Gem Outlook Emails på Harddisken

Vil du ikke miste dine vigtige Outlook-e-mails på noget tidspunkt? Derefter skal du straks gemme OutlookPST- eller OST-e-mails på din lokale harddisk for at bevare dem for evigt.

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/How-to-Save-Outlook-Emails-on-Local-Drive.jpeg

Glæd dig ikke mere over at miste dine vigtige Outlook-e-mails. Du kan gemme (sikkerhedskopiere) alle dine Outlook-e-mails på den lokale harddisk på din computer eller endda på en ekstern harddisk for at bruge dem, når du har brug for det.

Dette er skyen æra. Naturligvis er skyen det bedste middel til datastyring. Imidlertid er det sjældent godt at have en lokal sikkerhedskopi af dine vigtige e-mails. Det afhænger aldrig af, med hvilket formål du bruger Outlook. Men det er virkelig en god ide at gemme dine Outlook-e-mails på en harddisk. Dette tjener bedst i sikkerhedsmæssigt synspunkt – også processen er relativt enkel at udføre.

Så hvis du leder efter en effektiv måde at gemme dine Outlook-e-mails på en lokal harddisk så er du på rette sted. I denne informative artikel finder du tre forskellige måder (både til Mac og Windows-platformen) til nemt at gemme Outlook-e-mails på harddisken.

Hvordan man gemmer outlook emails på harddisken?

A. Trin til at gemme Outlook-e-mails på et lokalt drev – til Windows

Der er to forskellige teknikker til at gemme Outlook-e-mails på en lokal harddisk, hvis din computer kører med Windows-operativsystem.

Metode 1: Eksporter Outlook-datafil

Denne første metode giver dig mulighed for direkte at eksportere (sikkerhedskopiere) Outlook-e-mails fra Outlook-applikationen. På denne måde kan du uden problemer eksportere krævede e-mails til din lokale harddisk. At gøre det,

1. Åbn Microsoft Outlook-applikation, gå til File menu. Vælg Open & Export og klik på Import/Export knap.

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/Open-Microsoft-Outlook-application-go-to-File-menu.-Select-Open-Export-option-and-click-on-ImportExport-button.png

2. Import and Export vindue, vælg Export to File mulighed hit Next.

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/In-the-Import-and-Export-window-choose-Export-to-File-option-hit-Next.png

3. Vælg Outlook Data File (.pst) og gå Next.

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/Select-Outlook-Data-File-.pst-and-go-Next.png

4. For at gemme Outlook-e-mails på din lokale harddisk skal du vælge Indbakke, der skal eksporteres. Udvid indbakken, og vælg de nødvendige e-mail-mapper, der skal eksporteres, hvis du vil. Fortsæt derefter.

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/In-order-to-save-Outlook-emails-on-your-local-hard-drive.png

Bemærk: Hvis du ønsker at sikkerhedskopiere / gemme Outlook-e-mails på en ekstern harddisk, skal du tilslutte det bærbare drev til computeren. Ignorer (Annuller) fejl eller meddelelser, hvis de vises.

5. Browse en placering på din lokale harddisk eller en ekstern harddisk. Giv et navn på sikkerhedskopifilen, og tryk på OK.

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/Browse-a-location-on-your-local-hard-drive.png

6. Klik til sidst Next og Finish processen.

Hvis du vil sikre dine e-mails, skal du beskytte adgangskoden ved at indtaste en adgangskode, når du bliver bedt om det.

Bemærk: Hvis du vil flytte Outlook til et andet drev på den samme computer eller til en anden ny computer, kan du også bruge dette Export og Import mulighed. Denne indbyggede migreringsindstilling, der er tilgængelig i Outlook, hjælper med at flytte alle Outlook-attributter til en ny computer eller ny profil; undtagen kontoindstillinger.

Hvis du er villig til at overføre hele Outlook-data sammen med dine kontoindstillinger, kan du prøve Yodot Move Outlook PST.

Metode 2: Kopier Outlook-datafil manuelt til harddisk manuelt

Du kan følge nedenstående trin for at finde placeringen af Outlook-e-mails på din pc og manuelt kopiere dem.

1. Start Microsoft Outlook, gå til File og vælg Account Settings.

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/Launch-Microsoft-Outlook-go-to-File-and-select-Account-Settings..jpg

2. Klik på Data Files og noter den nøjagtige placering af Outlook-datafil på din pc. Bemærk PST-filplacering, hvis du bruger POP3 eller IMAP. Ellers OST-filer, hvis du bruger udvekslingsserver.

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/Click-on-Data-Files.png

3. Følg den noterede sti for at finde datafilen på din pc.

Ellers skal du vælge din datafil og klikke direkte på Open File Location.

4. Når du når datafilens placering, skal du kopiere .pst- eller .ost-fil til dit lokale drev eller til en ekstern harddisk som sikkerhedskopi.

Denne metode gemmer ikke kun Outlook-e-mails på din lokale harddisk, men også andre Outlook-attributter som kalendere, noter, opgaver og mere.

B. Procedure til at gemme Outlook-e-mails lokalt, hvis du bruger Mac:

Inden du begynder at gemme dine Outlook-e-mails på Mac-drevet, skal du sørge for, at din Mac-maskine har internetforbindelse, og din indbakke er opdateret.

1. Start nu Microsoft Outlook-app på din Mac.

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/Now-launch-Microsoft-Outlook-app-on-your-Mac..png

2. Gå til File menu, og vælg Export mulighed fra listen.

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/Go-to-the-File-menu-and-select-Export-option-from-the-list..png

3. Dernæst bliver du bedt om den filtype, du vil Export. Aktiver Outlook for Mac Data File (.olm) og vælg Mail (hvis du også ønsker at vælge Kontakter, kalendere, opgaver og noter). Hvis du kun ønsker at tage backup af e-mails, skal du fjerne markeringen for resten.

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/Next-you-will-be-asked-for-type-of-file-to-Export.jpg

4. Når du har valgt e-mails til sikkerhedskopi, skal du klikke på Export knap.

5. Når du bliver bedt om at gemme e-mails (.olm-sikkerhedskopi), skal du nævne et sikkert sted på din harddisk.

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/02/When-you-are-prompted-to-save-emails-.olm-backup-mention-a-safe-location-on-your-hard-drive..jpg

Hvis dine e-mails er følsomme, anbefales det at gemme dem på en ekstern harddisk (også).

Det er det! Nu har du en sikker sikkerhedskopi af dine e-mails. Det anbefales også at gemme e-mails og andre elementer regelmæssigt, da det hjælper, når din Outlook-konto går ned eller står overfor problemer.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *