korruption på grund af overdreven PST-fil, korruption på grund af lagring af PST-fil på serveren og korruption på grund af dårlige sektorer i det område, hvor PST-fil er gemt. Dette er naturligvis kun et par eksempler, men Yodot PST-reparation kan bruges i en række andre tilfælde. Ud over at reparere PST-filer, kan det også gendanne mapper, der er slettet i Outlook.

Når filen er repareret, kan du gendanne alle Outlook-attributter som e-mails, kontakter, kalendere, noter, aftaler, tidsskrifter osv. Alt, hvad du skal gøre, er at importere den reparerede PST-fil til Outlook.

Fordelen ved at bruge Yodot PST Repair-software er, at PST-filens originalitet opretholdes, selv efter reparationen er udført, så du behøver ikke at bekymre dig om, at softwaren ødelægger eller forårsager ændringer i dit Outlook-indhold.

Yodot PST Repair fungerer desuden med alle versioner af Outlook inklusive Outlook 2016, 2013, 2010, 2007 osv. Og alle versioner af Windows.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.