Fix USB-Enhed Kode 43 Fejl på Windows 10

Da USB-enheden blev tilsluttet Windows 10, var der en fejl med at sige, at enheden ikke genkendes på grund af funktionsfejl. I Enhedshåndtering vises denne fejlmeddelelse – “Windows har stoppet denne enhed, fordi den har rapporteret problemer. (Kode 43) ”. Hvad betyder dette, og hvordan fikser man det?

Fejlkode 43 opstår, når enhedshardwaren eller enhedsdriveren mislykkes. Når denne fejlmeddelelse rapporteres med en USB-enhed, kan det sandsynligvis betyde, at enhedsdriveren advarede operativsystemet om, at enheden mislykkedes. Der er mange måder at gøre det på fix usb-enhed kode 43 fejl på windows 10. Prøv disse metoder for at løse problemet.

Metode 1: Genstart systemet

Bare det at tage USB-enheden ud og tilslutte den igen gør det ikke. Du skal lukke systemet og genstarte det efter nogen tid.

 •  Frakobl USB-enheden fra systemet
 •  Sluk for systemet
 •  Lad systemet indstille sig i et par minutter
 •  Genstart nu systemet, og plug-in USB-enheden

Hvis fejlen stadig vedvarer, skal du gå til den næste metode.

Metode 2: Opdater driver

Du skal kontrollere driveren og opdatere den om nødvendigt. Hvis driverne ikke er opdaterede, kan du støde på sådanne problemer. Så det er bedre at installere de nyeste drivere. Hvis den aktuelle driver er opdateret, skal du afinstallere den og geninstallere.

Metode 3: Diagnosticering i Enhedshåndtering

 •  Åbn Enhedshåndtering
 •  Udforsk nu listen over installerede enheder
 •  Find den fungerende enhed fra listen over enheder, højreklik på den og klik Uninstall
 •  Klik nu OK for at bekræfte afinstallation af enheden
 •  I Enhedshåndtering skal du højreklikke på dit computers navn og vælge Scan for hardware changes

(Enhedshåndtering scanner systemet og geninstallerer enheden automatisk)

 •  Højreklik nu på enheden igen og vælg Properties
 •  I fanen Generelt i USB-enhedens egenskabsboks kan du se en meddelelse, der angiver This device is working properly

Metode 4: Gendan system

Nogle gange er nylige ændringer i Enhedshåndtering også en årsag til fejl. Du skal fortryde de ændringer, der for nylig er foretaget for at rette fejlkode 43. Gendannelse af systemet til en tidligere version kan løse problemet.

Så håber, at disse metoder er i stand til at løse problemet. Fejl i kode 43 kan muligvis forhindre Windows 10 OS i at genkende USB-enheden. Dette gør data om USB-enheden utilgængelige. I en sådan situation skal du gendanne USB-enheds data. Dette er let muligt ved hjælp af Yodot File Recovery tool. Denne software vil gendanne data fra ukendt flashdrev i bare et par enkle trin. Værktøjet hjælper også med at gendanne data fra USB-enhed efter format, korruption og andre tab af scenarier med datatab.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *