Trin til Reparere Mac Harddisk Afslut Kode 8

Fix Mac disk error

Selvom Mac OS X betragtes som et af de stabile operativsystemer, kan nogle gange endda normalt fungerende Mac-maskine muligvis dukke op en pludselig advarsel, der siger “Mac harddisk exit-kode 8” eller “File system check exit code is 8”. At løse denne Mac harddisk exit code 8 fejlmeddelelse kan blive et hårdt job, især når brugeren ikke har en idé om, hvad der foregår i OS X-maskinen.

Så i dette blogindlæg forklares det detaljeret, hvad der er årsagerne til udseendet af filsystemkontrol afkørselskode 8 / Mac harddiskudgangskode 8, og hvordan man løser fejlmeddelelsen på en nem måde.

Hvad er årsagerne til Mac Hard Drive Exit Code 8?

Filsystemkontrol afkørselskode 8 / Mac harddisk exitkode 8 fejlmeddelelse kan opstå på grund af en række årsager. Og her er der få nævnt:

  • Forkert håndtering af Mac eller installerede applikationer på den
  • Ødelagt Mac-filsystem, systemfiler eller mapper
  • Forkert konfigurerede systemindstillinger
  • Virusangreb, malware eller spyware-infektion
  • Hent af inficerede / mistænkelige filer fra internettet
  • Tilstedeværelse af inkompatible eller forældede drivere / software
  • Mac-startdrev eller -mappe er indlæst med søppelfil / programmer

Og listen fortsætter….

Trin til Reparere Mac Harddisk Afslut Kode 8:

Følg disse lette metoder til at løse Mac-harddiskens exitkode 8.

  1. Genstart Mac

Mange problemer på OS X kan løses ved en simpel genstart, så genstart din Mac-maskine én gang. Hvis dette ikke hjælper dig, skal du genstarte Mac’en i fejlsikret tilstand.

Hvis “Mac harddisk exit code 8” fejlen er rettet ind Safe Mode, Kontroller derefter opstart og bekræft login-emnerne; prøv at rydde loginelementer. For at rydde start-login-poster,

Gå til System Preferences, og klik Users & Groups.

System Preferences

Vælg din konto (i venstre rude), og klik på Login Items.

Click Login Items

Vælg de elementer, der skal fjernes fra login-listen, og klik på minus-symbolet.

Items to remove

Genstart Mac’en.

Hvis fejlen ved exitkode 8 løses efter ovenstående fejlfinding, ryddes det, at et af dine login-elementer forårsager fejlen. Så prøv at indlæse hvert startelement og find den skyldige.

2. Slip af temp, cache og uønskede filer

Det er en kendt kendsgerning, at temp-filer, præferencer og cache genereres både af Mac-system og installerede applikationer på det. Når disse filer ikke ryddes ofte, eller de bliver beskadiget, resulterer det i forskellige problemer som systemhæng, programnedbrud eller fejl.

Så prøv at rydde cachen (brugercache, systemcache og browsercache), temp samt duplikatfiler fra din Mac. For at gøre dette er der flere måder, du kan prøve, som at fjerne dem manuelt eller bruge tredjepartsværktøjer, der er tilgængelige på internettet.

I mellemtiden skal du ikke glemme at tømme papirkurven på din Mac. Når alt er sat i, skal du genstarte systemet for at se, om fejlen på Mac-harddiskens udgangskode 8 er rettet.

3. Afinstaller defekte applikationer

Hvis du kun støder på Mac-harddiskens exit-kode 8, når du bruger bestemte apps-programmer, angiver det, at det respektive program er ansvarligt for fejlen. For at bekræfte dette skal du logge ind som en anden bruger (fra en anden brugerkonto) og kontrollere, at den samme fejl opstår, når du bruger den samme app.

Når et program bliver ødelagt, bliver forældet eller er uforeneligt med dit operativsystem eller med andre installerede programmer, kan “Mac harddisk exit code 8” -fejl dukke op, mens du bruger den respektive app. Så skal du enten reparere eller opdatere appen for at løse denne fejl. Ellers, afinstaller det helt, og geninstaller den nye version af den.

Hvis du vil opgradere dit Mac-system og dine apps, der er installeret på det til den nyeste version,

Gå til Apple menu og vælg App Store.

Select App Store

Klik på Updates knappen placeret i øverste rude.

Click on Updates

Kontroller tilgængelige opdateringer til dit system og dine applikationer.

4. Kør Diskværktøj

Problemer med disktilladelse er ofte ansvarlige for mange fejlkoder, inklusive Mac-harddiskens udgangskode 8. Så du kan bruge Mac-indbygget diskværktøj til at kontrollere og løse opstartdiskfejl og -problemer.

Og her er, hvordan du kører Disk Utility på din Mac:

Lancere Disk Utility fra Apple Applications og vælg “Utilities” mappe.

Launch Disk Utility

Vælg din startdisk, og klik på First Aid knap.

Select Startup Disk

Klik på Repair Disk Permissions knappen for at starte reparationsprocessen.

Repair Disk Permissions

5. Geninstaller Mac OS X

Hvis fejlen “Mac harddisk-exit-kode 8” skyldes korrupte / manglende eller beskadigede systemfiler, skal du geninstallere Mac OS X. Følg nedenstående procedure for at geninstallere Mac OS X:

Sørg for, at din Mac er tilsluttet internettet, og genstart derefter Mac’en.

Efter en genstart viser den den grå skærm. Hold nu nede CMD + R nøgler.

I OS X “Utilities” dialogboks, skal du klikke på Reinstall macOS knap.

Reinstall Mac OS

Følg instruktionerne på skærmen, og fuldfør Mac OS X-geninstallationsprocessen.

Gendannelse af data efter Mac OS X geninstallation:

Det anbefales strengt at tage en sikkerhedskopi af alle dine vigtige filer, før du starter macOS geninstallationsprocessen. I tilfælde af at du ikke sikkerhedskopierer, eller der opstår fejl under sikkerhedskopiering af dine filer, er det enormt datatab garanteret. I sådanne tilfælde kan du gendanne dine data efter geninstallation af macOS ved hjælp af Yodot Mac Data Recovery-software. Softwaren gendanner mistede data efter geninstallation af macOS eller efter opgradering fra lavere Mac-versioner til den nyeste Mac-version. Desuden er værktøjet kompatibelt på alle macOS X inklusive High Sierra, Sierra, Mavericks, Yosemite, El Capitan og tidligere versioner. Download den gratis version af softwaren og komme tilbage dine mistede filer inden det er for sent.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *