Løse – Outlook Mappen Kan Ikke Vises Kan Ikke få Adgang til den Specificerede Mappeplacering

Har du nogensinde stødt på en fejl, der siger “Kan ikke vise mappen? Microsoft Outlook kan ikke få adgang til den angivne mappeplacering”? Bare rolig, denne artikel hjælper dig med at løse, at Microsoft Outlook ikke kan vise mappefejlen på ingen tid.

Når fejlen “Microsoft Outlook kan ikke vise mappen” opstår, fungerer din Outlook muligvis ikke korrekt. Nogle gange kan alle mapperne forsvinde, og når du forsøger at åbne en mappe i Outlook, får du en fejlmeddelelse, der siger “Kan ikke vise mappen”. Denne fejl kan ske af forskellige årsager som korrupt Outlook-profil, et par andre problemer i Outlook osv. Hold dig til slutningen af denne artikel for at fejlfinde Outlook kan ikke vise mappefejlen.

Hvorfor Siger Outlook “Kan ikke Vise Mappen”?

Nedenfor er de almindelige årsager til fejlen “Outlook kan ikke vise mappen”.

 • Exchange Cache-tilstand er aktiveret
 • Korrupt Outlook-profil
 • OST/PST-fil korruption
 • Problemer i Microsoft-applikationen
 • Synlig mappetilladelse er ikke angivet
 • Tilføj årsagen relateret til hukommelsen

Hvordan Reparere Microsoft Outlook kan ikke Vise Mappe Fejlen?

Her er et par afprøvede metoder til at rette fejlen “Microsoft Outlook kan ikke få adgang til den specifikke mappeplacering”:

 1. Omdøb eller slet en OST-fil
 2. Deaktiver den cachelagrede tilstand
 3. Deaktiver Outlook-tilføjelsesprogrammer
 4. Åbn Outlook i sikker tilstand
 5. Opret en ny Outlook-profil
 6. Reparer datafiler i Outlook [Mest foretrukne]

Bemærk: Du kan få Outlook, der ikke kan vise mappefejlen på grund af beskadigelse eller korrupt PST-fil, i så fald kan du gøre brug af Yodot Outlook PST-reparationsværktøjet til at rette denne fejl. Dette værktøj reparerer den beskadigede PST-fil og hjælper dig med at rette op på, at Outlook ikke kan vise mappefejlen og også andre PST-relaterede problemer.

downloadnow-win

Løsning 1: Omdøb eller slet en OST fil

Hvis du er en OST-filbruger, der ikke kan vise en mappefejl, kan det skyldes synkroniseringsproblemerne. For at løse dette problem skal du omdøbe eller slette OST-filen.

 • Åbn Outlook, klik på File og klik på Account Settings
 • Vælg data files for at finde placeringen af din OST-fil.
 • Gå til stien til OST-filen, omdøb eller slet OST-filen
 • Genstart din Outlook, en ny OST-fil vil blive oprettet

Bemærk: Normalt er .ost-filen placeret i C:\Users\DITNAVN\AppData\Local\Microsoft\Outlook.

Hvis du ikke er i stand til at løse problemet ved at slette OST-filen, kan du prøve nedenstående metoder for at rette fejlen.  

Løsning 2: Deaktiver den cachelagrede tilstand

Hvis der opstår en Outlook-fejl i en delt postkasse eller på en udvekslingskonto, vil deaktivering af cachetilstand hjælpe dig med at rette delte postkassemapper, der ikke viser fejl i Outlook. Følg trinene for at deaktivere cachetilstand i Outlook.

 • Klik på File menu.
 • Klik på Account Settings og vælg Account Settings fra rullemenuen.
 • Fjern markeringen Use cached exchange mode.
 • Genstart nu Microsoft Outlook-applikationen.

Hvis du stadig ikke er i stand til at rette fejlen, kan der være et problem med dine Outlook-tilføjelser, fortsæt til den næste metode for at bekræfte dem.

Løsning 3: Deaktiver Outlook tilføjelsesprogrammer

Har du for nylig installeret tilføjelser på din Outlook-konto? Et af tilføjelserne kan forårsage konflikten, hvilket resulterer i manglende evne til at vise mappefejlen i Outlook. Følg trinene for at deaktivere tilføjelsesprogrammerne.

 • Åbn Outlook, og vælg File.
 • Klik på Options.
 • Vælg Add-ins og vælg derefter Go knap.
 • Fjern nu markeringen af tilføjelserne og klik på OK.

Genstart Microsoft Outlook-applikationen, og prøv derefter at åbne mappen. Hvis ingen af ovenstående metoder hjalp dig med at løse fejlen, at Outlook-mappen ikke dukkede op, betyder det, at din Outlook-applikation muligvis har problemer.

Løsning 4: Åbn Outlook i sikker tilstand

 1. Tryk på Windows + R nøgler til at åbne Run dialog.
 2. Skriv exe /safe og klik Ok.

Fejlsikret tilstand starter Outlook med et minimalt sæt funktioner og uden tilføjelsesprogrammer. Hvis Outlook starter normalt i fejlsikret tilstand, indikerer det, at din Outlook er OK, men problemet kan skyldes tilføjelsesprogrammer. For yderligere at undersøge problemet og identificere, hvilket tilføjelsesprogram der forårsager problemer, skal du starte Outlook i normal tilstand og deaktivere tilføjelsesprogrammer et ad gangen. For at gøre det,

 1. Åbn Outlook og klik på File > Options.
 2. Vælg Add-ins > COM Add-ins og klik Go.

Vælg et tilføjelsesprogram fra listen, og klik Remove. Genstart Outlook, og gentag disse trin for alle tilføjelsesprogrammerne på listen, indtil du har sporet det problemer, der forårsager tilføjelsesprogrammet.

Løsning 5: Opret en ny Outlook profil

Hvis ingen af ovenstående løsninger hjælper dig med at løse fejlen, kan du oprette en ny profil til brug med Outlook. Følg nedenstående trin for at oprette en ny profil.

 1. Klik på Start knap og skriv Control Panel.
 2. Åbn Control Panel og søg efter Mail.
 3. Åbn Mail og i den opsætningsdialog, der vises, skal du klikke på Show Profiles.
 4. Klik derefter på Add og tildel et navn til profilen. Følg derefter instruktionerne for at afslutte opsætningen af profilen.

Når du har oprettet en ny profil, skal du slette den gamle profil ved at følge nedenstående trin.

 1. Følg de samme trin som ovenfor, og åbn Mail i Control Panel.
 2. Klik på i den dialog, der kommer frem Show Profiles.
 3. Vælg den profil, du ønsker at fjerne, og klik på Remove.

Nu vil du have en ny profil oprettet, og dette er kendt for at løse problemet i de fleste tilfælde. Men hvis du stadig står over for dette problem, kan problemet være en beskadiget PST-fil.

Løsning 6: Reparer datafiler i Outlook

Hvis ovenstående metode ikke hjælper med at løse problemet, lad os kontrollere, om korrupte PST-filer forårsager problemer. En PST-fil er en datafil i Outlook, der gemmer alle dine data såsom e-mails, kontakter, aftaler, kalendere osv. på din computer. Korruption i disse filer kan få Outlook til at opføre sig unormalt, hvilket kan føre til fejl som den, der er beskrevet i denne artikel. For at løse sådanne problemer kan du gøre brug af Yodot Outlook PST reparationssoftware. Dette er et dedikeret værktøj til PST-reparation, der kan løse alle former for korruptionsproblemer i PST-filer.

Reparere Outlook kan ikke Vise Mappen ved Hjælp af Yodot Outlook PST Reparation

Yodot Outlook PST reparation værktøjet er lavet af et unikt sæt algoritmer, der nemt kan reparere beskadigede PST-filer for at rette op på, at Outlook ikke kan vise mappefejlen. Dette værktøj er i stand til at løse en lang række fejl forbundet med Outlook PST-filer. Det fungerer med en skrivebeskyttet interface til sikkert at reparere PST-filen. Når reparationsprocessen er færdig, vil alle dine Outlook-e-mails, kontakter, indstillinger osv. blive gendannet, og du kan også genvinde adgang til en bestemt mappe.

downloadnow-win

Trin til reparation af beskadigede PST filer ved hjælp af Yodot

For det første skal du downloade værktøjet og installere det på din computer og følge nedenstående trin for at rette PST-filkorruption.

Trin 1: Hent og installer Yodot Outlook PST Repair værktøj på din computer.

Trin 2: Efter lancering af værktøjet får du tre muligheder for at finde din PST-fil og vælge i henhold til dine krav.

Yodot Outlook PST Repair
 • Open PST File – Hvis du ved, hvor din Outlook PST-fil er gemt.
 • Find PST File – Hvis du vil søge efter placeringen af PST-filen i et bestemt drev.
 • Select Outlook Profile – Hvis du vil vælge en bestemt Outlook-profil for at reparere korrupte PST-filer (i tilfælde af at du har mange).

Trin 3: Gennemse destinationsplaceringen for at gemme Outlook PST-filen efter reparationsprocessen.

pst screen3

Trin 4: Vælg den ønskede scanningsteknik mellem Normal Scan (for at løse trivielle Outlook-problemer) og Smart Scan (at reparere alvorligt beskadigede PST-filer).

Trin 5: Klik på Repair knap.

Efter afslutningen af processen viser PST-reparationsværktøjet reparerede Outlook PST-filelementer som e-mails, kontakter, noter, opgaver, journaler osv.

Hvorvidt korruption skyldes PST-filstørrelse, på grund af virusinfektion eller på grund af en anden årsag; de kan alle rettes ved hjælp af værktøjet. Yodot PST-reparation kan også bruges til at løse problemer såsom ‘fejl er blevet opdaget i PST-filen’, ‘ulæselige Outlook PST-filer’, ‘Dårlige PST filer’, ‘sættet af mapper kan ikke åbnes’, og ‘Outlook genkender ikke PST-fil’ for at nævne nogle få.

Tips til at undgå at Outlook vises kan ikke vise mappefejlen

 • Overbelast ikke PST-filen. Fordi den seneste version tillader PST-filstørrelsesbegrænsning op til kun 50 GB. Hvis filen bliver stor, kan Outlook støde på, at fejlmappen ikke vises.
 • Sluk ikke computeren, når Outlook er i brug.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *