Løse – Outlook Mappen Kan Ikke Vises Kan Ikke få Adgang til den Specificerede Mappeplacering

https://www.yodot.com/blog/wp-content/uploads/2018/08/Cannot-Display-the-Folder.jpg

Denne artikel diskuterer en fejl, der opstår, når du prøver at åbne mapper i Outlook. Fejlmeddelelsen læser ‘Outlook mappen kan ikke vises kan ikke få adgang til den specificerede mappeplacering’.

At møde denne fejl kan være frustrerende, fordi du ikke kan åbne de mapper, du har brug for, og du ikke kan fortsætte med at arbejde med Outlook. Lad os dykke direkte ind i løsningen for at løse denne fejl uden videre.

Løsning 1: Åbn Outlook i fejlsikret tilstand

 1. Trykke Windows + R nøgler til at åbne Run dialog
 2. Type exe /safe og klik Ok

Fejlsikret tilstand starter Outlook med et minimalt sæt af funktioner og uden tilføjelsesprogrammer. Hvis Outlook starter normalt i Safe Mode, det angiver, at din Outlook er Ok, men problemet kan skyldes tilføjelser.

Start yderligere for at undersøge problemet og identificere, hvilket tilføjelsesprogram der forårsager problemer Outlook i normal tilstand og deaktiver tilføjelsesprogrammer ad gangen. For at gøre det,

 1. Åben Outlook og klik på File > Options
 2. Vælg Add-ins > COM Add-ins og klik Go

Vælg en tilføjelse fra listen, og klik på Remove. Genstart Outlook og gentag disse trin for alle tilføjelsesprogrammer på listen, indtil du har sporet problemet med at forårsage tilføjelse.

Løsning 2: Reparer datafiler i Outlook

Hvis den første metode ikke hjælper med at løse problemet, lad os kontrollere, om korrupte PST-filer forårsager problemer. En PST-fil er en datafil i Outlook, der gemmer alle dine data såsom e-mails, kontakter, aftaler, kalendere osv. På din computer.

Korruption i disse filer kan forårsage at Outlook opfører sig unormalt, hvilket kan føre til fejl som den, der er beskrevet i denne artikel. For at løse sådanne problemer kan du bruge Yodot Outlook-reparationssoftware. Dette er et dedikeret værktøj til PST-reparation, der kan løse alle slags korruptionsproblemer i PST-filer. Hvorvidt korruption skyldes PST-filstørrelse, på grund af virusinfektion eller på grund af nogen anden grund; de kan alle rettes ved hjælp af værktøjet.

Yodot PST-reparation kan også bruges til at løse problemer som f.eks ‘der er fundet fejl i PST-filen’, ‘sæt mapperne kan ikke åbnes ‘for at nævne nogle få.

Løsning 3: Opret en ny Outlook-profil

Hvis ingen af ovenstående løsninger hjælper dig med at løse fejlen, kan du oprette en ny profil til brug sammen med Outlook. Følg trinnene nedenfor for at oprette en ny profil.

 1. Klik på Start knap og type Control Panel
 2. Åbn Control Panel og søg efter Mail
 3. Åben Mail og i opsætningsdialogen, der vises, skal du klikke på Show Profiles
 4. Klik derefter på Add og tildele et navn til profilen. Følg derefter instruktionerne for at afslutte opsætningen af profilen.

Når du har oprettet en ny profil, skal du slette den gamle profil ved at følge nedenstående trin.

 1. Følg de samme trin som ovenfor, og åbn Mail i Control Panel
 2. I den dialog, der vises, skal du klikke på Show Profiles
 3. Vælg den profil, du vil fjerne, og klik på Remove

Nu får du en ny profil, og det er kendt at løse problemet i mange tilfælde. Vi håber, at en af de løsninger, der har fungeret for dig, og at du er i stand til at genoptage normal drift med Outlook!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *