Trin til Reparere Mac Harddisk Afslut Kode 8

How to Fix Mac Hard Drive Exit Code 8

Selvom Mac OS X betragtes som et af de stabile operativsystemer, kan selv normalt fungerende Mac-maskiner nogle gange vise en pludselig advarselsmeddelelse, der siger “Mac-harddisk exit kode 8” eller “filsystem check exit code is 8”. At løse denne Mac-harddiskafslutningskode 8-fejlmeddelelse kan blive et hårdt job, især når brugeren ikke har en idé om, hvad der foregår i OS X-maskinen.

Hvad er ‘Filsystem Tjek Udgang Kode er 8’ Fejl?

‘Filsystemkontrolafslutningskoden er 8’ eller ‘Mac-harddiskafslutningskode 8’-fejl opstår hovedsageligt på tidspunktet for systemkontrollen og er i stand til at finde sted på både interne og eksterne harddiske.

‘Filsystemcheck exit code 8’ eller ‘Mac harddisk exit code 8’ fejl opstår normalt under systemkontrollen og kan forekomme på interne og eksterne drev.

Hvad er årsagerne bag Mac harddisk udgang kode 8?

Filsystem check exit code 8/Mac harddisk exit code 8 fejlmeddelelse kan opstå på grund af en række årsager. Og her er et par listede:

  • Forkert håndtering af Mac eller installerede programmer på den
  • Ødelagt Mac-filsystem, systemfiler eller mapper
  • Forkert konfigurerede systemindstillinger
  • Virusangreb, malware eller spywareinfektion
  • Download af inficerede/mistænkelige filer fra internettet
  • Tilstedeværelse af inkompatible eller forældede drivere/software
  • Mac-startdrev eller -bibliotek er indlæst med uønskede filer/programmer

Og listen fortsætter ….

Hvordan Løses Mac Harddisk Udgang Kode 8:

Ligesom der er flere årsager til fejlen “filsystem check exit code is 8”, er der flere løsninger, der kan bruges til at rette det. Nedenfor er nogle af de mest effektive metoder, du kan bruge til at rette op på.

Metode 1: Genstart Mac i sikker tilstand

Mange problemer på OS X kan løses ved en simpel genstart, så genstart din Mac-maskine én gang. Hvis dette ikke hjælper dig, skal du genstarte Mac’en i fejlsikret tilstand.

Hvis fejlen “Mac-harddisk afslutningskode 8” er rettet i fejlsikret tilstand, skal du kontrollere opstarten og kontrollere login-elementerne; prøv at rydde login-elementer. For at rydde opstartslogin-elementer,

  • Gå til System Preferences, og klik på Users & Groups.
System Preferences
  • Vælg din konto (i venstre rude), og klik på Login Items.
Click Login Items
  • Vælg de elementer, der skal fjernes fra loginlisten, og klik på minussymbolet.
Items to remove
  • Genstart Mac.

Hvis udgangskode 8-fejlen er løst efter ovenstående fejlfinding, rydder det, at et af dine login-elementer forårsager fejlen. Så prøv at indlæse hvert startelement og find synderen.

Metode 2: Slip af med midlertidige, cache og uønskede filer

Det er et kendt faktum, at midlertidige filer, præferencer og cache genereres både af Mac-systemet og installerede programmer på det. Når disse filer ikke ryddes ofte, eller de bliver beskadiget, resulterer det i forskellige problemer som systemstop, programnedbrud eller fejl.

Så prøv at rydde cachen (brugercache, systemcache og browsercache), temp samt dublerede filer fra din Mac. For at gøre dette er der flere måder, du kan prøve, såsom at fjerne dem manuelt eller bruge tredjepartsværktøjer, der er tilgængelige på internettet.

I mellemtiden skal du ikke glemme at tømme papirkurven på din Mac. Når alt er indstillet, skal du genstarte systemet for at se, om Mac-harddiskens afslutningskode 8-fejl er rettet.

Metode 3: Kør førstehjælp

  1. Gå til Applications > Utilities > Disk Utility.
  2. Vælg det beskadigede drev, og klik First Aid på den øverste menulinje.
  3. Klik Done og genstart din Mac.

Metode 4: Afinstaller defekte applikationer

Hvis du kun støder på Mac-harddiskafslutningskode 8, når du bruger visse apps-programmer, angiver det, at det respektive program er ansvarlig for fejlen. For at bekræfte dette skal du logge ind som en anden bruger (fra en anden brugerkonto) og kontrollere, at den samme fejl dukker op, når du bruger den samme app.

Når en applikation bliver beskadiget, bliver forældet eller er inkompatibel med dit operativsystem eller med andre installerede programmer, kan en “Mac harddisk exit code 8”-fejl dukke op, mens du bruger den respektive app. Så enten skal du reparere eller opdatere appen for at rette denne fejl. Ellers skal du helt afinstallere det og geninstallere den nye version af det.

For at opgradere dit Mac-system og apps installeret på det til den nyeste version,

  • Gå til Apple menu og vælg App Store.
Select App Store
  • Klik på Updates knappen placeret i den øverste rude.
Click on Updates
  • Tjek tilgængelige opdateringer til dit system og dine programmer.

Metode 5: Kør diskværktøj

Disktilladelsesproblemer er ofte ansvarlige for mange fejlkoder, inklusive Mac-harddiskens udgangskode 8. Så du kan bruge Mac indbyggede Diskværktøj til at kontrollere og rette opstartsdiskens fejl og problemer.

Og her er hvordan du kører diskværktøj på din Mac:

  • Lancering Disk Utility fra Apple Applications og vælg “Utilities” mappe.
Launch Disk Utility
  • Vælg din startdisk, og klik på First Aid knap.
Select Startup Disk
  • Klik på Repair Disk Permissions knappen for at starte reparationsprocessen.
Repair Disk Permissions

Metode 6: Brug FSCK-kommandoen i enkeltbrugertilstand

I enkeltbrugertilstand skal du køre kommandoen filsystemkonsistenskontrol (fsck) for at rette det korrupte filsystem på det problemfyldte Mac-lagerdrev. Følg nedenstående trin:

  • Tryk på og hold Command + S taster, så snart den starter, og slip dem, når du ser teksten som-Mac starter i enkeltbrugertilstand.
  • Skriv kommandoen /sbin/fsck – fy i prompten, og tryk på Return. Hvis fsck reparerede det korrupte drev, viser det: “File System Was Modified.”
  • Gentag ovenstående fsck-kommando, indtil den vises “The Volume (name) appears to be OK”.
  • Genstart din Mac normalt.

Metode 7: Geninstaller Mac OS X

Hvis fejlen “Mac-harddiske afslut kode 8” skyldes korrupte/manglende eller beskadigede systemfiler, skal du geninstallere Mac OS X. Følg nedenstående procedure for at geninstallere Mac OS X:

  • Sørg for, at din Mac er forbundet til internettet, og genstart derefter Mac’en.
  • Efter en genstart viser den den grå skærm. Hold nu nede CMD + R nøgler.
  • I OS X “Utilities” dialogboks, klik på Reinstall macOS knap.
Reinstall Mac OS
  • Følg instruktionerne på skærmen, og fuldfør Mac OS X-geninstallationsprocessen.

Datagendannelse efter geninstallation af Mac OS X:

Det anbefales strengt at tage en sikkerhedskopi af alle dine vigtige filer, før du begynder macOS-geninstallationsprocessen. I tilfælde af at du undlod at sikkerhedskopiere, eller der opstår en fejl under sikkerhedskopiering af dine filer, er et stort datatab garanteret. I sådanne tilfælde kan du gendanne dine data efter geninstallation af macOS ved hjælp af Yodot Mac Data Recovery-software. Softwaren gendanner tabte data efter geninstallation af macOS eller efter opgradering fra lavere Mac-versioner til den seneste Mac-version. Desuden er værktøjet kompatibelt med alle macOS X inklusive Big Sur, Catalina, High Sierra, Sierra, Mavericks, Yosemite, El Capitan og tidligere versioner. Download den gratis version af softwaren og gendanne tabte filer inden det er for sent.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *